Şimdi Ara

Warlocks VS Others

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar anlam veremediğim bişi var hani warlocklar şeytani büyüler kullaniyor ya acaba oynayanlarıda bu büyüler ile etkiliyolarmi :) insanlar sanki onlara büyü yapilmiş gibi saçmaliyor konu hakkinda yorum yapan herkez PVP = warlock şeklinde yorumluyor anlamiyorum bu millet oyunumu bilmiyor yoksa benmi yanliş okuyup analiz ediyorum taam ben inkar etmiyorum oyunu bilmiyorum yeni bir oyuncuyum ama sürekli okuyor ve strateji üretiyorum. WoW un belkide en çok sevdiğim yani olan lvl sınırlandırması ve karakter yada lvl üstünlüğü değil oyunucunun becerisi ile bişilerin oluşması. Tabiki class larin birbirlerinden farkli özellikleri mevcut ama dikkat edildiğinde buna rağmen dengelendirme yapılmış ve skill er diğer online oyunlardaki gibi "bir koyyiim yakayim yikayim başka bişeye gerenk yok" şeklinde değil stratejik önem arz eden skiller oldukça fazla en azından ben okuyup araştirdiğimde bu şekilde yorumladım. E şimdi ben bu oyun içerisinde konuştuğum kişilere veyahut bu görüşe haiz kişilere sormak istiyorum acep benim araştirmalarimdami problem var :) yoksa siz gerçekten bişileri yaşayip tecrübemi ettiniz. Yani Drakedog u izledim tüm filmlerini evet iyi bir oyuncu burdan yola çıkarak Warlock en iyi pvp clasidir demek bence yanlis olur. Oyunu yapan kişiler oyundaki diğer karakterlerinde çokluğundanda yola çikabiliriz. Ve Drakedog un video larinda dikkatimi bişi çekti şahsın klavye mouse vs kontrolu kullandığı skiller sıraları vs oyuncunun işi bildiğini belli ediyor. Bence elinde bir mage class da olsa çok bişi değişmeyecek :D ona saldiranlara bakiyorm put gibi dikilip skill kullaniyolar dikkat ettmişsinizdir daredog yerinde 1 saniye durmuyor. Ve yukarıda sölediğim gibi eşit olarak bölünmüş farkliliklar olsa bile örneğin bir mage sheep yaparken bir warlock fear yaparken bir druid uyutabiliyor stratejik öneme sahip olan skillerin tamamı aynı mantıkta fakat farkli tür ve felsefelerde serpiştirilmiş :) Buda oyunu harika bir kıvama sürüklüyor şahsi görüşüm level kasmak adı altındaki olayın bir sınırı olmali ki oda var 4 4 lük olmuş ve merak ettiğim bişi daha varki 60 lvl sınırlı deniyor ama 62 lvl guard lar var Darnasusda :D guard lara özel bir yükselişmi yoksa normaldede mümkünmü böle biraz daha ötelemek :D Bunların dışındada hazır konu açmişken bazi sorular sormak istiorm görünmez moddayken kalleş bir undead beni nasil görebilior :) beni öldürür öldürmez etraftaki cuvalla 50 lvl üstü ally mal mal gezerken şansıma bir druid gelip diriltio beni :D e hani görünmezdik?

Birde Dentarg diye bir realm deyim ve sanırım ordaki tek türk benim :D populer bir official sunucu ama bişi bulamiyorum turkey kanalinda bile tekim :D 24 saat oyunda kaldiğim anlar oluyor her 2 saatte bir "kimse varmı" diyorum 1 müslüman türk yanit vermedi.

Son olarak umarım bu Ally ler düzelir her oynadığım online oyunda seçtiğim ırk kendi vatandaşını korumuyor herhalde bende 1 problem var gidip iç ilişkileri en kötü olan ırkı seçiorm horde ler herhalde birbirlerine daha çok değer veriyorki elin undead i gelmiş temizliyor 15-25 lvl arasini 45 50 60 lik ally ler balik tutuyor yada izlemek ile yetiniyorlar Birde son olarak sormak istediğim bu oyun Türkiyede aşırı derece çok oynaniyor vs diyorlar diğer online oyunlara bakildiginda hepsinde türkten geçilmior :) ama bunda malesf yok hadi benim realm imde yok da bu kadar çok kişi olunca illa her realm e en az 2-3 kisi duser diye tahmin ediyorum yoksa tüm türk playerlar private sunucumu tercih ediyorlar.

Muhtemelen private tercih ediliyor genelde bir arkadaşimda private bir sunucuda oynuyordu GM ye saldırdığı için banlandı neymiş akıllı durması gerekiyormuş :d Gm abin vurucak sen el kaldirmican gm ye el kalkmaz taş olursun Maddi durumlar kötü olabilir vs ama arkadaşlar harbi yani böle spesifik oyunları official de oynamayacaksınız hiç oynamayın derim ben:) tabi beni yanliş anlamayın bu tamamen şahsi fikrim ve önerimdir. Heran telafisi olmayacak psikolojik problemleriniz oluşmaya başlayabilir bu yüzden:)

iyi eğlenceler

• warlock=pvp dıye bı dalga yok.. kendımden bılıyorum en buyuk dusmanım hain hunterlardır...
  • zuahuaauahuahaua hunterları severim bendee hunter açcam bi okul bitsin hele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatsero31 -- 21 Mayıs 2006; 16:19:59 >
  • Bence bu oyunu tam anlamıyla anlıyabilmek için en az 4 aya ihtiyaç var..4 ay sonra şöyle bir geriye baktığında wow hakkındaki fikirlerinin değiştiğini daha wow un w sini bilmediğini anlıyacaksın.. bende ilk oynarken aklımda çok soru işaretleri vardı ama herşey zamanla.. ayrıca şu warlock drakedog o videoları çok önceden çekti yani warlockun şu anki son durumu biraz daha farklı şu an o videolardan daha iyilerini yapabilir(ama yapamaz çünkü charını sildi:D).. warlock en iyi pvp classı demiyorum ama charını iyi zapteden bir warlockun yanında doğru pet varsa üstü başıda iyiyse özellikle allylardan alamıyacağı class yok..bence şu an için en iyi pvp classları hunter,rogue,warlock birde belki shadow prie.. yani diyeceğim herşeyi zamanla daha iyi anlıyacaksın ve birde oyunu tüketici biçimde oynamamak lazım insan gibi oynamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaddack -- 21 Mayıs 2006; 17:14:22 >
  • bence en ii pvp classı magetir bi de hunter oda ayrı tabii
  • ya orjinal wow server da forumda açıklamışlardı tabı kalıba anket yapmışlar pvp de ençok korkulan Warlock mus sorna Rogue sornada tam hatrılamıyorum ama priest di galıba yada ben başka bir yerde gördüm
    Sonuç oalrak ben bir Warlock ama Warlock yenilmez değil mesala bazen lwl 60 bir mageyi alırken bazende başka bir lwl 60 mage yi alamıyorum
    Yani ne oluyormuş ii class değil ii oyuncu var mıs
  • abicim her class eşit bu bunu alır diye bi yorum yapılmaz ama şu oyuncu şu oyuncuyu alır diye bi yorum yapılır ancak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

abicim her class eşit bu bunu alır diye bi yorum yapılmaz ama şu oyuncu şu oyuncuyu alır diye bi yorum yapılır ancak
  • abi bu ara warlocklar pek bi öne cıktı neden böyle oldu yaww?
    merak ettim şiimdi?
  • destructıon warlock sen goz acıp kapayana kadar senı ucurur ustune bıde soul shardını alır tursusunu kurarda ondan...bg lerde ozellıkle av de push yapıldıgı sırada bı warlockun rain of fire tarzı aoe yaptıgında karsıda tum rakıplerın kıme yogunlascıgına dıkkat edın.. hadı aoe yaptı ondan saldırdılar... normal sartlarda herkez warlocaka kosar nıye pekı... tek neden var fear"a bı kere yakalanan hemen ımmune eder ama bıdaha atarsan olmus demektır... o sıra bı bolt cakıp scubus ıle susturursan 2 curse 2 bolt agzııle kus tutsun yersın...ıtemlerınde cok saglam olmasın yanı gerekmez....bu yuzden cok one cıktı...ama su kesın baska topıcte yazdım be nbunu yazdım yaparım denerım ustalasırım kım daha usta o alır... bu ıs OYUNCUDA bıter...
  • hmm saol beni aydınlattın
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaddack

Bence bu oyunu tam anlamıyla anlıyabilmek için en az 4 aya ihtiyaç var..4 ay sonra şöyle bir geriye baktığında wow hakkındaki fikirlerinin değiştiğini daha wow un w sini bilmediğini anlıyacaksın.. bende ilk oynarken aklımda çok soru işaretleri vardı ama herşey zamanla.. ayrıca şu warlock drakedog o videoları çok önceden çekti yani warlockun şu anki son durumu biraz daha farklı şu an o videolardan daha iyilerini yapabilir(ama yapamaz çünkü charını sildi:D).. warlock en iyi pvp classı demiyorum ama charını iyi zapteden bir warlockun yanında doğru pet varsa üstü başıda iyiyse özellikle allylardan alamıyacağı class yok..bence şu an için en iyi pvp classları hunter,rogue,warlock birde belki shadow prie.. yani diyeceğim herşeyi zamanla daha iyi anlıyacaksın ve birde oyunu tüketici biçimde oynamamak lazım insan gibi oynamak lazım

Anlatmak istediğimi anlamadın sanırım ama ben istediğim yanıtı aldım. codermaster döktürmüş yine iyi nifuz etmiş olaya. Oyuncu faktörü bu oyunun kalitesini harbi tavan yaptırtıyor e üreten Blizzard olunca durum bu sanırım:) Bugün Official Dentarg realmin de bir kaç duel izledim yeni bir oyuncuyum ama bu kendimden utanmamam için bir mazeret olamadı :) benden 2 lvl düşük ve benle aynı classta olan bir druid öyle bir döktürdüki kendinden 4-5 lvl üstteki oyuncuları felç etti :) bu gösteri bitti ardından bi Dwarf bayan rogue geldi :) 26 lvl varlock u 20 lvl iyle petsiz indirmeyi başardı yani diyeceğim o ki şahsi kanaatim oyuncunun iyiliği yönündeydi ve aldığım yorumlar da bunu teyyit etmiş oldu teşekkürler.

• SADECE OYUNCU VE CLASS DİİL ADAMIN BİLGİSAYARIDA ÖNEMLİ (benimki berbet nekadar iyi olursam oalyım cok zorlanıyorum)
  • kardeş ally class lardan alamayacağı class yok gibi demişsin ( gerekli şeyler varsa kıyafet, pet vs. ). Bunu demenin sebebi horde lerin müthiş sınıfı ŞAMAN mı acaba?
  • burda sanırım shadow priest oynayan yok.Kimse ne kadar güçlü olduğunu bilmiyor..
  • ya bence locklarin fear disinda bi numarasi yok fear atip cakiyolar fear olmadan hic bir lock barinamas oyunda we fearin damage aldiktan sonra bozulmamasi cok sacma
  • Dmg aldıktan sonra fear bozuluyor.Ara sıra bozulmadığı olsada,skill de de yazar herhangi bi hasar etkiyi bozabilir diye.Fear olmasın o zaman,mage'in sheep i olmasın,rogue in stealth olmasın,paladin ve priestin kalkanı olmasın sonra?Sonuçta o skilleri kullanabilmek önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lejyonerx

kardeş ally class lardan alamayacağı class yok gibi demişsin ( gerekli şeyler varsa kıyafet, pet vs. ). Bunu demenin sebebi horde lerin müthiş sınıfı ŞAMAN mı acaba?

evet iyi bir shaman warlocku çok zorlar aynı zamanda undeadin bazı classlarıda..

ayrıca benim hiç fearla işim olmuyor anca 2. bi kişi olaya dahil olursa kullanıyorum veya druid ayı formuna geçerse.. seduce feardan çok daha etkili bence çünkü feara immune olan warriorlar seduce a immune olamıyorlar ve adam sabit duruyor sağa sola koşmuyor o yüzden tek kullandığım pet succubus :D
  • Ben Zamanında Gm kesmiştim zuah :D Private serverda :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

Dmg aldıktan sonra fear bozuluyor.Ara sıra bozulmadığı olsada,skill de de yazar herhangi bi hasar etkiyi bozabilir diye.Fear olmasın o zaman,mage'in sheep i olmasın,rogue in stealth olmasın,paladin ve priestin kalkanı olmasın sonra?Sonuçta o skilleri kullanabilmek önemli.

Evet çok doğru başında düşüündüğümde buydu gerçektende öle olduğu bariz her class a çeşitli şeyler verilmiş ama felsefe aynı eğer verilmese oyun fakirleşirdi onun fear ı varsa druid in sleep i mage nin cheep i var :) zalimin zulmu varsa sevenin Allah'ı var gibi oldu ama olsun :) Ve ilk duelimi bugun yaptim sanırım yavaş yavaş char ima hakim olmaya başladım gerçi bir duelde 10 kez form deiştirdim ama olsun kafa karıştırıyor :D Adamın üstünden kedi olarak atliyorum yanından ayı olarak geçiorm uhauah zevkli olmaya başladı bu oyun darkprens ti galiba Allah razı olsun kendisinden :D druids r000lz :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.