Şimdi Ara

WD 40 'IN FAYDALARI, NERELERDE İŞE YARAR (kronik sorun GICIRTI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, daha önce forumda okumuştum. Bizim vw lerin kronik sorunu gıcırtıda bile işe yaradığını. Bugün bir tane vw 40 aldım. Yarın uygulayacağım. Daha önce kullanıp sonuç alan var mı? viraj demir lastiklerine zarar verir mi? (çürümeye neden olur mu? ) . Başka ne işlere yarar? (motor temizleme, jant temeizleme, vs.)

• bu mesaj yararlı bilgiler içerdiğinden tarafımdan silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 5 Kasım 2011; 0:36:03 >
  • Benim wv bora aracımda uzun yolda belli bir rezonans ile 120km hızla giderken araba sallanırken arka amortisörlerden garç garç ses geliyordu. Mesela stabilize olmayan bir asfalt yolda bazı sallantılar olur ya çukur vamrış gibi yaylanır araba 100km 120km ile giderken ufaktan gıcırtı gelirdi.

Servise demiştim bu ses ne diye amortisör takozu dedilr böyle sesle başlar git gide çoağlır değiştiririz ilerde kafaya takılacak bişi değil dediler. mayıs gibi bende wd40 almıştım sıktım arka amortisörlerin bağlantı noktalarına falan. Vallaha ne gıcırtı kaldı nede başka bişey. Mucize gibi bişey yahu bu yağ

Kapılara sıkarım bazen kademeli kapı olduğundan bazen açılması zorlaşabiliyor toz kir birikiyor önce temizler sonra sıkarım. Motoru bununla temizlerim anti statik spreyler gibi tozda tutmuyor ya da motora toz girmiyor bilmiyorum artık :D

Bence her evde bir şişe bulunması gereken sprey yağ diyebilirim.

• aynı zamanda pas sökme özelliğinede sahiptir
  • ayrıca sunroof seslerinede birebir iyi gelir WD40
  • Eklemlerimize de sıksakta şu sırt ağrılarımızı falan geçirse keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Eklemlerimize de sıksakta şu sırt ağrılarımızı falan geçirse keşke

Abi ben denedim hala gıcırdıyot, ustaya sordum gres yağı önerdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wd40 temizleme pas sokme ve cok gecici olarak gicirtiyi keser. Gicirtiyi kesmek icin wd 40 ile temizleyim kuruladiginiz yere, dry lube, sprey beyaz gres, sprey zincir yagi urunlerinden uygun olanini surmelisiniz. Benim marka tercihim wurth dur. Gicirti nereden geliyorsa tam yazin tavsiyemi soyleyeyim. Cunku bu urunler fiyat olarak tuzlu olabiliyor. Ama kapi sanruf vb yerlere sprey beyaz gres veya dry lube tavsiyem.
  • Arkadaşlar benim jant paslanmış bunu kullansam bi zararı olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.