Şimdi Ara

WD 2,5' 5TB Elements USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk - 599 TL - Vatan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Seagate'lerde kampanya sık sık oluyor ama WD bu fiyata bulmak zor

www.vatanbilgisayar.com
    WD 2,5" 5TB Elements USB3.0 / USB2.0 Taşınabilir Disk - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-5tb-elements-usb3-0-usb2-0-tasinabilir-disk.html

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wd taşınabilir disklerden hep memnun kalmışımdır. YanlıZ linkteki ürünün 4tb lığı durduk yere bozuldu. İçinde sadece 1 adet film vardı. O derece kullanılmamış idi.

İnşallah bu modellerin içindeki diskler sıkıntılı değildir. 10 senelik 500gb 2.5 wd taşınabilir diskimi hala kullanırken sıfır aldığım cihazın hemen bozulması beni şaşırttı.
  • Kesinlikle güzel fiyat. Seagate 5tb olanı en düşük 657ye görmüştüm geçenlerde ve oldukça güzel fırsat olduğunu düşünmüştüm. Ama bu çok daha sıcak fırsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wd taşınabilir disklerden hep memnun kalmışımdır. YanlıZ linkteki ürünün 4tb lığı durduk yere bozuldu. İçinde sadece 1 adet film vardı. O derece kullanılmamış idi.

İnşallah bu modellerin içindeki diskler sıkıntılı değildir. 10 senelik 500gb 2.5 wd taşınabilir diskimi hala kullanırken sıfır aldığım cihazın hemen bozulması beni şaşırttı.

• Alınır mı bilen eden alıntılasın :)
  • yusuf24 kullanıcısına yanıt
    disk değilde bence kutu bozulmuştur
  • Diskin çalışmasında sıkıntı var gibiydi. Masa üstünden kıpırdamamıştı bile. Sağlık olsun diyelim.

• Fırsat bitti. Biten fırsatlara taşınmalı .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taşınır hdd lerde 5tb olması çok riskli bir durum. Bozulmaya çok müsait oluyorlar.
    Seagate olsa yerden yere vurulmuştu şimdi

• Christhof C kullanıcısına yanıt
    Seagate markayı bende pek tercih etmiyorum aslında. Çevremde o kadar bozulan seagate hdd var ki. Samsung 4tb taşınabilir harddisk im de 1 sene sonra bozuldu. (Benim Diskler masa üstünden pek kıpırdamaz) İçindeki disk de Seagate idi . Ama rekorum konudaki WD nin 4tb lık modeli.

İçinde hitachi disk olan bir hdd var bende. Çok da eski. Çocuk yerden yere vuruyor. Hala çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 21 Aralık 2019; 13:25:40 >
    Zamanında hem wd hem seagate iki diskim patladı, seagate darbeyle wd durduk yere gitti. Bence adı fazla çıkmış seagatelerin

• wd elements uzak durun. senelerce kenarda duran 2tb diski yedek alıp koyardım. 3 4 ayda göz göre göre bad sector verip gitti. onca yedek uçtu. wd markası beni 2 kere pişman etti. 2tb üstü bu modellerde kronik görmeme ve kendi kendine bozulma sorunu çok oluyor. araştırınca profesyonel disk kurtarma firmalarına çıkıyor yol. hem yurtdışı hem pahalı. 4 5tb disklere güvenip yedek almayın. en kolay bunlar bozuluyor ve programla kurtarmak mümkün olmuyor. fırsatınız başlarda ilk hata verdiğinde olursa kurtarıp wipe disk yapmak belki işe yarayabilir. bu diskler sürekli pc ye takılı bırakılacak hd kesinlikle değil, bunu unutmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.