wd 1tb usb harici hard disk almak için heryere bakıyorum ama yok. neden bu modeli arıyorum? çünkü elimde aynısından bikaç tane var ve farklı adaptör/data kablosu gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum. daha da önemlisi oldukça memnunum. bu sebeplerle bu modeli arıyorum ama satan yer yok. her yerde "stokta yok" gözüküyor. ayrıca ikinci el vb almak istemiyorum.
merak ettiğim; piyasada neden bu model kalmadı, sebebini bilen var mı acaba?
Aynen ben de WD Elements 1TB arıyorum ama hiç bi yerde yok stokta
Ben dün bursa media marktan 215 ytl western dijital 1 gb-harici- usb disk aldım. orada bol miktarda vardı
1 tb wd element bende (ankara electro world) var fiyatı 219 ytl
birşey soracam wd de açma kapama elektirik gitmelerine karşın özellik vss varmı bende 1 tb almayı dusunuyorumda arkadaşlar
quote:
Orjinalden alıntı: aspirin_00
birşey soracam wd de açma kapama elektirik gitmelerine karşın özellik vss varmı bende 1 tb almayı dusunuyorumda arkadaşlar
ben ürün var dıyorum siz stok sorunu var dıyorsunuz anlamadım gerçekten ihtıyacınız olsa idi bulur alırdınız
Ben aldım istanbulda oturanlar ve netden alışveriş yapmak istemeyenler bakırköy capacitydeki electroworldden alabilirler 25 adet var. hem my book element hemde essential ikiside mevcut bilginize. Netden almak isteyenler içinde http://www.exa.com.tr/wd/sabit_diskler/wd_35-327-3869.html stokta 20 adet mevcut ama hafta sonu bitebilir diye söylediler burdanda ister mağazasından elden alabilirsiniz ister netden sipariş verebilirsiniz.
Bu sadece WD için deil, diğer markalar içinde geçerli.
Birçok sitede 1 TB alternatifi çok az.
istanbul kadıköy deki yazıcıoğlunun karsısındaki gold da var. capacity deki en alttaki electro world de var kullanıyorum ve müthiş. tek bir sorunu bile yok.Bi bakının derim :)
teşekkürler bilgi için. hemen verdim siparişi hepsiburadadan.
rica ederim yanlız kendi başımdan geçtiği için biliyorum ürünü aldıktan sonra ntfsye çevirince haliyle hddyle içinde gelen programlarda siliniyor o sorun değilde içinde simgeyi belirleyen gizli bir autorun dosyası var oda silinince wdd simgesi kaybolur.Simgenin durmasını istiyorsan onun yedeğini alıp formatdan sonra içine salla haberin olsun :)
1 TB USB disklerin fiyat listesi aşağıda var bakmanızı öneririm