Şimdi Ara

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
688
Cevap
9
Favori
32.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://twitter.com/BrianFargo/status/410855321049919488

"We are in the process of uploading what could be the final candidate for the Wasteland 2 beta... stay tuned." - Brian Fargo

Bugün yarın başlıyor gib betai. Oyun kıtlığındaydım bir çıksa da tam sürüm oynayıversek
  • Yarın mutlaka gelecek gibi, ön inceleme yapan bir kaç kişi 2 haftadır oynuyormuş. İlk izlenimlerini şöyle kısaca.

-Oyun Fallout 1-2 havası veriyormuş en başta, Wasteland hissi de hikaye ve konuşmalarda gösteriyormuş kendini kara mizah olarak.
    -2 hafta önce oynanmış, sayfalarca feedback verilmiş ve üzeriden 6-7 patch geçmiş bir şekilde gelecek bize beta. Ama hala dedikleri gibi gerçek bir test betası, satış betası olmaktan uzak.
    -Hikaye başlarda genel olarak basitmiş, karakterler ve diyaloglar çok iyi yazılmış. Yüzümüzü güldürmeyi başarıyormuş.
    -Mark Morgan müzik işini yalamış yutmuş diyorlar, müzikler dehşet ötesi ve atmosferikmiş.
    -Dövüşler de çok iyi diyor, yeni X-com ve Shadowrun ın gelişmiş halini düşünün diyor hareket ve siper alma bakımından. Değişik mermi çeşitleri, zırhlar girince güzel sofistike bir hal almış. İyi de zorluyormuş. Tek eksik olan alan etkili patlayıcılar diyor, onlar da belki eklenmiş olabilir bizim sürümde.
    -Dövüş dizaynı ve düşmanların hareketleri de gayet iyiymiş. Değişik silahlar ve taktikler kullanıyorlarmış ve iyi terletiyorlarmış bizi. Patlayıcılar da eklenince iyice başa belası olacak gibiler.
    -Gizlilikle veya konuşarak ilerleme seçenekleri bolca olsa da, savaş kaçınılmazmış. Bazı haritalarda çok fazla ard arda kavga dövüş monotonlaştırıyor diyor. Ama genel olarak denge iyiymiş.
    -Karakter sistemi de harika diyor, anlaması kolay, sade bir sistem ve çok fazla seçeneğimiz varmış. Bütün partiye değişik yetenekler versek bile tek bir oynanışta her yeteneği son seviyede göremeyeceğiz diyor. Ki daha oyun ilerledikçe bulacağımız yetenekler var. Seviye atlayınca dikkatli dağıtmak gerekiyormuş puanları.
    -Şu an için bütün yetenekleri kullanmak zor olsa da (ilk başlar ve düşük seviyeler yüzünden), yeteneklerin etkileri tatmin edici, ödülleri de güzelmiş. Bazıları mantık çerçevesinde ötekilerden az da olsa kullanışlıymış başlarda ve hepsine oyun boyunca her adımda ihtiyaç duyacakmışız. Çoğu yetenek diyaloglar dışında da işe yarıyormuş.
    -En büyük derdi görev dizaynı ve eylemlerimizin sonuçlarıymış. Görev sayısı yeterliymiş ama harita başına 1-2 adet seçim tercihi olan görev varmış ufak tefek. Ana görevin bir yerinde çok büyük bir karar vermemiz gerekiyormuş gerçi en başlarda bile, etkisi çok büyük olan ama onun dışında FO2 den gerideymiş. Bunu daha başlangıç bölgeleri olmasına ve beta da çok spoiler verilmemeye çalışmasına bağlıyor.
    -Radyoyu ana görevle ilgili bilgi almak ve vermek için kullanabiliyormuşuz, hikayeye güzel bir atmosfer katıyormuş
    -Menuler işlevselmiş ama göze kötü geliyormuş. HUD gayet güzel diyor.
    -Haritalar açık uçluymuş ve çoğu yerden giriş- çıkış yapılabiliyormuş ( aradığımız olaya bak oyunlarda artık...) Yeteneklerimizi kullanarak bazı kestirmeler veya yolumuzu uzatan belalar bulabiliyormuşuz. Koca ve rahatça dolaşılan ilk şehir varmış ve iki tane de büyük görev mekanı varmış.

Bakalım kendimiz neler tadacağız :)

• Beta an itibariyle çıktı.
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Oyunlar başlasın. Haftasonu şenlik var.

Stream izlemek isteyenler için;

http://tr.twitch.tv/theadrain
  • Mesajları değiştiremiyoruz, yönetimi göreve davet ediyorum.

Wasteland 2 (2014) [ANA KONU]

• hocam betayı nasıl oynayabıliriz..
  • nuribaras kullanıcısına yanıt
    Sadece 55$ ve üzeri bağış yapanlara açık beta şu an. Ama diğer yollardan da temin edilebilir herhalde. Henüz o ortamlara düşmedi bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Mesajları değiştiremiyoruz, yönetimi göreve davet ediyorum.

Hocam senden de genel bir değerlendirme bekliyorum.

• Fallout 1-2 ve tactics gog da BEDAVA. GOŞUN GAÇIRMAYIN!

http://www.gog.com/
  • Kısa bir video RPS den;

• aslansın siberarmi, hemen 3 lüyü kaptık :) artık FRP ve gibileri daha bir tat verecek haha !

FT kapışırız artık 3 kişiyiz seninle +1 bulduk mu gelsin 2v2 hiç bitmeyen kapışmalar oy oyy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 12 Aralık 2013; 22:43:23 >
  • BoBaFeTT kullanıcısına yanıt
    Süper olur harbiden! Zevkliydi onun multisi kapışmaları.
  • Gog sayesinde Fallout serisi bedavaya geldi ya önceden de yine Fallout u vermişlerdi darısı diğer rpglere :D (zaten cdsi vardı ama gog sürümü daha bir başka insan cdsini çizdirmek istemiyor :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 12 Aralık 2013; 23:51:02 >
  • Tactics ten tanıdık bir yüz :)

• güzel güzel utku ile 4 olduk bile

iyi yakalamışsın siberarmi, haha gohullar da dinliyor.

Peki deathclawların BOS vault larında koşturmasına birşey diyor musunuz ? :P
  • BoBaFeTT kullanıcısına yanıt
    BOS un saflığını bozan bir durum. Robotlara lafım yok ama ghouldur, mutanttır olmaz, kabul edemem. Hepsini kutsal ateş ile temizlemek lazım

İşe yarıyordu aslında deathclawlar ama düşmanlardaki silahlar ağırlaşıyordu gereğinden fazla ilerleyen bölümlerde, pek bir esprileri kalmıyordu o yüzden. Super mutantlar ağır silahları çerez niyetine kullandığı için daha çok iş yapıyorlardı sonlara doğru. Ama tam zırhlı bir BOS askerinin yerini pek tutamıyorlardı.
    Robotlar ise ayrı bir olay :)
  • Nedense herkesin nefret ettiği Tactics'i ben çok sevmiştim.

Bu oyunu da bekliyoruz bakalım. Umutluyuz.
  • Tactic in sevilmemesi bana da ilginç gelmiştir. İnsanlar Fallout 3 gözüyle baktılar herhalde ona hep ama içerik olarak farklı bir oyundu. Bayadır tekrar etmek istiyordum, iyi oldu bu fırsat.

İnternet yavaşlığım sağolsun Wasteland 2 nin betasına ancak bu akşam bakabileceğim. Teşekkürler TTnet.
  • tactics için bilimum çok iyi fan made haritaları var, biz daha çok azını oynayabilmiştik ilk çıktığında oyun. Ha bu arada tacticsde en çok özlediğim de General Barnaky'dir, seslendirmesi çok iyi yapılmıştır kanımca.

güzel bir örnek;

ah ah by gamers for gamers ve Brian Fargo ! Neyse ki bu akşam ilk maçları atmaya başlarız, steam de buluşalım.

____________________________________________________________________________________

Mesela Wasteland 2'nin çizimlerinin tactics tadında olmasını çok isterdim, daha detaylı ve gerçekçi gözüküyor 2001'de çıkmış olmasına rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 13 Aralık 2013; 12:48:32 >

• Bende takipteyim thief3 ile bunun için. Kesin alırım çıktığında ama 60$ fazla gibi steamde çünkü çıktığında x paketi y görevi ayağına yaslayacaklar 15$ dan eklentileri. İfrit oluyorum bu işe ^^
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.