Şimdi Ara

Warrior/One Handed

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranızda warrior one handed kasan varmı arastırma yaptım video fln bulamadım yardımcı olabilrmisinz..biraz avantajlarından bahsedebilrmisnz . . baktım fasla acıklama verilmemis onun icin yardım istedim tesekkurler..

• kardeş ben kullanıorum lwl 61 valla su kadar söylicem yatmanın imkanı yok ii de vuruor iron skıll var phy defance verıo aynısının mag defance verenıde var lwl 68 glavie 2k vuruor skılle ben 61 ım
  • peki yan olark bard mı klerikmi actn kardes?
  • ben daha acmadım ama cleric acıcam zaten zor yatıor can az kalırsada 1 kere fullersın goturur baya baska sorun varsa sor yardım ederım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acn -- 23 Aralık 2007; 0:11:22 >
  • oqk tesekkurler kardes . . . ben yeni kasıorumda yardım edebilrsen sevinirim carı yapılandırmamda msn : mekanicennet@hotmail.com tekrar tesskurler eklersn sevnrm. .
  • 71 e kadar elle kastım ^^ aman bırak derim ben am sen bilirsin
  • peqi kendi lvl ında pvp de alamadıqın car fln varmı yani eziq mi supermı seviyelendir:P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full STR Force Bow
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şöyle düşün 2 kişi pvp yapıyor sen ona o sana sen ona o sana potwar diyolar ya oyle bişe bu şimdi karşıdakinin pot içemedigi düşün al sana one hadned ^^ sen vurusun sabaha kadar oda sana vurur :D
  • yani iyimi kotumu daha acık anlatamazmsn saat qec belkı anlayamadım k.baqma
  • avrupa charlarını yüz karasıdır one hand neden diyeceksen şöyleki:

avrupa karakterleri abartı derecedeki damage leri ile hayatta kalır yani o sana vuramadan sen onu öldür mantıgı vardır bunun en büyük nedeni ise 15sn pot süresi. bildigin gibi one hand char da avrupa ırkı içindeki en az damage vuran char dırbuna karşılık defans ve block özelligi öne cıkmıştır ancak gel görki o 15 sn pot süresi yüzünden ne kadar defansın olurasa olsun ölmeye mahkumsun...

kısacası tavsiyem 2hand olarak kas. 80 olduktan sonra ise canın sıkılırsa farm yapıp one hand+ axe i de acarsın nası olsa aynı sayfanın içinde.... yani mastery sorunu cıkarmaz

• kardeş sen adama 3k vuruosan adam sana 1k vuruor farkıda koy ve euların kıyafetsız canı chinadan daha fazla str fılan basıncada artıor baya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.