Şimdi Ara

Warrior güçsüzmü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2vs2 de warriorun da warlockun da arkasında healer varken warrior daha üstün, ama warriorun meziyeti degil sadece, rogue da daha üstün retri pala ve enh shaman bile daha üstün olabilir hatta.. örnekler vericem, warlock&paladin ve warrior&paladin maçlarında ben warlocka girerim, onun dışında genelde healera girerim, hatta sweeping ile petini kesip sonrada summonuna pummel basmaktır amacım, lag yoksa sorunsuz yaparım, ancak bazı warlocklar var adam paladinime fear spamlamaktan başka bişey yapmıyor.. ve her seferinde adam arenanın öbür ucuna kadar fear ile gidip geri geliyor.. paladin arkadaşın vtde sinir krizleri geçirdigini bilirim yaklaşık 20 kez fear yedikten sonra (warlocku kesmesem adam sabaha kadar fearda tutardı heralde paladini) zaten sen de demişsin 600 700 vuruyoruz mortal strike ile(2.1k ap) 900 critliyosun demişsin.. dogru ama 900 nedir yav? adam flash of light ile mortal strike üzerinden zaten o kadar healliyor.. fearına pummel atarsın mana drain eder vs boş yere gererler adamı bu warlocklar ayrıca adamın healerına intercept ile interrupta gidilmez kanımca, yoksa o warlocku(heleki freedom almasın) arenanın öbür ucunda 15 saniye cd bittikten sonra 2. intercept ile yakalayabilirsen şanslısın

birde mortal strike ın işe yaramadıgını söylerken mortal strike %50 effectten degil, yaptıgımız dps in azlıgından söyledim, adama %50 healing taken reduce veriyoruz da, damage veremiyoruz ki

fury iken arenaya girmiştik pve gearla 2vs2, inanın degişen bişey olmadı çünkü ms den 2x fazla dps yapılıyor çok rahat, üstelik healerlara karşı çok da güzel işliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 27 Aralık 2007; 10:33:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

@ batu
    2vs2 de warriorun da warlockun da arkasında healer varken warrior daha üstün, ama warriorun meziyeti degil sadece, rogue da daha üstün retri pala ve enh shaman bile daha üstün olabilir hatta.. örnekler vericem, warlock&paladin ve warrior&paladin maçlarında ben warlocka girerim, onun dışında genelde healera girerim, hatta sweeping ile petini kesip sonrada summonuna pummel basmaktır amacım, lag yoksa sorunsuz yaparım, ancak bazı warlocklar var adam paladinime fear spamlamaktan başka bişey yapmıyor.. ve her seferinde adam arenanın öbür ucuna kadar fear ile gidip geri geliyor.. paladin arkadaşın vtde sinir krizleri geçirdigini bilirim yaklaşık 20 kez fear yedikten sonra (warlocku kesmesem adam sabaha kadar fearda tutardı heralde paladini) zaten sen de demişsin 600 700 vuruyoruz mortal strike ile(2.1k ap) 900 critliyosun demişsin.. dogru ama 900 nedir yav? adam flash of light ile mortal strike üzerinden zaten o kadar healliyor.. fearına pummel atarsın mana drain eder vs boş yere gererler adamı bu warlocklar ayrıca adamın healerına intercept ile interrupta gidilmez kanımca, yoksa o warlocku(heleki freedom almasın) arenanın öbür ucunda 15 saniye cd bittikten sonra 2. intercept ile yakalayabilirsen şanslısın

birde mortal strike ın işe yaramadıgını söylerken mortal strike %50 effectten degil, yaptıgımız dps in azlıgından söyledim, adama %50 healing taken reduce veriyoruz da, damage veremiyoruz ki

fury iken arenaya girmiştik pve gearla 2vs2, inanın degişen bişey olmadı çünkü ms den 2x fazla dps yapılıyor çok rahat, üstelik healerlara karşı çok da güzel işliyordu

Dediklerine katılıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

BC sonrasında anca sezon1 arenasında vardı çünkü ressi denen şey yeni yeni çıkmıştı ve kimsede abartı ressi yoktu.
    Sezon 1 half of flamaye çıkmış çoğu warrior şimdi 2k ratingi göremiyorlar(2v,3v)
    O adamlarda skill varmış zamanında %lik dilime girmişler, şimdi o adamlar oynamayımı unutmuş ?

TBC den sonra bildiğim seyrettiğim (sezon1de)
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kel%27Thuzad&n=Leyl%C3%A1
    iyi warriorlardan biri
    http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=42348
    buda videosunun linki.
    Adam o zamanlar 2v5 1v3 videları çekmiş.
    Ve bütün takımlarında yüksek ratingleri görmüş. Şimdiki ratingine bakın oynamayı unutmuş olmalı.

+1
    Arkadaşıma katılıyorum. Gerçekten s1 ve s2 de warrior olaak bu kadar zorlanmıyordum. İmbaydım da demiyorum. Ama hakkını vererek oynadığın zaman iyi iş yapabiliyordun. Şu an hatasız oynadığımı düşündüğüm çoğu maçtan malup ayrılmaya başladım. Şahsen 1800 rating üstünden ümidi kesmeye başladım ben.

• valla koysak sizi ali kırcanın yanına butun gun konusursunuz
  • benimde bir warrior charm var oyun 2 aydır oynuyorum lvl 67 bg de frost mage warriorla resmen dalga geçiyor . charge veya intercep atsan (adını bilmiyorum) teleport luyor . hamstring yapamazsın dmg absorb shieldi var. dondurğunda trinketle kurtulsan tekrar donduruyor yada shep çeviriyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: shenby

klasik bi geyik vardır WOW da.Her classın avantaj ve dezavantajları vardır!!! diye ama bunun dogru olduguna emin olabilirsin. warrior oynamak istiyorsan bi kaç şey söylemek isterim sana izninle. 1. Healersız pek bi işe yaramazsın (yada tam tersi) 2. En fazla gear a (iteme) ihtiyac duyan classtır. iyi bir gearın yoksa bandajlıksın demektir. [NOT: Bandajlık :Seni kestikten sonra bandajla canını fulleyebilir seni kesen kişi] 3. Sorumluluk almayı sevmeyen bir insan için ideal değildir.Çünkü benim düşüncem o dur ki warrior her daim yönetir abi.dungeon olsun arena olsun vsvs
    aklıma gelenler bunlar.ha birde ben sorf charge skilli için 70 warrior kasmıştım:P Cooook güzel bir skill ya.charge ve intercept^^

ancak bu kadar açık we kısa bi şekilde açıklanabilir dostum süpersin soru soran arkadaşım bu ne kınayta nede silik road a benzer burda bi denge we bunun üstünde gear we player yeteneği mwcuttur we herkezin bi oynama still i we oynicaa class wardır bunları zamanla kendin öğreniceksin...ben mesela chaster oynarım hayatta beceremiom meele olayını mesela buna göre bi char aç ok? bide nedense tüm kınayt cılarda bu warrior tutkusu nedir anlayabilmiş diilim

• benim oynadığım wowprot serveri wardı instandlwl150 12kxp igrenç bi funserveri arkdaslr oynuyor die bende oynadım bir warrior çarım vardı 150 lwl elimde bio-pole (900-930 dmg)üzerimde t6 set vardı. crit 9.8k girdim. 3 kişiyle illidan döndük.kalitesiz amma süper serverdi bence warriorlar en sağlam classs lar helede taurn olunca....
  • private serverden bahsetmiyoruz :)
  • özür dilerim hiçbişe okumadan başlığa bakıp daldım özür dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.