Şimdi Ara

WARRIR PRO TANK İÇİN??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben yaklaşık 6-7 aydır wow kullanıcısıyım, hareketi ve kafaya odun vurma tarzı savaşlardan hoşlandığım için ilk ve tek karakterim Warrior oldu...

Woltk'da Furry Warrior ile 5.8k gearla en iyi dps'i karakterleri 2'ye katlıya biliyordum.Ama artık Dps olmaktan çok Tank olmak işime geliyor çünkü cata'da tanklamak çok çok daha zorlaştığı için etrafta tank yok buda benim için daha çok avantaj anlamına geliyor yalnız,Warrior'ın tanklığı diğer karakterlere göre çok daha zor agro kontrolü damage'e değil de skill threat oranına göre olduğu için eğer partyde iyi dps'si varsa genelde sonuç hüsran oluyor,agro kaçıyor ve toparlayayayım derken diğer dps'ler halden anlamadığı için agroyu çekmekte hiç geçikmiyorlar.Kısa kesicem benim sorunum sadece gearla'da alakalı olabilir ama bu Warrior tank'lığı gerçekten ama gerçekten iyi yapan birinin tavsiyesine ihtiyacım olduğuda çok açık.Eğer yardım edebilirseniz çok sevinirim Cata pro. warrior cap'lernede ihtiyacım var ayrıca...

Teşekkürler,
    iyi oyunlar.

• Aoe tanklık günleri geride kaldı.. Pugla hc i bırak normale bile girmeyeceksin. Oyun wotlk ile başlayan rahata alışmış 5-10 yaşında çoluk çocukla dolu şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JakX

Aoe tanklık günleri geride kaldı.. Pugla hc i bırak normale bile girmeyeceksin. Oyun wotlk ile başlayan rahata alışmış 5-10 yaşında çoluk çocukla dolu şu anda.

Şimdi arkadaşım önce ûslubuna dikkat edersen sevinirim , woltk yanılmıyorsam 2.5 senedir var ve 2.5 sene boyunca sadece woltk ile oyuna başlayanlar alışmadı rahatlık dediğin şeye, en başından beri oynayanlarda alıştı bu klasik söylemi tekrarlamak yerine bana yardımcı olabilecekmisin?

Ben Warrior Tank'ta demo .. shout'dan,Spell Reflection, Intervene ve Vigi... bunları sttandart kullanıyorum, ve ben öle senin dediğin gibi basit tanklamıyorum ama buna rağmen sorun yaşıyorum sana bundan bahsetmeye çalıştım yukarıda ama sanırım anlamadın...

Kaldıki 5-10 yaşındaki çocuk'u bırak öle herkes WARRIOR ile oynayamaz...Kaldıki Warrior herzaman main tank'tı....

Ayrıca beni oyunu kaç yaşındaki çocuk veya torunların oynadığı ilgilendirmiyo beni iyi veya kötü oynayanlarda ilgilendirmiyor beni sadece şuan WARRIOR TANK'lık ilgilendiriyor.Hem o yaşlardaki çocuklarda oynaya bilirler yaşı bukadar takmayın kafanıza ben 24 yaşındayım 30+ yaşlarında abilerimde var oyunda , 12 yaşında gayet güzel oynayan kardeşlerimde....

• WoTLK ile başlayanların büyük bir kısmı oyunun inceliklerini asıl gereklerini bilmez. sen öğrenmişsin helal olsun.

o aradığın pro war caplerini bi anlamda kendine göre ayarlarsın kimisi yüksek avoidence tercih eder kimisi yüksek hp yada avoidence ve hp için 2 farklı gear kullanır. ama illa net sayılara ihtiyacın varsa tankspot.com a bak orada her türlü sayıya ulaşabilirsin.

olabildiğince tanıdığın adamlarla dungeon a girmeye özen göster. ilk kez girdiğin adamlara en başta gerekli uyarıları yap ( dps için threat kontrolü, pullar da hunter/rouge için md ve tott kullanımı vs vs ) sonuçta onlar sana yardımcı olursa rahat edersiniz. bu uyarıları sakin bir dille yapmakta önemli bir etken.

yaş olayı ile ilgili bir önyargı mevcut ama bu önyargı gerçekten 10-12 yaşındaki veletler değil, 25-30 yaşında olupta zeka yaşı 5-10 civarlarında olanlar yüzünden oluştu

• Ben warrior ile tanklarken daha çok Thunder Clap, Cleave kullanıyorum. Durum müsait oldukça arada nefeslenmek içinse Shockwave ile mobları stuna sokuyorum. Bosslarda ise rent, devastate eksik etmiyorum. Açıldıkça Shield Slam vuruyorum. Şu ana kadar büyük çaplı aggro kaçırma gibi bir problem olmadı. Abuk subuk aggro çekenleri alakasız moba dps yapanları kafana takma fazla, bırakın ölsünler...

Glyp olarak şu şekilde dizilimim var.

Prime
    ------
    Devastate
    Revenge
    Shield Slam

Major
    -------
    Resonatig Power
    Cleaving
    Shockwave

Minor
    ------
    Berserker Rage
    Command Shout/Battle Shout (hangisini tercih ederseniz... her ikisini birden de kullanabilirsiniz)
    Demoralizing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzeNHocA -- 22 Aralık 2010; 19:29:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

Abuk subuk aggro çekenleri alakasız moba dps yapanları kafana takma fazla, bırakın ölsünler...

bir dps olarak buna sonuna kadar katılıyorum.

birde aoe durumunda (talentına verildiyse) önce rend ardından tc basmak az da olsa etkili oluyordur sanırım.
  • Çok teşekkürler valla sinir sahibi oluyorum tank yapıcam diye,

Dps'ler çok vurdum duymaz healer ve tank'lara suç bulmak kolay çünkü agro ve heal ikisinin üstüne yıkılır ama Dps'si az ise healer mana yetiştiremez bunu kimse düşünmez(cata için söylüyorum Halls of Rag.. ilk bosu çok iyi örnektir en basit bosstur eğer dps'niz iyiyse ikinci kalkanı kullanmadan ölür ve mana sorunu olmaz,ama dps kötü ise o kalkanı 3. kez görmek üzereyken ölürsünüz healerın manası bittiği
    için , ve burda tek suç onunmuş gibi davranılır) , ayrıca her dps mark olsa dahi ayrı targetlere dalıp ölüncede THREAT yazmaları kadar iğrenç birşey daha görmedim.... Hc şuan 2 ile 3 saat arasında bitiyor :S Her bossa en az iki wipe kesini var..

Neyse tekrar teşekkür ederim dediğin gibi tandıklarla girmekte fayda var elin oğlu laftan anlamıyor :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HC yapacaksan zaten random girmeniz baştan hata. En iyisi guild arkadaşları ile girmek, bulamazsanız tanıdık kişiler iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: since1453__

Çok teşekkürler valla sinir sahibi oluyorum tank yapıcam diye,

Dps'ler çok vurdum duymaz healer ve tank'lara suç bulmak kolay çünkü agro ve heal ikisinin üstüne yıkılır ama Dps'si az ise healer mana yetiştiremez bunu kimse düşünmez(cata için söylüyorum Halls of Rag.. ilk bosu çok iyi örnektir en basit bosstur eğer dps'niz iyiyse ikinci kalkanı kullanmadan ölür ve mana sorunu olmaz,ama dps kötü ise o kalkanı 3. kez görmek üzereyken ölürsünüz healerın manası bittiği
    için , ve burda tek suç onunmuş gibi davranılır) , ayrıca her dps mark olsa dahi ayrı targetlere dalıp ölüncede THREAT yazmaları kadar iğrenç birşey daha görmedim.... Hc şuan 2 ile 3 saat arasında bitiyor :S Her bossa en az iki wipe kesini var..

Neyse tekrar teşekkür ederim dediğin gibi tandıklarla girmekte fayda var elin oğlu laftan anlamıyor :))

valla onu bilmem de bu warriorda vengeance denen şeyle birlikte hayvan gibi vuruyorlar resmen.Bosslardan önce shield block açıp bossa shield slam vurdun mu rahat 30 k patlatırsın.Baya bi threat yaratır ondan sonra ayarlarsın iyice.Şahsen benim de warrior tank var hep tank oynadım ama 85 e kasmaya hiç fırsatım olmaya malum main charımı kasıyorum 85 level ama item falan işte..

Kasma bu kadar aggro yaratcam diye sen işaretlediğin targetlere vur diğerlerine thunder clap at yeter zaten o mobların hiç tek attığını görmedim anca 10-15 k vuruyorlar cloth giyenlere bile..

• OzeNHocA , Ölüm Lokumu,ulaire teşekkürler arkadaşlar şimdi daha iyi :) 2 hc bitti sorunsuz :))

iyi oyunlar herkese...
  • 1) dungeonlarda kesin cc yaptır. ve aynı dungeon içinde hep aynı markları kullan, adamlarında aklında kalıcı olsun.
    2) çok threat üreten melee dps'e vigilance at.
    3) eğer heroiclere giriyorsan reforge ile statlarını biraz kısıp expertise yüklen. malum, her dungeonda misdirection için veya ToT için hunter-rogue olmuyo. rahat edersin hem.
    4) hit ratingin de %1 falan olmasın tabi bi miktar hit rating kullan en az %3

bunlar sadece 5m heroicler için tabi. raidlerde iş tamamiyle değişir. avoidance'a yönelirsin. bırak açılış threatini hunterlar roguelar yapsın. eğer interrupt gibi bi işin yoksa hit ratingden de expertise ratingden de kısıp mastery falan kullanırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.