|
WATCH_DOGS | Türkçe Doku Çalışması | Dokular Tamamlandı - Videolar Sorunlu [ASKIDA] (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
ilk mesaj güncellenmiştir -
Çok güzel olmuş, elinize sağlık.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
teşekkürler hocam. ayrıca iyi dileklerde bulunan diğer tüm mesajlara da teşekkürler, tek tek alıntılaması uzun sürecek :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WesterLandX -- 23 Eylül 2020; 17:8:29 > -
Hocam ilerleme durumu nedir? Tekrardan,diyalogları daha iyi anlayıp 2 kat zevkle oynamak için sabırsızlanıyorum :D -
çok kalmadı diyebilirim hocam. ama kesin tarih veremem. ilgilendiğim başka projeler de var, sürekli olarak vakit ayıramıyorum haliyle. -
Anladım.Çok teşekkürler -
Oyuna tekrar başladım da gerçekten neden WD2'i bu kadar renkli yapmışlar diye merak ettim. Oyun baya baya akıyor ve sizin yamanız ve doku çalışmanızla ise zevki kat be kat artacak. -
Bu yama ilk oyun için değil mi? -
Yanlış anlaşılma olmasınquote:
Orijinalden alıntı: StereoFap
Bu yama ilk oyun için değil mi?Bu yama ilk oyunun. Ben WD2'e serzenişte bulunmuştum. Ama hakikaten oynayınca anladım. İlk oyun, ikinci oyunun bu kadar eksen değiştirmesine sebep verecek kadar kötü değil ama genele bakınca insanlar WD2'i daha çok sevmiş sanırım.
-
WD2 tamamen ergen eğlencesi maalesef. İlk oyundaki o ciddi, karanlık havanın gramı yok.
-
Tam bitti derken test esnasında çevirilmemiş bir miktar texture ile karşılaştım. Yaklaşık olarak 1700 adet. Devam...
-
başkan bu senin çevirdiğin u-crew'in sattığı yama 3.parti sitelerde ücretsiz olarak bulunuyo bilgine.
-
Evet biliyorum hocam.
-
Beklemedeyiz hocam. Kolay gelsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağolun hocam, bakalım. dosyalar beklediğimden bi tık fazla çıktı.
-
Uzun süre bekledik, biraz daha bekleriz. Problem değil.
-
Bu doku işi hakikaten güzel bir şey. "Teknik olarak" Türkçe yamanın da birkaç tık (belki daha fazla?) zoru. Kolay gelsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WesterLandXsağolun hocam, bakalım. dosyalar beklediğimden bi tık fazla çıktı.
Hocam kolay gelsin, elinize sağlık, doku haricinde türkçe yamayı da siz mi yapıyorsunuz. Yoksa var olan yamayı mı kullanıyorsunuz.
-
Varolan Türkçe yamayı ben yaptım hocam :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X