Şimdi Ara

Warrior/Warlock Rehber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben Warrior/Warlock kasıyorum tamamen DH"deki rehbere bakıp açtım charı 1 m sp istiyor yazıyodu ama o LvL 90"a göre yapılmış.Şimdi oyundan arkadaş söyleyince jeton düştü.
    Ve biz şuanda maximum 110 LvL"deyiz malum.
    Rev6"ya girip bütün skilleri fullediğinde kaç sp istediğini hesapla dedim yaklaşık 5.6 m sp istiyor dedi Benim 5.6 m sp yapcak kadar vakitim yok malum öğrenciyim sizce napmalıyım ???Yeni bir char açıp pvp için onu mu kasmalıyım ? Yoksa bu chara bi çözüm bulmalı mıyım ?

Yardım edebilecek veya yeni bir rehber hazırlayacak olan olursa sevinirim
    İyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: KeiT@

Selam arkadaşlar.
    Ben Warrior/Warlock kasıyorum tamamen DH"deki rehbere bakıp açtım charı 1 m sp istiyor yazıyodu ama o LvL 90"a göre yapılmış.Şimdi oyundan arkadaş söyleyince jeton düştü.
    Ve biz şuanda maximum 110 LvL"deyiz malum.
    Rev6"ya girip bütün skilleri fullediğinde kaç sp istediğini hesapla dedim yaklaşık 5.6 m sp istiyor dedi Benim 5.6 m sp yapcak kadar vakitim yok malum öğrenciyim sizce napmalıyım ???Yeni bir char açıp pvp için onu mu kasmalıyım ? Yoksa bu chara bi çözüm bulmalı mıyım ?

Yardım edebilecek veya yeni bir rehber hazırlayacak olan olursa sevinirim
    İyi günler

valla rehber değil ama Rev6da açman gereken skilleri gösterebilirim şöyle. Bana göre bunların hepsi gereklidir o yüzden bu gereksiz niye açtın falan demezseniz sevinirim sonuçta yılların bir tecrübesi var.Misal warlockta stun var niye axeyi açtın gibi sorular klişeleşmiş sorulardır ve oynadıkça niyesini anlarsınız. Bunlardan kendin kısabilirsin tabi ki ama senin en yararına olan bu şekilde olacaktır. Blood flower skillini de maxlayacaktım firewallı kapatman için ama herhalde kapatırsın bir şekilde istiyorsan maxla daha rahat olur senin için
    Aha bu warrior:
    http://img831.imageshack.us/f/warriorg.png/

Bu da warlock:
    http://img859.imageshack.us/i/warlocked.png/

İstediği Sp: 3.8m sen bunu bazı skillerden kısarak 3 e kadar bile indirebilirsin ama bunları böyle yaparsan çok iyi olur senin için. Aklına takılırsa şunu niye açtın bunu niye açtın diye yazarsın açıklarım

Edit: Axe pasif skillerinden bir tanesini açmayı unutmuşum o da max olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 12 Mart 2011; 12:46:30 >

• Çok teşekkür ederim kardeşim

Bide bir sorum daha olucak.Ong ptlerde bol bol china charları görüyorum.PvPlerde avrupa daha iyi değil miydi??Şimdi neden herkes chinaya geçmiş ?
  • eu char exp kasarken ve party savaşlarında kılasını ortaya koyuyor gerek tambur gerek warrıor buf gerek bless vs vs sayesinde charlar adeta ölümsüz oluyor anlıcan ch char dewri bitti ch charsan ilerde ne pt bulabilirsin ne exp kasabilirsin ch char açanlar oyundaki eu arkadaşlarına güvenip açıyor ^^ yoksa açmazlar emin ol
  • Şuanda 75 k sp"m var kaça kadar taxilerde kasıyım? 26 Lvl"im tekrar düşürürüm 15"e falan ondan
    Sonra kaç lvl"e kadar ptlerde dewam ediyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeiT@ -- 19 Mart 2011; 10:43:38 >
  • Ve Ong"lardan sonra hangi ptlere girmeliyim ? Kaç lvl"den kaç lvl"e kadar kalmalıyım?Ardından kendim kasmaya başlamalıyım ? Bilgi verirseniz çok memnun olurum
  • Sp yi 105 cavede kasarsin ama ongda duracaksan 29-30 lvl gibi dlvl yap ben 10 a kadar indiriyordum.Plvl için 5-25 ong , 25-30 sungsung, 30-36(37) bunwang, 36-50 arası penon(46-47 den sonra sonara koy derim) 50-55 cave,55-60 karra, 60-65 niye hunter 65-78 arası 78/80 lvl wingler ve sonrasında 85-87 wingler oradan da jangan cave de B8-B15 falan iyidir. Unique de çıkıyor 45 dk da bir daha çok exp gelir. Ordan alexe damlarsın zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 19 Mart 2011; 11:26:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

Sp yi 105 cavede kasarsin ama ongda duracaksan 29-30 lvl gibi dlvl yap ben 10 a kadar indiriyordum.Plvl için 5-25 ong , 25-30 sungsung, 30-36(37) bunwang, 36-50 arası penon(46-47 den sonra sonara koy derim) 50-55 cave,55-60 karra, 60-65 niye hunter 65-78 arası 78/80 lvl wingler ve sonrasında 85-87 wingler oradan da jangan cave de B8-B15 falan iyidir. Unique de çıkıyor 45 dk da bir daha çok exp gelir. Ordan alexe damlarsın zaten

Tamam Anlamadığım bazı terimler var onları da açıklarsan sevinirm malum yeniyim

dlvl - plvl ne demek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

Sp yi 105 cavede kasarsin ama ongda duracaksan 29-30 lvl gibi dlvl yap ben 10 a kadar indiriyordum.Plvl için 5-25 ong , 25-30 sungsung, 30-36(37) bunwang, 36-50 arası penon(46-47 den sonra sonara koy derim) 50-55 cave,55-60 karra, 60-65 niye hunter 65-78 arası 78/80 lvl wingler ve sonrasında 85-87 wingler oradan da jangan cave de B8-B15 falan iyidir. Unique de çıkıyor 45 dk da bir daha çok exp gelir. Ordan alexe damlarsın zaten

Tamam Anlamadığım bazı terimler var onları da açıklarsan sevinirm malum yeniyim

dlvl - plvl ne demek

dlvl charın levelini düşürmektir onglarda kullanılır daha çok sp kasabilmek için plvl de yüksek level bir characterin yüksek moblarda daha hızlı level atlaman için seni kasmasıdır

• Bende warrior kasıyorum yan mastery olarak cleric yap diyo herkes ama kararsızım vallaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 19 Mart 2011; 14:13:47 >
  • Sp kasarken hiç bir skill ve mastery"i uplamıyım demi ?
  • Onglardaysan uplama
  • Onglardan sona 9 lvl gapla mı gideyim ?
  • quote:

Onglardan sona 9 lvl gapla mı gideyim ?

Level atlayamazsin 9 gapla ama iyi sp verir 110 a kadar kasma gibi amacin varsa gapsiz git . 105 level oldugunda cave egirer istedigin gibi sp kasarsin
  • Amacım 110 yapmak.Onglardan sonra o zaman gapsiz giderim.30 lvl"den sonra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.