Şimdi Ara

Warrior kullananlar baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 59 lvl warrior war elinde raptor ve üstü full +7 citin ama combo yapamıom Lombak_TR annatmı ama giga ve benzeri şeyleri için raptorla nasıl yapabilirimm yardım

• Raptor +1 Rebirt ise ki 59 lwl de +1 rebirt raptor giyiliyo mu bilmiyorum.
    Combo yapmana gerek yok Sadece giga raptor ile vurdugunun yarısından biras fazlasını ama seri bir şekilde vuruyor.

Raptor'un bi de uzak mesafedeki kişilere de vurma özelligi war.Sanırım 5 metre falandı.Giga da bu daha az.
  • ewt giyilio raptorum +1 rebit ve citin set giyebiliyorum saol annatttıgın için
  • quote:

Raptor'un bi de uzak mesafedeki kişilere de vurma özelligi war.Sanırım 5 metre falandı.Giga da bu daha az.

ilk defa duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Raptor +1 Rebirt ise ki 59 lwl de +1 rebirt raptor giyiliyo mu bilmiyorum.
    Combo yapmana gerek yok Sadece giga raptor ile vurdugunun yarısından biras fazlasını ama seri bir şekilde vuruyor.

askını yazmana yine izin wermicekler imzana
  • sallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

• beyler soru sorduk yazdıklarınıza bakın
  • ne diyonuz ya
  • bişiler sacmaladılar sora cvp yoq
  • quote:

Orjinalden alıntı: Imp0ssibleIsN0thing

quote:

ilk defa duydum

attack distance diye bişi war haklı arkadaş giga raptor kadar uzakdan vuramaz

senin cvbına gelince
    warrior combosu gayet basit aslında

w+r+sa+s+r+sa+w+r şeklinde ileri gidip gelirken önce r ye sonra skill, skill i vurur vurmaz tekrar ileri veya geri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 3 Kasım 2006; 19:55:29 >
  • raptor ve glave için aynı okmboyu kullanacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.