Şimdi Ara

WARLOCK(ROGUE - WARLOCK(WARRIOUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelike bir kaç arama yaptım forumda ama istediğim gibi cevaplar bulamadım.SOrum ise, ROGUE/WARLOCK HAKKINDA düşüncülerinizi öğrenebilirmiyim ? Güzel bi build olur mu sizce ? Bi süre 60 lvl de kalıcam eğer başlarşam.O lvlin yeterli olduğunu düşünyorum.Neyse rogue warlock açanlar acaba pişman mı :) ? ben görüyorum debuffları bi yapıyo + 40 da gelen prick(rogue) skili ile çok fena yapıyo adamı

yada warlock warriour mu olsam ? hangisi daha avantajlı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 23 Mayıs 2010; 9:23:54 >

• Gayet güzel ve eğlenceli bi chardır fakat benim görüşüm sadece pvp de iş görür diğer türlü partylere bile zor kabul edilirsiniz kasarken falan
    warlock un bi + sı olcağını düşünmüyorum ancak pvp esnasında zaten kendini belli edicektir ancak silkroad'ın pvp den ibaret olmadıgını düşnürsek seçim senin...
  • Roque Warlock derim Unique + PVP Kralıdır ,, Warrior cok yavas oldugu için kolay ölmemesi gerekir oda ölmemek için CLERİC olmalıdır diye düsünüorum..
  • Warlock kolay bir build değildir.Kolay dot ve debuff atar aynı ölçüdede kolay yir. Misal çin force yaplandırma sana aynı ölçüde kolay debuff atacaktır.Peki Holy spell/word olan çara ne yapabilirsin,çok zor.Demem o ki iyi item lagsız ortam ve zamanlama çok çok önemli derim.Tabiki bu zevk meselesi bence hevesin varsa aç kas baktın olmadı dönersin.Şunuda belirtmek isterim,warrior/warlocktan cleriğe dönen çok tanığım var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.