Şimdi Ara

Warrior Oynayanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya Ark Bnm Warrıor Var 58 lvl sword kullanıorum ardreamda fln mana yetişmiyor manayı sağ tıka alıorum ama can potuna bassam manayı basamıorum manyı bassam can potuna basamıorum bu yüzden ardreamda da normalden daha fazla yatıorum yani ne yapsam sizde bi kaç fikir üretseniz
    kafayı yiyecem yoqsa

• 1. skille sword 2, skille ayak kesme 3, skille mavi mana 4, skille defans 5, skille str 6,veya 7, skille kırmızı mana yan tuşa al mousenin 7, skillede hızlı koşma ben öyle yapıyorum ben basit yolu
    Klavyede ise z-r-1-2 veya z-r-2-3 bu tuşlara parmağını koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tequreo -- 8 Şubat 2007; 16:41:34 >
  • Skilleri şu şekil diz ;

1.hızlı koşma
    2.sword aura
    3.leg
    4.mana pot
    5.hp pot
    6.(istediğin gibi)
    7.(istediğin gibi)

sımdı gelelım nasıl kullanacagına .Sağ click'e hp potu al.

baş parmagın ıle Z'ye işaret parmagı ıle R'ye Yüzük parmagı ıle Skile vuracaksın.Klavyeye bu sekılde parmaklarını oturt ve Kolaylığı göreceksın
  • denicem bu arada farklı skill dizilemleride iyi olur yazarsanız
  • Bence soyle olmalı sırasıyla.hp pot, mp pot,saword aura, leet cting,clave, sprint(sagtusta tabi), hp pot , mp pot
  • 1920 lik mana potu kullaniyorsundur umarim 960 lik pot ardreamda iş görmez.

bu arada vs veya kalabalik olsun ölmeyeceginde eminsen önceligi mana potuna verip manaya bas ve daha sonra hp yi fullemeye bak hp yi fulledigin zaman zaten manaya tekrar basmak icin zamanin olacaktir.

bazen hp nin %50 altina düştügü durumlar dahi oluyor, öncelik manada. neden dersen can potuna bassan attack veremez ve karsidakine firsat tanimis olursun buda yatmana neden olur.

• imazama takla skilleri benim gibi dizebilirsin
  • Benim warriorda boyle
    1.Hp pot
    2.Mp pot
    3.Sword
    4.Scream
    5.Leg cut
    dierleride ihtiyaca gore deişiyo ama elini cok hızlı kullanman lazım
  • 3.2 hp var 1500 mp soul kulanmamın sebebi ne bide bnm skili 1 sword 2 leg 3 hp 4 mp 5spr 6 str vsvs
  • Arkadaslar ben bi şey sorcam, brnde 58 lvl wariorum, skilleri sıralamış yukardakı bır kaç arkadas sağ tuşla tabıkı dıyor sağ tuşla nasıl konuluyor ya ni sağ tuş olayını anlamadım bılmıyorumm.. Bide warior kombosu ne önerirsiniz. Elımde toto+7,deep+7 ve exp graham+7 var
  • Sağ tuş olayı skillerin birine mouse nin sağ tuşu ile tıkla sonra o skill sarı bir kutu içini alınıyor mouseden sağ tuşa basıncada o skill işliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: D3vil0fDarkness

Skilleri şu şekil diz ;

1.hızlı koşma
    2.sword aura
    3.leg
    4.mana pot
    5.hp pot
    6.(istediğin gibi)
    7.(istediğin gibi)

baş parmagın ıle Z'ye işaret parmagı ıle R'ye Yüzük parmagı ıle Skile vuracaksın.Klavyeye bu sekılde parmaklarını oturt ve Kolaylığı göreceksın

arkadaş gayet herşeyi açıklamış!!
  • bunlara alışmak çok zorr
  • quote:

Skilleri şu şekil diz ;

1.hızlı koşma
    2.sword aura
    3.leg
    4.mana pot
    5.hp pot
    6.(istediğin gibi)
    7.(istediğin gibi)

KULLANDIM BİRAZ DAHA RAHAT EER İYİ ALIŞIRSAM GÜSEL Bİ DİZİLİM DE 1 DE NİE HIZLI KOŞMA ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: |Scatter_Psikopat|

quote:

Skilleri şu şekil diz ;

1.hızlı koşma
    2.sword aura
    3.leg
    4.mana pot
    5.hp pot
    6.(istediğin gibi)
    7.(istediğin gibi)

KULLANDIM BİRAZ DAHA RAHAT EER İYİ ALIŞIRSAM GÜSEL Bİ DİZİLİM DE 1 DE NİE HIZLI KOŞMA ?

çünkü ardreamda fazla paper mage yok genelde pet var ve bol mıktarda blizzard atılıyor
    sw scrool her zaman kullanamayacagın ıcın hızlı koşma tusunun sana pratık bır yerde olması gerek

• ALINTIDIR..Bu konuda forum açınca arastırdım ve asağıdaki daha once yayınlanmış konuyu buldum..Belki faydası olur gormediysen..

Kendi Combomu anlatmak istedim, Belki kombo yapmasını bilmeyen yada, Kombo yapmakta zoruluk Çeken arkadaşlara Bir Faydam Olsun diye Düşündüm, bunlar Bana Ait olmaktadır. Kendiminde Nasıl oynadıgını Anlatacağım combo yaparken yada vs deyken, Yada kaçan adamın sırtına yapışıp nasıl onu alt edeceginizden, yada bir okcu ile nasıl vs yapılacağından, yada bir asasla , yada bir warriorla yada bir mage ile,

Öncelikle Arkadaşlar, Bir WArriorun Güçlü yada defansiv yönden güçlü oldugunu herkez biliyor, ama bilinmesi gerekirki Kombolarda yada vs lerde Mana İLe Hp"Can tüpü" ayarını iyi Yapabilmektir, Kombo ve Mp,Hp ayarını iyi yapabiliyorsnuz denginizedeki kişileri alt edebilirsiniz," Karşı tarafta iyi biliyorsa Tecrübeli olan alt eder:) "
    Önemli Bir Not : Herzaman İçin vs de İlk vuran siz olun, Vurdugunuz Anda Hp ye basın ilk 3 4 Vurusta hp ye basınız , ve sonra mp ve yeniden mp ve hp ye tekrardan basıyorsunuz " aynı zamanda tabiki komboda yapacaksınız ",

Gelelim Kombo Olayına Önemli :
    Dile Getirecğeim Combo Taktiği " Blade Axe, Gigantic Axe 2 Handed Ligthing or Glacier , yada Avedon Silahları için Geçerlidir"
    Not : SKillerim " 1 Hp, 2 Howling Sword, 3 Scream"62vurusu", 4 Mana"Mp pot" , 5 , Ayak kırmadır.
    R ile Atack Başlatıyorsunuz, Not :" Eliniz Sürekli Skillde Olacak ve sürekli Bir parmagınız Skille basacak :) " Ve Karşıdakinin üstüne doğru gidiyorsunuz, Adama İlk vurdugunuz Skill herzaman Kendi skiliniz " 70 veya 60" vurusu olmalıdır, Scream vurmayın " Eğer elinizdeki Lighting Giga ise scream vurun " , Ve R ile atack başlatıp Karşı oyuncuya Skilli " 2 " Vurdugunuz Anda Elinizdeki Silah yarım tur dönmesine yakınken R ile Atackı Kesip " S "'ye bsınız ve tekrar Skill "2 " Basınız Ve yine Skill Yarım tur dönmeden Tekrar R ile Atackı Kesip " S"'ye basınız ve Skill "2" Basınız, Ve burası önemli " W"'ye basıp Skill"2" vurucaksınız, Ve Tekrardan R ile Atackı Kesip " S "' + Skill"2" + " Z " + Skill "2", " S" + SKİLL Vurucaksınız Bu Benim kombodur, Ve hızlı yapmak şartı ile, arenada deniye deniye elleriniz şiir okur gibi bu komboyu yapar sizde nasıl yapıldıgını anlayamazsınız bile , Yapabilenlere Tebrikler.
    Not : Mana'nızı çok iyi ayarlıyorsunuz , yada tam mananız bittigi anda " Ayak kırma " Skilini vurunuz o herzaman acık olucaktır:)...

Gelelim Vs'lere... Vs'lerdede Herzaman İçin İlk vurusu siz yapın" Giga 2H Lr" varsa elinizde Scream Vuruşu ile Başlayın,

Rogue İle Vs'de : Burası Biraz zor ama Roguenin skilleri hızlı oldugu için, ve size hızlı atack yaptıgı için, Sizde hızlı olmalısınız, ve mümkünse " Ayak kırma vurmayı unutmayın" çünkü Light feete basip kombo denerlerse daha seri olurlar, ve siz bunu engelleyebilirsiniz, Ve kombonuzu hp mp ayarlarınızı dediğim gibi ayarlarsınız daha iyi olucaktır " Not : Yukarıda Belirttim"

Warrior İle Vs'de : Sende warriorsun , o da warrior. İtemleriniz aynı ise Warriora Warrior vs sinde hp mp pot kullanan ve kombo iyi yapan alıcaktır, " Karşısınıdaki 75 78 gibi siz 70 seniz " Plz town :) , yada yapmazsınız. Denke denk mücadelelerde Vs yapmanızı öneririm,

Mage ile Vs'de : İce ise Lighting ise Sorun olmaz aynı taktigi uyguluyacaksınız, Çünkü mageler size 56 Skili ile karşılık vereceklerdir, Mage ile WArrior vs si görmek zordur, Mageler genelde Pusucu olurlar ve iş birliği ile çalışırlar, Kafanıza 6 tane Meteor düşmesi gibi :) ve ORtalıgın yalan olması gibi. Egerki Mage Flame ise, size Vereceği damagaler yüksek olarabilir ve her zaman yanınızda FR " Taşı bulundurunuz" sundrieste satılıyor:) 2450 Coin :) 1 tanesi,..

Okcu Rogue ile Vs'de: Aynı taktikler yine geçerlidir, Tek sorunumuz Okcu roguenin 5li ok Sıkmasıdır, bunu engellemek için Sürekli Kombomuzda " s + r + skill " Yapıyoruz " w + r Skill YAPMIYORUZ! , yaparsak 5 li okun 5 indende damage almış olursunuz.

Priest STR Buffer : Size malice Atacaktır, Ama emin olunki, Hp si Azdır defansı azdır, Combo yapabilirseniz iyi birşekilde hp mp kullanabilirseniz Alabilirsiniz.
    Priest Str or Int Debuffer : Vs Yapmamanızı Öneririm :).
    Priest Int healler : zaten Vs yapılmaz :)

Egerki Cz'de Random" Kendine özgü " Biz Cz time Yapıyorsan eğer, Ve Karşı tkaım oyuncusunu kovalıyorsan, Öncelikle Ayak kırma ve hemen aRdına Scream vuruyorsun, Yavaslamazsa ve bu kişi " Rogue ise " Kovalamayın:), Eğer bu kişi Priest ise Warrior ise, Arkasına Takılıp " z + r Skill " Sürekli ve Hızlı birşekilde, Rogueden daha seri atacak yaptıgınızı anlarsınız...

Tşkler :) Set By Lombak_TR Saygılar..

1 hafta önce vermiştim. ve yenidne veriyorum belki okumayan arkadaşlarımız olmuştur diye, bağışlayın.
    Bilgi Paylaşım içindir..

• bence şöle yap
    1-sword
    2-hp
    3-mp
    4-ayak kıran
    5- hızlı koşma
    6-......
    sağ tuşa swordu al rahat olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: AEKOSE

ALINTIDIR..Bu konuda forum açınca arastırdım ve asağıdaki daha once yayınlanmış konuyu buldum..Belki faydası olur gormediysen..

Kendi Combomu anlatmak istedim, Belki kombo yapmasını bilmeyen yada, Kombo yapmakta zoruluk Çeken arkadaşlara Bir Faydam Olsun diye Düşündüm, bunlar Bana Ait olmaktadır. Kendiminde Nasıl oynadıgını Anlatacağım combo yaparken yada vs deyken, Yada kaçan adamın sırtına yapışıp nasıl onu alt edeceginizden, yada bir okcu ile nasıl vs yapılacağından, yada bir asasla , yada bir warriorla yada bir mage ile,

Öncelikle Arkadaşlar, Bir WArriorun Güçlü yada defansiv yönden güçlü oldugunu herkez biliyor, ama bilinmesi gerekirki Kombolarda yada vs lerde Mana İLe Hp"Can tüpü" ayarını iyi Yapabilmektir, Kombo ve Mp,Hp ayarını iyi yapabiliyorsnuz denginizedeki kişileri alt edebilirsiniz," Karşı tarafta iyi biliyorsa Tecrübeli olan alt eder:) "
    Önemli Bir Not : Herzaman İçin vs de İlk vuran siz olun, Vurdugunuz Anda Hp ye basın ilk 3 4 Vurusta hp ye basınız , ve sonra mp ve yeniden mp ve hp ye tekrardan basıyorsunuz " aynı zamanda tabiki komboda yapacaksınız ",

Gelelim Kombo Olayına Önemli :
    Dile Getirecğeim Combo Taktiği " Blade Axe, Gigantic Axe 2 Handed Ligthing or Glacier , yada Avedon Silahları için Geçerlidir"
    Not : SKillerim " 1 Hp, 2 Howling Sword, 3 Scream"62vurusu", 4 Mana"Mp pot" , 5 , Ayak kırmadır.
    R ile Atack Başlatıyorsunuz, Not :" Eliniz Sürekli Skillde Olacak ve sürekli Bir parmagınız Skille basacak :) " Ve Karşıdakinin üstüne doğru gidiyorsunuz, Adama İlk vurdugunuz Skill herzaman Kendi skiliniz " 70 veya 60" vurusu olmalıdır, Scream vurmayın " Eğer elinizdeki Lighting Giga ise scream vurun " , Ve R ile atack başlatıp Karşı oyuncuya Skilli " 2 " Vurdugunuz Anda Elinizdeki Silah yarım tur dönmesine yakınken R ile Atackı Kesip " S "'ye bsınız ve tekrar Skill "2 " Basınız Ve yine Skill Yarım tur dönmeden Tekrar R ile Atackı Kesip " S"'ye basınız ve Skill "2" Basınız, Ve burası önemli " W"'ye basıp Skill"2" vurucaksınız, Ve Tekrardan R ile Atackı Kesip " S "' + Skill"2" + " Z " + Skill "2", " S" + SKİLL Vurucaksınız Bu Benim kombodur, Ve hızlı yapmak şartı ile, arenada deniye deniye elleriniz şiir okur gibi bu komboyu yapar sizde nasıl yapıldıgını anlayamazsınız bile , Yapabilenlere Tebrikler.
    Not : Mana'nızı çok iyi ayarlıyorsunuz , yada tam mananız bittigi anda " Ayak kırma " Skilini vurunuz o herzaman acık olucaktır:)...

Gelelim Vs'lere... Vs'lerdede Herzaman İçin İlk vurusu siz yapın" Giga 2H Lr" varsa elinizde Scream Vuruşu ile Başlayın,

Rogue İle Vs'de : Burası Biraz zor ama Roguenin skilleri hızlı oldugu için, ve size hızlı atack yaptıgı için, Sizde hızlı olmalısınız, ve mümkünse " Ayak kırma vurmayı unutmayın" çünkü Light feete basip kombo denerlerse daha seri olurlar, ve siz bunu engelleyebilirsiniz, Ve kombonuzu hp mp ayarlarınızı dediğim gibi ayarlarsınız daha iyi olucaktır " Not : Yukarıda Belirttim"

Warrior İle Vs'de : Sende warriorsun , o da warrior. İtemleriniz aynı ise Warriora Warrior vs sinde hp mp pot kullanan ve kombo iyi yapan alıcaktır, " Karşısınıdaki 75 78 gibi siz 70 seniz " Plz town :) , yada yapmazsınız. Denke denk mücadelelerde Vs yapmanızı öneririm,

Mage ile Vs'de : İce ise Lighting ise Sorun olmaz aynı taktigi uyguluyacaksınız, Çünkü mageler size 56 Skili ile karşılık vereceklerdir, Mage ile WArrior vs si görmek zordur, Mageler genelde Pusucu olurlar ve iş birliği ile çalışırlar, Kafanıza 6 tane Meteor düşmesi gibi :) ve ORtalıgın yalan olması gibi. Egerki Mage Flame ise, size Vereceği damagaler yüksek olarabilir ve her zaman yanınızda FR " Taşı bulundurunuz" sundrieste satılıyor:) 2450 Coin :) 1 tanesi,..

Okcu Rogue ile Vs'de: Aynı taktikler yine geçerlidir, Tek sorunumuz Okcu roguenin 5li ok Sıkmasıdır, bunu engellemek için Sürekli Kombomuzda " s + r + skill " Yapıyoruz " w + r Skill YAPMIYORUZ! , yaparsak 5 li okun 5 indende damage almış olursunuz.

Priest STR Buffer : Size malice Atacaktır, Ama emin olunki, Hp si Azdır defansı azdır, Combo yapabilirseniz iyi birşekilde hp mp kullanabilirseniz Alabilirsiniz.
    Priest Str or Int Debuffer : Vs Yapmamanızı Öneririm :).
    Priest Int healler : zaten Vs yapılmaz :)

Egerki Cz'de Random" Kendine özgü " Biz Cz time Yapıyorsan eğer, Ve Karşı tkaım oyuncusunu kovalıyorsan, Öncelikle Ayak kırma ve hemen aRdına Scream vuruyorsun, Yavaslamazsa ve bu kişi " Rogue ise " Kovalamayın:), Eğer bu kişi Priest ise Warrior ise, Arkasına Takılıp " z + r Skill " Sürekli ve Hızlı birşekilde, Rogueden daha seri atacak yaptıgınızı anlarsınız...

Tşkler :) Set By Lombak_TR Saygılar..

1 hafta önce vermiştim. ve yenidne veriyorum belki okumayan arkadaşlarımız olmuştur diye, bağışlayın.
    Bilgi Paylaşım içindir..

çok güzelmiş görmedim tşk ederim bndede blade axe +8 var bunun la iyi yaparım bu komboyu

• quote:

Skilleri şu şekil diz ;

1.hızlı koşma
    2.sword aura
    3.leg
    4.mana pot
    5.hp pot
    6.(istediğin gibi)
    7.(istediğin gibi)

BU BENCE DOGRUSU
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.