Şimdi Ara

Warrior güçsüzmü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Leadri

pikaçı-sikörtılı yener

sikörtıl-çarmendırı yener

lock hepsini yener
  • domates mi daha kırmızıdır yoksa at mı daha hızlı koşar
    sıkıldım ben ben başlıklardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Painrunner

quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Bence bu oyunda resilience olmasaydı, şuan oyunun en güçlü classı mortal strike warriorlar olurdu, hele yanında shaman karşısındaki healer herhangi bir class combosuna karşı, healerın heallediği oyuncuyua mortal strike yapıştırmasıyla ve windfurynun proclamasıyla 5 saniyede indirir. Ama ne yazıkki resilience var, bu da wariorları üzen yegane şey olmalı, warriorlar herşeye rağmen arkasında healer veya shamanla güçlüdür, aksi sölenemez bi kere en büyük avantajı combattan düşmüyor. Pvesi ise çok zevklidir, prot olursun 25 manlerde tanklık yaparsın falan filan.

Ben warrior kasıyorum şu an 65lvl ve bu kadar zevkli bir class daha görmedim. Gerçi şimdiye kadar oynamadığım class kalmadı oyun çıktığından beri pri>pala>shaman>mage>lock>mage>en son olarak da warrior. Melee oynamanın tadını çıkarıyorsunuz resmen :) Alacam deep thunderı kafasına kafasına çakacam lockların

Bende uzun zamandır kasmadıgım warrıorumu kasıyorum gerçekten rogue ve warrıordan aldıgım zevki baska class vermiyor.Bende 69oldum 60-69 pvpsinde hep birinci oluyorum cogunlukla damage done felan ucuyo75k honor fulleyip öyle 70olmayı planlıyorum full arena 1 dizcem ve thunder yapmama 10 primal air kaldı cok zahmetli ama cok eglenceli classdır daha önce druidimi hunterimi sildim (geri aldım)hatta bircok karakterimi sildim ama roguemle warrıorum silmedim bazen magelere karsı resmen yamulsakda cok zevkldir:)(mageleride teketekde ıntercept ve zamanlamasını iyi yaparsam sansı kalmıyo:)birde warlock ve shadow prilerden nefret ediyorum pvpde adamı öldürsem bile dottan geberiyorum:(

Hunterimida 67ledim 69layınca onlada aynısı yapıcam galiba 75k max honor kasıp 70liycem gibi bu yöntem iyi en azından 69bgsinde her bg yi yüzde 90 alıyoruz :)

İyi toplamışsın parayı yahu Bende 65lvl ve daha epic bineği yok. Ona para harcıyacağım ve uçan mount parasına başlamadım daha. Sen onları geç thunder parasını toplamışsın

• quote:

Orjinalden alıntı: stealth213

quote:

pikaçı-sikörtılı yener

bilmiyorum hala pokemonumu izliyosun ama her topicte bir pokemon..saçma saçma konuşmayın yaa...bi yorum yap bşi demicem ama sadece pokemon isimleri..

not:bide yazcaksan düzgün yaz şu isimleri!!

Yalnız Leadri bu konuyla ilgili bir yorum yapmış, anlayana.:)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Painrunner

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Bence bu oyunda resilience olmasaydı, şuan oyunun en güçlü classı mortal strike warriorlar olurdu, hele yanında shaman karşısındaki healer herhangi bir class combosuna karşı, healerın heallediği oyuncuyua mortal strike yapıştırmasıyla ve windfurynun proclamasıyla 5 saniyede indirir. Ama ne yazıkki resilience var, bu da wariorları üzen yegane şey olmalı, warriorlar herşeye rağmen arkasında healer veya shamanla güçlüdür, aksi sölenemez bi kere en büyük avantajı combattan düşmüyor. Pvesi ise çok zevklidir, prot olursun 25 manlerde tanklık yaparsın falan filan.

Ben warrior kasıyorum şu an 65lvl ve bu kadar zevkli bir class daha görmedim. Gerçi şimdiye kadar oynamadığım class kalmadı oyun çıktığından beri pri>pala>shaman>mage>lock>mage>en son olarak da warrior. Melee oynamanın tadını çıkarıyorsunuz resmen :) Alacam deep thunderı kafasına kafasına çakacam lockların

Bende uzun zamandır kasmadıgım warrıorumu kasıyorum gerçekten rogue ve warrıordan aldıgım zevki baska class vermiyor.Bende 69oldum 60-69 pvpsinde hep birinci oluyorum cogunlukla damage done felan ucuyo75k honor fulleyip öyle 70olmayı planlıyorum full arena 1 dizcem ve thunder yapmama 10 primal air kaldı cok zahmetli ama cok eglenceli classdır daha önce druidimi hunterimi sildim (geri aldım)hatta bircok karakterimi sildim ama roguemle warrıorum silmedim bazen magelere karsı resmen yamulsakda cok zevkldir:)(mageleride teketekde ıntercept ve zamanlamasını iyi yaparsam sansı kalmıyo:)birde warlock ve shadow prilerden nefret ediyorum pvpde adamı öldürsem bile dottan geberiyorum:(

Hunterimida 67ledim 69layınca onlada aynısı yapıcam galiba 75k max honor kasıp 70liycem gibi bu yöntem iyi en azından 69bgsinde her bg yi yüzde 90 alıyoruz :)

İyi toplamışsın parayı yahu Bende 65lvl ve daha epic bineği yok. Ona para harcıyacağım ve uçan mount parasına başlamadım daha. Sen onları geç thunder parasını toplamışsın

Valla bencde epic mountu 65 te aldim yani hizli levelling yapıyım derken bs kasmak cok zor ya

• Abi roguem saolsun warrıor çulsuz onla farm yapıyorum warrıor gönderiyorumŞu riding paralarını az azaltsalar o kadar parayı verirken içim acıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Glorian

quote:

quote:

pikaçı-sikörtılı yener

bilmiyorum hala pokemonumu izliyosun ama her topicte bir pokemon..saçma saçma konuşmayın yaa...bi yorum yap bşi demicem ama sadece pokemon isimleri..

Bence de güzel bir atıf yapmış bizim pvp sistemine ama her konuda bayıyor gerçekten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goldthwait -- 24 Aralık 2007; 16:06:21 >

• Lock ve paladin oynadım anacak warriordan aldığım zevki hiç birisinden alamadım. hele birde itremlerin iyiyse sorma gitsin. ezik olabilirisn ama emin ol haraket çok fazla .
  • Warrior hakkaten çok zevkli. Hala piyasada warrior varsa bunun sebebi warriorun verdiği zevktir. Bütün classlara gelen bufflar ve warriorun hala ufak tefek kırpılması ile warrior ilk önce 1v de iyice güçsüz duruma geldi bana göre. Son patch ile birlikte bu grup pvpdede kendini göstermeye başladı. Uzun süredir oynamadığım rogueme bir bakayım dedim hemo/skillstep buildini yaptım ve nerdeyse hiçbir sınıfa karşı zorlanmadım bglerde(buna warriorlarda dahil) Hemo gerçekten müthiş bufflanmış hertür classa karşı kendini koruyan skilleride var. Hani elimde iyi silah olsa 1,5k dan fazla hemo critleyecek ben warriorla 1,5k 6 sn cdsi olan mortal zor critlerken.(warriorumun üstü başı kat kat iyi olduğu halde)

Warriorun verdiği dmg biraz bufflanmalı ve birazda kendini korumaya yönelik özellik gelmeli.
    Misal rogue ile karşılaştırdığızda roguenin casterlere cloak of shadow meleelere evasionu var. Full sublety giderseniz cheatdeath var ve gerçekten müthiş birşey olmuş bu cheatdeath.
    Paladine bakıyoruz diğer melee sınıf skillerinin bir kısmı magic olduğundan plateye warriordan daha fazla vuruyor freedom gibi özellikleri ile melee sınıfın en çok canını sıkan kiteye kolay kolay gelmiyor ve en azından balonları ile kendine zaman kazandırıyor hernekadar dispellenselerde.
    Shaman shamanistic rageye gelen buffla biraz daha güçlendi. Ve rootta veya nowada kaldığı zaman en azından grounding totemi var tek dotla gitsede. Yada kendini heallebiliyor veya shockla ufakta olsa silence verebiliyor. Yaptığı dmgde warriordan kat kat iyi.

http://forums.wow-europe.com/board.html;jsessionid=FD7DDA2761167B2C4C64AF1BDF4DE118.app03_04?forumId=10022&sid=1
    Hergün burda warriorlar bişeyler yazıp buff istiyorlar neler neler gelmesini istediklerini anlatıyorlar. Bakalım umudumuz 2.4 ondada bişey değişmezse çoğu warriorun ya reroll yada oyunu bırakacağını düşünüyorum.

• skillstep ne?
  • shadowstep işte
  • quote:

quote:

quote:

pikaçı-sikörtılı yener

Seni kutluorum arkadaşım tşkkürler 1 kişi beni anladı sonunda

• quote:

quote:

quote:

quote:

pikaçı-sikörtılı yener

Seni kutluorum arkadaşım tşkkürler 1 kişi beni anladı sonunda

ya ama bir yere kadar cidden sıkıyo şurda 10 dakka içinde okuduğum her topicte senin pokemonlarla ilgili saçma sapan yorumların var sadece göz kirletiyor

• hepsinde bir cvp gizli dostum
  • Warriorun arkasına al iki tane healer sok 5 kişinin arasına hepsini kessin çıksın

Ama healersız 5 warrior 1 mage i kesemez

Amma salladım ha
  • bu devirde lockun yada hunterin arkasına healeri koydunmu onlar daha rahat kesiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

bu devirde lockun yada hunterin arkasına healeri koydunmu onlar daha rahat kesiyo.

Ya lock un Hunter in manasi bitince ne olcak? Melee mi Dalcaklar. Ama artık Hunterlarada artik melee diyebiliriz çünkü roglar gibi agility takiliyolar ve dagger sword yuksek dmg li silahta kullaniyorlar e artik yakin dövüs yapsinlar nasıl olsa dagger one hand sword axe kullaniyolar ve critik vuruyolar zaten hunter okcu olmaktan çıkmıs bu şekilde Yakından dibinden ok atar olmuslar.. :s
  • lockta lifetab hunterde aspect of viper biraz zor bitiyo manaları bitene kadar baya bi temizliyolar zaten.
  • Warrior ekşıncıdır :D. Arkanda healer var mı yok mu pek umursama gördügün en yakın elemana chargelan. Grup halindemi geliyorlar yine chargelan aralarından birini alıp ölmenin zevki apayrı. Hele o whirlwind critleri =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yorukoglu

Warrior ekşıncıdır :D. Arkanda healer var mı yok mu pek umursama gördügün en yakın elemana chargelan. Grup halindemi geliyorlar yine chargelan aralarından birini alıp ölmenin zevki apayrı. Hele o whirlwind critleri =)

Ewt bayılıyom ww critlerine, bu arada clotha heroic strike crit rekorum 3850

yine de... BUFF İSTİYORUZZZZZZZ...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.