Şimdi Ara

Warrior güçsüzmü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eskiden bi ara wow oynamıştım 27 levelde bazı nedenlerden dolayı bırakmıştım şimdi cd aldım baştan yükledim ve sorularım war

Öncelikle ben bir knight silkroad hero online oyuncusuydum önceleri classların hep gücüne bakardım
    zevk almadıgım bi charı sırf gücü için oynardım gözümü hırs kaplardı level level item item kas kas beynim çatlayana kadar pvp de yenilince chardan hemen soğurdum sonuç en yüksek kastıgım char 65 level sonuç hiç zevk almamak sonuç karakterin güçsüz olunca hemen soğuyup bırakmak ama artık ben böyle oynamıcam
    16 yaşına geldim ve artık eylenmek kafa dağıtmak istiyorum karakterim güçsüzse onu eğitmek level atlatmak istiyorum özellikle imba class ları zevk almadan oynamak istemiyorum karakterimi sevmek istiyorum ve warrior oynamasını seviyorum hemen patch biter bitmez bem beyaz bi tauren warrior açıcam hayalimde dual axe tutmak war size bi soru soruyorum warrior eskisi gibi güçsüzmü ne özellikler getirildi bu benim için çok önemli değil güçsüz desenizde oynıcam ama warriora çok güçlü diyende var çok güçsüz diyende var ama hiç takmıyorum ben warriorla oynıcam çünkü sevmedigin charla daha güçsüz olursun hem yüksek levele kasamazsın hem oynayamazsın ama warrior u seviyorum açarım yüksek levelede kasarım paşalar gibi 60 level warrior 40 level warlockdan güçlüdür eminim hemde baya güçlüdür ezer geçer bu soruya yanıt almak istiyorum warrior ne durumda pvp de nasıl

• hehe kafanda çok soru işareti var galiba :) warrior pvpde olsun pve de olsun çok zevklidir.. arkana healer alırsan hatta daha da zevklidir :) 1vs1 de üstün oldugun çok az class olmasına ragmen pvpsi en zevkli classlardan birisidir hatta (kanımca)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RFyo

hehe kafanda çok soru işareti var galiba :) warrior pvpde olsun pve de olsun çok zevklidir.. arkana healer alırsan hatta daha da zevklidir :) 1vs1 de üstün oldugun çok az class olmasına ragmen pvpsi en zevkli classlardan birisidir hatta (kanımca)
    kardeş, bu oyunda knight onlineden farklı olarak taş makas kağıdı var mesela:

wariror rogue yi doğrar, keser, çırpar, yoğurur

ama bi mage warrioru elinde oynatır (ptr de yaptım harbiden oluyomuş XD )

rogue ise magelere karşı üstündür

böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RFyo

hehe kafanda çok soru işareti var galiba :) warrior pvpde olsun pve de olsun çok zevklidir.. arkana healer alırsan hatta daha da zevklidir :) 1vs1 de üstün oldugun çok az class olmasına ragmen pvpsi en zevkli classlardan birisidir hatta (kanımca)
    pvp de rogue olmak cok eylencelı bence arkadan sınsıce yaklas sok beynıne ekmek pıçanı

• quote:

Orijinalden alıntı: Blade GTR

kardeş, bu oyunda knight onlineden farklı olarak taş makas kağıdı var mesela:

wariror rogue yi doğrar, keser, çırpar, yoğurur

ama bi mage warrioru elinde oynatır (ptr de yaptım harbiden oluyomuş XD )

rogue ise magelere karşı üstündür

böyle.

Alıntıları Göster
    pikaçı-sikörtılı yener

sikörtıl-çarmendırı yener
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leadri

pikaçı-sikörtılı yener

Alıntıları Göster
    klasik bi geyik vardır WOW da.Her classın avantaj ve dezavantajları vardır!!! diye ama bunun dogru olduguna emin olabilirsin. warrior oynamak istiyorsan bi kaç şey söylemek isterim sana izninle. 1. Healersız pek bi işe yaramazsın (yada tam tersi) 2. En fazla gear a (iteme) ihtiyac duyan classtır. iyi bir gearın yoksa bandajlıksın demektir. [NOT: Bandajlık :Seni kestikten sonra bandajla canını fulleyebilir seni kesen kişi] 3. Sorumluluk almayı sevmeyen bir insan için ideal değildir.Çünkü benim düşüncem o dur ki warrior her daim yönetir abi.dungeon olsun arena olsun vsvs
    aklıma gelenler bunlar.ha birde ben sorf charge skilli için 70 warrior kasmıştım:P Cooook güzel bir skill ya.charge ve intercept^^

• quote:

Orijinalden alıntı: shenby

klasik bi geyik vardır WOW da.Her classın avantaj ve dezavantajları vardır!!! diye ama bunun dogru olduguna emin olabilirsin. warrior oynamak istiyorsan bi kaç şey söylemek isterim sana izninle. 1. Healersız pek bi işe yaramazsın (yada tam tersi) 2. En fazla gear a (iteme) ihtiyac duyan classtır. iyi bir gearın yoksa bandajlıksın demektir. [NOT: Bandajlık :Seni kestikten sonra bandajla canını fulleyebilir seni kesen kişi] 3. Sorumluluk almayı sevmeyen bir insan için ideal değildir.Çünkü benim düşüncem o dur ki warrior her daim yönetir abi.dungeon olsun arena olsun vsvs
    aklıma gelenler bunlar.ha birde ben sorf charge skilli için 70 warrior kasmıştım:P Cooook güzel bir skill ya.charge ve intercept^^

Alıntıları Göster
    up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pikaçı-sikörtılı yener

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Leadri

pikaçı-sikörtılı yener

Çarmendır balbazarı yener, balbazar sikörtılı yener.:)
    Bu arada warrior çoğu kişinin güçsüz demesine rağmen hiç de güçsüz bir sınıf değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glorian

quote:

pikaçı-sikörtılı yener

Çarmendır balbazarı yener, balbazar sikörtılı yener.:)
    Bu arada warrior çoğu kişinin güçsüz demesine rağmen hiç de güçsüz bir sınıf değildir.

Alıntıları Göster
    Bence bu oyunda resilience olmasaydı, şuan oyunun en güçlü classı mortal strike warriorlar olurdu, hele yanında shaman karşısındaki healer herhangi bir class combosuna karşı, healerın heallediği oyuncuyua mortal strike yapıştırmasıyla ve windfurynun proclamasıyla 5 saniyede indirir. Ama ne yazıkki resilience var, bu da wariorları üzen yegane şey olmalı, warriorlar herşeye rağmen arkasında healer veya shamanla güçlüdür, aksi sölenemez bi kere en büyük avantajı combattan düşmüyor. Pvesi ise çok zevklidir, prot olursun 25 manlerde tanklık yaparsın falan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

Bence bu oyunda resilience olmasaydı, şuan oyunun en güçlü classı mortal strike warriorlar olurdu, hele yanında shaman karşısındaki healer herhangi bir class combosuna karşı, healerın heallediği oyuncuyua mortal strike yapıştırmasıyla ve windfurynun proclamasıyla 5 saniyede indirir. Ama ne yazıkki resilience var, bu da wariorları üzen yegane şey olmalı, warriorlar herşeye rağmen arkasında healer veya shamanla güçlüdür, aksi sölenemez bi kere en büyük avantajı combattan düşmüyor. Pvesi ise çok zevklidir, prot olursun 25 manlerde tanklık yaparsın falan filan.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Batu0792

Ben warrior kasıyorum şu an 65lvl ve bu kadar zevkli bir class daha görmedim. Gerçi şimdiye kadar oynamadığım class kalmadı oyun çıktığından beri pri>pala>shaman>mage>lock>mage>en son olarak da warrior. Melee oynamanın tadını çıkarıyorsunuz resmen :) Alacam deep thunderı kafasına kafasına çakacam lockların

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Ben warrior kasıyorum şu an 65lvl ve bu kadar zevkli bir class daha görmedim. Gerçi şimdiye kadar oynamadığım class kalmadı oyun çıktığından beri pri>pala>shaman>mage>lock>mage>en son olarak da warrior. Melee oynamanın tadını çıkarıyorsunuz resmen :) Alacam deep thunderı kafasına kafasına çakacam lockların

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Melee oynamak ayrı zevk 19-29 lvllarda rogue warrior twinklerim var, casterdan daha çok zevk alıyorsunuz, insana combatın içinde olma duygusu veriyor. Casterken combat duygusunu pek yaşamıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu0792

quote:

quote:

Melee oynamak ayrı zevk 19-29 lvllarda rogue warrior twinklerim var, casterdan daha çok zevk alıyorsunuz, insana combatın içinde olma duygusu veriyor. Casterken combat duygusunu pek yaşamıyorsun.

Alıntıları Göster
    Ne alakası var?

• quote:

Ne alakası var?

Alıntıları Göster
    Son gunlerin populer class i herhalde warrior (en azindan bizim serverda) , baya bi warr var ortalikta nedendir bilinmez . Warrior herşeyiyle zevklidir hocam ama zahmetli mubarek, warrior rehberi var ust konuda ordaki topici okursan baya bi bilgi edinebilirsin orda bi cumle geciyo zaten oda herseyi ozetliyo gibi " Bir zindana girdiğinizde liderliği isteyin. O saatten sonra o partynin grubun tankı ve yöneticisi siz olun. Markları belirleyin bu trap olucak bu sheep olucak diyin, warriora yakışanda budur! " bu arada warriordan baska karizmatik bi karakter yoktur diş gorunus olarak tabi (ama sen gnome falan acarsan o ayri )

• quote:

Orijinalden alıntı: KeN()

Son gunlerin populer class i herhalde warrior (en azindan bizim serverda) , baya bi warr var ortalikta nedendir bilinmez . Warrior herşeyiyle zevklidir hocam ama zahmetli mubarek, warrior rehberi var ust konuda ordaki topici okursan baya bi bilgi edinebilirsin orda bi cumle geciyo zaten oda herseyi ozetliyo gibi " Bir zindana girdiğinizde liderliği isteyin. O saatten sonra o partynin grubun tankı ve yöneticisi siz olun. Markları belirleyin bu trap olucak bu sheep olucak diyin, warriora yakışanda budur! " bu arada warriordan baska karizmatik bi karakter yoktur diş gorunus olarak tabi (ama sen gnome falan acarsan o ayri )

Alıntıları Göster
    Warrior zevkli am ilk 70 lvl da pvp de manyak rakamlar vuruyodu ama nerflediler :( birde mesela Deathwishte fear ın yaninda buz stun ve herangi efecte onlardan çıkmasi lasim hatta o efectler Deathwish açinca ımmune olmalı benım düşüncem =) yaa bide Berserker a gecince %10 ve Recklenses i açinca %30 damage taken kötü bişi ya :( bu yuzden çok güçsüz kaliyoz :s yani bunlar düzeltilmeli biran once :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Mağara Adamı

Warrior zevkli am ilk 70 lvl da pvp de manyak rakamlar vuruyodu ama nerflediler :( birde mesela Deathwishte fear ın yaninda buz stun ve herangi efecte onlardan çıkmasi lasim hatta o efectler Deathwish açinca ımmune olmalı benım düşüncem =) yaa bide Berserker a gecince %10 ve Recklenses i açinca %30 damage taken kötü bişi ya :( bu yuzden çok güçsüz kaliyoz :s yani bunlar düzeltilmeli biran once :d

Alıntıları Göster
    Valla deathwishi arms 41.talente koyup hunterlerim TBW gibi olmalı :D endless ragede şu anki DWnin oraya konmalı :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Reahax

Valla deathwishi arms 41.talente koyup hunterlerim TBW gibi olmalı :D endless ragede şu anki DWnin oraya konmalı :P

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Oldu Godzilla gibi görünce kaçarız o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Oldu Godzilla gibi görünce kaçarız o zaman

Alıntıları Göster
    Çayda dem. Askerde kıdem. Warriorda item.
    sonrada arkana bir support(dikkat edin healer demedim support dedim arada dağlar kadar fark var).

• quote:

Orijinalden alıntı: sengel

Çayda dem. Askerde kıdem. Warriorda item.
    sonrada arkana bir support(dikkat edin healer demedim support dedim arada dağlar kadar fark var).

Alıntıları Göster
    hehe shadowpriest ile 2 sene boyunca hardcore oynadım.. tbcden önce aq40tan naxxtan damage set dizdim.. pvpde ortalıgı feci dagıttım.. sonrada warriorumu 60 yapıp bir bg ye girdim, ve gördüm ki canım cigerim dedigim priest ile boşuna damage set toplayıp pvp ye el atmışım.. halbuki aynanda 3 warrior falan kestigim videolarım olmasına ragmen anladım ki o ezdigim warriorlar benden 3 kat daha fazla zevk aldıkları için hala bu oyunu oynuyorlarmış

artık hc luk halim kalmadı.. ama pvpye kalan vaktimin çogunu warrioruma harcıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RFyo -- 24 Aralık 2007; 0:41:38 >

• quote:

pikaçı-sikörtılı yener

Alıntıları Göster
    quote:

pikaçı-sikörtılı yener

bilmiyorum hala pokemonumu izliyosun ama her topicte bir pokemon..saçma saçma konuşmayın yaa...bi yorum yap bşi demicem ama sadece pokemon isimleri..

not:bide yazcaksan düzgün yaz şu isimleri!!

• quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Bende uzun zamandır kasmadıgım warrıorumu kasıyorum gerçekten rogue ve warrıordan aldıgım zevki baska class vermiyor.Bende 69oldum 60-69 pvpsinde hep birinci oluyorum cogunlukla damage done felan ucuyo75k honor fulleyip öyle 70olmayı planlıyorum full arena 1 dizcem ve thunder yapmama 10 primal air kaldı cok zahmetli ama cok eglenceli classdır daha önce druidimi hunterimi sildim (geri aldım)hatta bircok karakterimi sildim ama roguemle warrıorum silmedim bazen magelere karsı resmen yamulsakda cok zevkldir:)(mageleride teketekde ıntercept ve zamanlamasını iyi yaparsam sansı kalmıyo:)birde warlock ve shadow prilerden nefret ediyorum pvpde adamı öldürsem bile dottan geberiyorum:(

Hunterimida 67ledim 69layınca onlada aynısı yapıcam galiba 75k max honor kasıp 70liycem gibi bu yöntem iyi en azından 69bgsinde her bg yi yüzde 90 alıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Painrunner -- 24 Aralık 2007; 10:05:42 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.