Şimdi Ara

Warrior güçsüzmü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

lockta lifetab hunterde aspect of viper biraz zor bitiyo manaları bitene kadar baya bi temizliyolar zaten.

Lock sürekli MS lock vaziyette tutulursa, lifetap kullanmayı arkasında healerda olsa yemez. Hele karşında resilience rağmen %25 crit vuran bi warrior varsa. Ama onun dışında düşük apli warrior falan varsa karşısında, lock life tapiyle bir adım öne geçer.
  • demo lock un damage reducion ı, ve healing taken bonusuyla birlikte mortal strike saglam sl locklara karşı hiç bi anlam ifade etmiyor ne yazıkki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Enqq

demo lock un damage reducion ı, ve healing taken bonusuyla birlikte mortal strike saglam sl locklara karşı hiç bi anlam ifade etmiyor ne yazıkki

Fel armorun healing takenı, %20, mortal striken reduceu %50, böle olunca warlock sl ile %20 az damage, ama %30 daha az healing alıyo, diyelim 600 vuruyo warrior locka sl siz, sl ile 480 vuruyo, ve 120 damagei absorb oluyor, peki diğer tarafta warlock 3k healthstone critliceğine 2k, 450 drain geliceğine 300, ve 5000 heal geceğine 3500, sence bu kadar anormal heal reduction varken, üstelik snn 900 critlerin de var düz, Arada sen skill kulanıyosun. Warlock seni dotlasa nolucak cleanse, dispell(sl/sl de UA yok). Warlock sana direct damage cast edemicek, bu durumda ancak healera saldırabilir. Senin ise Mortal Strike sayesinde warlocku healer healleyemeden kesme lüksün olduğu gibi healerada dalabilirsin. Üstelik warriorların damagei anormal arttıran skill ve talentleri warlockta warriorun düzeyinde değil. Bide şu var, eğer sen interceptle healerı stuna sokarsan, ve yanındaki priest intercept sundan sonra fearlasa, veya sen intercept stundan sonra paladin hammer of justicelese, veya sen interceptten sonra druid cyclonelasa, Shamanda cc eksikliği var ama shamansa WF Proclaması üstüne mortal stike 5 saniyede sl/sl warlock yerde) veya dediğim aynı durumu sana lock yapsa, hanginiz healer ccdeyken daha çabuk keser, feara immune direct damage veren warrior mu, yoksa direct damage veremeyen dot atan drainleyemeyen bi warlock mu. Bakın Warlock 2v2de çoğu kombinasyonlara karşı etkilidir, ama kimse bana diyemez ki, 1 warlock 1 healer büyüktür, 1 warrior 1 healer. Warlocka en ters gelen combodur warrior healer combosu. Enqq, tartışmak inan istemiyorum, ama healing reductionın büyüktür soul linkten, AP Kasan, critide kötü olmayan ms warriorlar gerçekten lock katilidir. Sl/sl olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 26 Aralık 2007; 20:43:35 >

• ya bizim togay abi war warriorla warlocku yeniyo mageyi yeni hunteri yeniyo rogue yi çok rahat yeniyo paladini süründürüyo druidin beynine veriyo shamanı gömüyo adamın warriorla alamadıgı char yok ama süper bi oyuncu warrior werin eline her classı alır zaten süper warrior döşüyo item filan en zor warlocku alır dicem ama küfür eder bana mutlaka onuda kolay alıyodur togay abi warrior üstadı ben warriorla togay abi kadar iyi oynayamam ama kardeşim ne derseniz umrumda değil ben oyun oynamak istiyorum hırslarım yok warrirorumu yawaş yawaş kademe kademe döşicem oynaya oynaya oyunumuda geliştiricem warrioru seviyorum güçlendirici nerfde gelirse kral benim gelmezsede kral keyfim
  • @Batu bana sadece şunu söylermisin warriorun dmgsini anormal bir şekilde arttıran skill ve talentler olduğu halde anca 1.2-1.5k arası clotha mortal vurmasıda çok anormal değilmi sence ?
    Bizede bir söylede bu talentler nelermiş bizde alalım kullanalım madem. Bunlar zaten nerfli olan enrage (dotter classlara karşı çalışmaz zaten) ve deathwishmi ?

Özellikle freedomun nerflenmesi ve çoğu classta dispell olması ile warrior iyice güç kaybetmiştir grup pvpde.
    Roottaki freezedeki warrior = Ölü warrior.

Ya dedimya önceden uzun süredir oynamadığım rogumu oynuyorum item olarak warriorumdan daha kötü durumda olmasına rağmen daha rahat adam kesiyor bgde.
    Roota gelmez freeze olmaz zorlandımı kaçar kaçanı çok rahat kovalar. Rogueyi oynadıktan sonra anladımki warriorun durumu harbiden çok kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 26 Aralık 2007; 22:48:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

quote:

demo lock un damage reducion ı, ve healing taken bonusuyla birlikte mortal strike saglam sl locklara karşı hiç bi anlam ifade etmiyor ne yazıkki

Fel armorun healing takenı, %20, mortal striken reduceu %50, böle olunca warlock sl ile %20 az damage, ama %30 daha az healing alıyo, diyelim 600 vuruyo warrior locka sl siz, sl ile 480 vuruyo, ve 120 damagei absorb oluyor, peki diğer tarafta warlock 3k healthstone critliceğine 2k, 450 drain geliceğine 300, ve 5000 heal geceğine 3500, sence bu kadar anormal heal reduction varken, üstelik snn 900 critlerin de var düz, Arada sen skill kulanıyosun. Warlock seni dotlasa nolucak cleanse, dispell(sl/sl de UA yok). Warlock sana direct damage cast edemicek, bu durumda ancak healera saldırabilir. Senin ise Mortal Strike sayesinde warlocku healer healleyemeden kesme lüksün olduğu gibi healerada dalabilirsin. Üstelik warriorların damagei anormal arttıran skill ve talentleri warlockta warriorun düzeyinde değil. Bide şu var, eğer sen interceptle healerı stuna sokarsan, ve yanındaki priest intercept sundan sonra fearlasa, veya sen intercept stundan sonra paladin hammer of justicelese, veya sen interceptten sonra druid cyclonelasa, Shamanda cc eksikliği var ama shamansa WF Proclaması üstüne mortal stike 5 saniyede sl/sl warlock yerde) veya dediğim aynı durumu sana lock yapsa, hanginiz healer ccdeyken daha çabuk keser, feara immune direct damage veren warrior mu, yoksa direct damage veremeyen dot atan drainleyemeyen bi warlock mu. Bakın Warlock 2v2de çoğu kombinasyonlara karşı etkilidir, ama kimse bana diyemez ki, 1 warlock 1 healer büyüktür, 1 warrior 1 healer. Warlocka en ters gelen combodur warrior healer combosu. Enqq, tartışmak inan istemiyorum, ama healing reductionın büyüktür soul linkten, AP Kasan, critide kötü olmayan ms warriorlar gerçekten lock katilidir. Sl/sl olsa bile.

Ya bilmeden yorum yapmayın Allaşkına warriora ya AP kas diyorsunda onu yapan warriorun crit ratesi max %25 tir bu bersektde %28 oluyor 400 resilenceli SL locka kaç defa crit vurabilirsin? hemen hemen her lockun şu an 12 k healti 450 resilencesi var resilience crit katilidir crit vuramıyan warrior bir hiçtir şunuda söyleyim warriorun buff alması wotlk ile beraber olacak çünki blizzard warrioru tank olsun millet sıkıntı çekmesin diye bu kadar nerfledi ama WOTLK ile DK karakterler tanklık yapacak ve şu an oyunun en acizi olan warriorlar biraz canlanacak (supriz bir lvl 80 skili olur diye bahsediliyor)

• quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

quote:

quote:

Ya bilmeden yorum yapmayın Allaşkına warriora ya AP kas diyorsunda onu yapan warriorun crit ratesi max %25 tir bu bersektde %28 oluyor 400 resilenceli SL locka kaç defa crit vurabilirsin? hemen hemen her lockun şu an 12 k healti 450 resilencesi var resilience crit katilidir crit vuramıyan warrior bir hiçtir şunuda söyleyim warriorun buff alması wotlk ile beraber olacak çünki blizzard warrioru tank olsun millet sıkıntı çekmesin diye bu kadar nerfledi ama WOTLK ile DK karakterler tanklık yapacak ve şu an oyunun en acizi olan warriorlar biraz canlanacak (supriz bir lvl 80 skili olur diye bahsediliyor)

Zaten o yüzden ap kassın diyorum, criti bitirdiler bari eli yüzü düzgün bi apsi olsunda düz vuruşları artsın, yazıyı yazarken %25 crit ratein max olması bence yeterlidir ap warriorlar için, ben olayı açıklamamda warriorun nadir crit vurduğundanda bahsettim dediğin tarzda locklara, ben orda healing reducle soullinki karşılaştırdım, ve apsi olan warriorun arkasında healerla arkasında healer olan warlocka göre daha iyi iş yapıcağını anlattım, lafı bir yerinden anlayan sensin. Madem bi laf ettin mert ol arkasında dur, yaz buraya, analiz et healer lock- healer warrior pvpsini, bakalım sen benden daha mı iyi analiz edecen öle uzaktan anlamıyor gibi laf atmakla olmaz delikanlıysan yaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 26 Aralık 2007; 22:50:49 >

• quote:

quote:

Mantıklı gibi görünüyor ama sadecde kağıt üzerinde. Healer ccden çıkama kadar kesmeyi bırak sen lockun yanına bile gidemezsin. Şu an warriro sadece shaman ve druid healerler arenada iş yapabiliyor. Patchten önce pala warriro ikisi ile baya iyi idik, 1940 falan yapmıştık ratingi ama patchten sonra ratin 1700e çıkıp 1600e iniyor, bi ratingde tutunamıyoruz bile. Söylemekten utanıyorum ama roglar bile sorun oldu artık. adamın elinden alamıyorum healeri. Paladin falan dinlemiyor adamlar.

Aslında patchlerle warriorda pek bi değişilkik yapmadılar ama warriroun ihtiyacı olan desteği falan nerflediler. Paladin warrirola iş yapamaz oldu vs. Onun yanında clothlara bakıyorum armorları deiden yüksek. D. Prilere plate giyen warrriorlardan daha az vurabiliyorsunuz. herkese bi şekilde damace reduce war. Şahsen warrirodaki platenin çok da bi manası kalmadı. Şu an armordan en iti drular istifade ediyor.

(Bu arada noob değilim, armory linkimden bakabilirsiniz, yenile yenile yapmadım onları)

Edik : bişeyler değiştirdim işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerkek -- 26 Aralık 2007; 23:02:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nerkek

quote:

quote:

Mantıklı gibi görünüyor ama sadecde kağıt üzerinde. Healer ccden çıkama kadar kesmeyi bırak sen lockun yanına bile gidemezsin. Şu an warriro sadece shaman ve druid healerler arenada iş yapabiliyor. Patchten önce pala warriro ikisi ile baya iyi idik, 1940 falan yapmıştık ratingi ama patchten sonra ratin 1700e çıkıp 1600e iniyor, bi ratingde tutunamıyoruz bile. Söylemekten utanıyorum ama roglar bile sorun oldu artık. adamın elinden alamıyorum healeri. Paladin falan dinlemiyor adamlar.

Birşey dışında dediğin doğru, warrior feara immune çok rahat warlockun yanına gelir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten o yüzden ap kassın diyorum, criti bitirdiler bari eli yüzü düzgün bi apsi olsunda düz vuruşları artsın, yazıyı yazarken %25 crit ratein max olması bence yeterlidir ap warriorlar için, ben olayı açıklamamda warriorun nadir crit vurduğundanda bahsettim dediğin tarzda locklara, ben orda healing reducle soullinki karşılaştırdım, ve apsi olan warriorun arkasında healerla arkasında healer olan warlocka göre daha iyi iş yapıcağını anlattım, lafı bir yerinden anlayan sensin. Madem bi laf ettin mert ol arkasında dur, yaz buraya, analiz et healer lock- healer warrior pvpsini, bakalım sen benden daha mı iyi analiz edecen öle uzaktan anlamıyor gibi laf atmakla olmaz delikanlıysan yaz.

warriora AP kas sl/sl katili olursun diyen sensin ben lafı bi yerimden anlamadım doru anladım madem anlamıyorsun ne diye yorum yapıyorsun? warrior oynadınmı? oynadıysan BC den oncemi oynadın sonramı oynadın? Millet offical forumalrda ağlarken warriorlar bitti diye sen burda AP kas katil ol diyorsun PvE yapan bir warriora hit ap yüklen diyen zihniyeti analrım takdirde ederim ama PvP de aban AP ye sl/sl lock katili ol diyen zihniyete ne diyim bilemem. Delikanlı ol at buraya tut şunu gibi mahalle ağızlarınıda yapma istersen! Çok uzmansan her konuda baş vur blizze kaplan alsın seni takımna!

• Ya arkadaş beni yanlış anlıyorsun ben 1 vs 1 den bahsetmiyorum, 1 vs 1 de locku alamaz warrior ama 2v2 de healer ccdeyken arkasında supporterla alır ve iyi bir AP lock fightlarında critten daha iyidir ve yukarıda analiz ettiğim eğer doğruysa eser SL/SL locku %30 healing reduction(%50-%20) soul linke göre çok daha büyük ben bunu demek istedim, bende diyorumki sen analiz et, ve beni yanılt, benim orda hata yaptığımı bana kanıtlarsanız özür dileycem özür dilemek de büyüklüktür, bu arada sadece arkadaşın warriorla arena yaptım, warrioru benden daha iyi bilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batu0792 -- 26 Aralık 2007; 23:11:19 >
  • Su anda warrior da en mantiklisi (en azindan benim icin) bence s1 swordu alip sword spec olmak cunku critler komedi , extra attack sansina kaldi butun işimiz
    gecenlerde offical forumda warriora gelen nerf listi gordumde ekrana sigmadi yani cidden oha dedim ya
  • quote:

Ya arkadaş beni yanlış anlıyorsun ben 1 vs 1 den bahsetmiyorum, 1 vs 1 de locku alamaz warrior ama 2v2 de healer ccdeyken arkasında supporterla alır ve iyi bir AP lock fightlarında critten daha iyidir ve yukarıda analiz ettiğim eğer doğruysa eser SL/SL locku %30 healing reduction(%50-%20) soul linke göre çok daha büyük ben bunu demek istedim, bende seni diyorumki analiz et, ve beni yanılt, benim orda hata yaptığımı bana kanıtlarsanız özür dileycem özür dilemek de büyüklüktür, bu arada sadece arkadaşın warriorla arena yaptım, warrioru benden daha iyi bilirsiniz.

Arkadaşım totalde bir lock combatta kendini ortalama 8-9 k healliyorsa Bu MS le düşsün 4 k ya. Healeri olan bir warrior ile healeri olan bir lock karşı akrşıya gelirse 2v2 de eğer lock işi biliyor COT unu kullanıp zamanında petici chargeliyor yada peti fel hunterse kitliyorsa healeri (şu anki lockların hemen hepsinde ya felguard ya fel hunter var) bide o arada dotlamışsa mis gibi warrioru dpsinide yapmışsa lockun healerine görev bile kalmaz ki warrior healerini koruyamaz! Healer başının çaresine bakmak zorundadır diyelimki her şey yolunda gitti combata başladın üst ğste 2 crit vurdun (axe spec olduğunu var sayıyorum) full rage ile abandın healere işte burda ben yorum yapmayacam BC öncesinde oynamış arkadaşlar yapsınlar milletin hpsi 7-8 k iken MS 3 k vuruyordu şu an 10-12 k ve MS max 2-2.5 k vuruyor! Bütün warriorlar biliyorki arena setleri diğer claslarınkine göre çok vasat ne doğru düzgün str var ne crit yani katil olmayı bırak artık warriora arenalarda MS vurda adamın healingi azalsın biz keselim diyor. İyi bir sl/sl lock + Dic priest karşısında 2 warrior 1 pala bile bana kalırsa bişey yapamaz ne zaman resilience denen lanet biter o zaman warrior işini yapar. Her şey açık Blizz diyorki sen TANK sın özün bu dps yapmıcaksın artık LFG kanallarında millet ağlamasın tank diye git işini yap! Bende üzgünüm böyle tepki verdiğime ama anlasın herkes warrior must die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 26 Aralık 2007; 23:24:10 >

• quote:

quote:

Ya arkadaş beni yanlış anlıyorsun ben 1 vs 1 den bahsetmiyorum, 1 vs 1 de locku alamaz warrior ama 2v2 de healer ccdeyken arkasında supporterla alır ve iyi bir AP lock fightlarında critten daha iyidir ve yukarıda analiz ettiğim eğer doğruysa eser SL/SL locku %30 healing reduction(%50-%20) soul linke göre çok daha büyük ben bunu demek istedim, bende seni diyorumki analiz et, ve beni yanılt, benim orda hata yaptığımı bana kanıtlarsanız özür dileycem özür dilemek de büyüklüktür, bu arada sadece arkadaşın warriorla arena yaptım, warrioru benden daha iyi bilirsiniz.

Arkadaşım totalde bir lock combatta kendini ortalama 8-9 k healliyorsa Bu MS le düşsün 4 k ya. Healeri olan bir warrior ile healeri olan bir lock karşı akrşıya gelirse 2v2 de eğer lock işi biliyor COT unu kullanıp zamanında petici chargeliyor yada peti fel hunterse kitliyorsa healeri (şu anki lockların hemen hepsinde ya felguard ya fel hunter var) bide o arada dotlamışsa mis gibi warrioru dpsinide yapmışsa lockun healerine görev bile kalmaz ki warrior healerini koruyamaz! Healer başının çaresine bakmak zorundadır diyelimki her şey yolunda gitti combata başladın üst ğste 2 crit vurdun (axe spec olduğunu var sayıyorum) full rage ile abandın healere işte burda ben yorum yapmaaycam BC öncesinde oynamış arkadaşlar yapsınlar milletin hpsi 7-8 k iken MS 3 k vuruyordu şu an 10-12 k ve MS max 2-2.5 k vuruyor! Bütün warriorlar biliyorki arena setleri diğer claslarınkine göre çok vasat ne doğru düzgün str var ne crit yani katil olmayı bırak artık warriora arenalarda MS vurda adamın heali azalsın biz keselim diyor millet İyi bir sl/sl lock + Dic priest karşısında 2 warrior 1 pala bile bana kalırsa bişey yapamaz ne zaman resilience denen lanet biter o zaman warrior işini yapar. Her şey açık Blizz diyorki sen TANK sın özün bu dps yapmıcaksın artık LFG kanallarında millet ağlamasın tank diye git işini yap! Bende üzgünüm böyle tepki verdiğime ama anlasın herkes warrior must die

Neyse uzlaşı önemlidir, benim diceğim ise healer warlock, healer warrior combatları hangi healerın oom olmasına bağlı ilk önce çünkü, senin healer ccdeyken, sl/sl warlock hangi burst damagei ile seni bikaç saniyede sonalndırabilir.(Destruction specini yok sayıyoruz olay soullink).

• Bana kalırsa lock imba bir clas değil olması gerektiği özelliklere sahipr bir sınıf. Elinden bişey almaya gerekte yok resilience denen saçmalık fixlensin yeter soullink %20 si abartı bir şey değil sonuçta adamlar cloth ben warrior olarak warlocku ancak 200 resilience civarındaysa alabilirim o zaman şasnlarımız eşittir tabi bu bahsettiğim BC öncesi ve elimdehttp://www.wowhead.com/?item=19364 varsa! Ha diceksinizki Mydie ve PAT amca nasıl öyle katliam yapıyordu? işte cevap burda gizli BC öncesi! Varmı BC den sonra aslan gibi bir warrior PvP videosu?
  • Geçenlerde Destro oldum Drakedogun gazına gelip, adam videolarında 1 immo 2 inc 1 confg 1 searing pain le adam kesiodu, ben ise olaya baktığımda crit vuramıyordum, çıldırcaktım resmen harcadığım talent parasına üzüldüm, resmen criti bitirdiler, bencede keşke resilience kalksa.
  • TBC sonrası warriorun özeti, trailerında saklı
    http://www.youtube.com/watch?v=IYozQuOUovo
  • BC sonrasında anca sezon1 arenasında vardı çünkü ressi denen şey yeni yeni çıkmıştı ve kimsede abartı ressi yoktu.
    Sezon 1 half of flamaye çıkmış çoğu warrior şimdi 2k ratingi göremiyorlar(2v,3v)
    O adamlarda skill varmış zamanında %lik dilime girmişler, şimdi o adamlar oynamayımı unutmuş ?

TBC den sonra bildiğim seyrettiğim (sezon1de)
    http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Kel%27Thuzad&n=Leyl%C3%A1
    iyi warriorlardan biri
    http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=42348
    buda videosunun linki.
    Adam o zamanlar 2v5 1v3 videları çekmiş.
    Ve bütün takımlarında yüksek ratingleri görmüş. Şimdiki ratingine bakın oynamayı unutmuş olmalı.

• oyuncuların vericeği en büyük ceza herkez warrioru silicek meele isteyen rogue açıcak paladin açıcak o kadar warrioru herkez silicek gerizekalı blizardda warrioru güçlendircek bu ne be kimse adam gibi warrior oynayamıyo güçsüzdü zaten vs lerde güçlendiriceklerine nerf çaktılar bare hiç oynamasalardıda bare düzgün düzgün oyuncuları oynasaydı yeter bu ne a............ ben yinede warrior oynıcam elbet güçlendirirler ama güçlendirdiler ben 60 level oldum nerf çakarlarsa yine açarım paladin kasarım hiç uğraşamam hadi aeo
  • Batuya katlyorum eskiden scubus+coe üstüne tek vuruş soulfire ile yattığım dest locklar vardı bi defasında 2 ark cafede benim ekrana bakıyor ben aşık scubusa o ara lock amca sf ile indirdi beni baya bir gülmüştük ama zorumuza gitmemişti şimdi başkalarının keyfine malzeme oluyorum gibi hissediyorum warriorla...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.