Şimdi Ara

Warrior vs Enhance Shaman (Duel Taktikleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz uzun sürdü ama sonunda halletim. WoW'a başladım da, onun yüzünden işler aksadı biraz. Her neyse, iyi seyirler =)

• Güzel bi video daha.. Eline sağlık
    Yalnız tek anlamadığım şey shaman hiç Flame shock kullanmıyor.Kullanmayınca da Searing totem stacklenmiyor.Amacı ne acaba?
  • Ben de diyordum nerde bu Frozz. Tekrar oyuna başladın, unuttun bizleri tabi

Edit: Eline sağlık herzamanki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 23 Mayıs 2011; 13:47:48 >
  • frozz kendisi rogue oynamasına rağmen warrior arkadaşları için çalışıyor gerçekten tebrikler darısı dk oynayanlarının başına Deathknightların nitelikli bir duel rehberi istediklerini şimdiden duyar gibiyim
  • Ya arada bir tane Hunter için yapmış sanırsam.
    Onu yapacak mısın üstad?
  • @Elemriel.. haha, valla ne desen haklısın =)

@Headshoot.. sonuçta tek tek classları inceliyor, tamam ortaya koyduğu stratejiler warriorlar için ama sonuçta class incelemeleri herkese yardımcı olacak birşey :)

@Kril.. Sırayla gidiyorum, Frost Mage'i yaptıktan sonra Hunter'a sıra gelecek :) tabii Swifty kaynaklı bir engel olmazsa. Şu an için videolarını çevirilere açtığından herhangi bir sorun olmuyor. Youtube sayfama abone olup takip edebilirsiniz ;)

@Hayvansı Terlik.. Valla herkese birşey yazıp sana yazmazsam sanki ayırımcılık yapıyormuşum gibi gözükcek diye birşey yazayım dedim, teşekkür ederim yorumun için :)

Herkese teşekkürler, destekleyici yorumlarınız için.
  • kendin dinleyip mi çeviriyorsun yoksa ingilizce altyazılı video izleyip mi çeviriyorsun? eğer dinleyerek çeviriyorsan daha fazla tebrik ederim:) çevirilerin çok iyi.bazen görüyorum "give me a break" i "bana bir kırık ver" şeklinde çeviren çevirmenleri:) razer a mesaj atalım da diğer sınıflardan oyuncularla da sponsorluk anlaşması yapsın.bu tarz videolar bilgilendirici oluyor

bu arada sondaki reklama bittim adam resmen gittiği spor salonunun reklamını yaptı."gelirseniz yardımcı oluruz" bile dedi

son olarak switfye halter kaldırmasında yardım eden kız iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

kendin dinleyip mi çeviriyorsun yoksa ingilizce altyazılı video izleyip mi çeviriyorsun? eğer dinleyerek çeviriyorsan daha fazla tebrik ederim:) çevirilerin çok iyi.bazen görüyorum "give me a break" i "bana bir kırık ver" şeklinde çeviren çevirmenleri:) razer a mesaj atalım da diğer sınıflardan oyuncularla da sponsorluk anlaşması yapsın.bu tarz videolar bilgilendirici oluyor

bu arada sondaki reklama bittim adam resmen gittiği spor salonunun reklamını yaptı."gelirseniz yardımcı oluruz" bile dedi

son olarak switfye halter kaldırmasında yardım eden kız iyiymiş

İngilizce alt yazılı video yok ki :) Kendim dinliyorum yani.. ve teşekkür ederim =)

Sana kesinlikle katılıyorum, bence de ne olursa olsun böyle videolar iyi oluyor. Ama ne yazık ki bu tarzda video yapan pek oyuncu yok.

Bu arada, eyvah! celades kızı gözüne kestirdi :D

• Enha Shaman oynuyordum benim içinde önemli bir rehber. Gerçi önceden izlemiştimde şimdi Türkçe izleyerek kaçırdığım yerler varsa onları öğrenirim en azından
  • Yine iyi bir çalışma. Ben evet diyorum. (warr oynamasamda)
  • bende bunu istiyordum işte ench shamanlar çok zorluyordu saolasın frozz.gerçi hep aynı teraneler retalliation bas,recklessness bas oneshot macro falan filan.mesela bende spirit wolfler çıktığı zaman fear atıyorum direk
  • Biraz geç oluyor ama..

@Hünerli.. Teşekkür ettim.

@Ölüm Lokumu.. Rica ederim. Yalnız bir şeye tam anlam veremedim, hani tamam aynı teraneler de, mesela örnek olarak, Warrior'ın "Combat Readiness" basacak hali yok ya :D Gerçi bu defansif bir büyü, "Recklessness" ve "One shot macro" ile dümdüz karşılaştırmamak lazım, oradaki karşılaştırma amacım şunu belirtmek içindi; sonuçta Warrior'ın skilleri belli ve herşey onların etrafında dönecek. Diğer bir karşılaştırma da damage büyüleri ve damage büyüleri olur, mesela;

Hani ben pek Warrior bilmem ama, duel attığın classtan classa kullandığın değişik birkaç taktik vardır, ama damage yapmak için genelde yine aynı büyülerini kullanırsın. Mesela bir Rogue gider açılışı değişir neyle karşılaştığına göre ama burst yapacağı zaman yapacağı şey bellidir, açar "Shadowdance", "Ambush" vs vs. çok irdelemeye gerek yok. Bu "Recklessness" ve "One shot macro" olayını da öyle görüyorum ben. Sonuçta hangi taktiği kullanırsan kullan, bir yerden sonra damage yapman lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozz -- 26 Mayıs 2011; 3:13:55 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.