Şimdi Ara

WD alıcam,ama hangiisni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle bu işlerden hiç anlamayan biriyim.Birkaç aya kadar böle media playerların oldugundan haberim bile yoktu,o derece

şimdi evimizde vestelin full HD 45'' lik televizyonu+yine vestelin sinema sistemi var(birlikte almıştık)

samsung'un 590 gblık taşınabilir harddiski var.bu hdd'yi siteden birine 720P ve 1080p filmlerle doldurtturucam

Asıl sorum şu; WD 1-2 saatlik arastırmama göre WD live HD ve WD 2 varmış.yüksek çözünürlüklü film ve 5.1 ses alabilmek için bunlardan hangisini satın almalıyım.

internete falan hiç ihtiyacım yok.WD da tek yapmak istediğim kaliteli bir şekilde film izleyebilmek

• o zaman wd player gen2 işini görecektir.Wd live almana hiç gerek yok internetle uğraşmıcaksan.
  • tesekkürler cevabınız için de,gen 2 dediğiniz tam olarak ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg92

tesekkürler cevabınız için de,gen 2 dediğiniz tam olarak ne oluyor?

Artık piyasada gen1 bulmanız çok zor zaten genelde gen 2 satılıyor gen1 de bir takım donmalar ve ses sorunları vardı ve dts ses codeclerini çözemiyordu bu sorunlar aynı modelin gen2 diye çıkardıkları model ile aştılar.Alacağınız cihazın kodu Western Digital Hd Media Player WDBABG0000NBK-EESN bu şekilde ise gen2 dir.Zaten kutusunda dts yazıyorsa gen 2 oluyor.
  • Wdtv live ile Wdtv gen2 arasında işlemci farkı var.Eğer durumunuz müsaitse Wdtv live tavsiye ederim.
  • Wdtv live al derim
  • Arkadaşlar işlemci farklı derken yanıltıcı bilgi veriyorsunuz(bu sizin kabahatiniz değil biliyorum, aldığınız yerlerde size Live'ı tavsiye edenler "bunun işlemcisi daha iyi" diyorlar mutlaka . İki cihaz da sigma 8655 chip kullanıyor. Aralarındaki fark biri internete bağlanabiliyor ve arkasında YUV bağlantısı da var. İnternetle işi olmayan ve yerel ağdan PCye bağlanmayacak birisinin arada fiyat farkı da varsa WD Gen2 yi tercih etmesi mantıklı olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus r7 250 aldım sizce nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gubaldak

Arkadaşlar işlemci farklı derken yanıltıcı bilgi veriyorsunuz(bu sizin kabahatiniz değil biliyorum, aldığınız yerlerde size Live'ı tavsiye edenler "bunun işlemcisi daha iyi" diyorlar mutlaka . İki cihaz da sigma 8655 chip kullanıyor. Aralarındaki fark biri internete bağlanabiliyor ve arkasında YUV bağlantısı da var. İnternetle işi olmayan ve yerel ağdan PCye bağlanmayacak birisinin arada fiyat farkı da varsa WD Gen2 yi tercih etmesi mantıklı olur.

Dostum bana aldığım yerde bişey diyen olmadı zaten live almaya gitmiştim.Fakat internette bir yerde okudum.O yüzden öyle zannediyordum.Aynı işlemci ise internetle de işi yoksa tabiki gen2 öneririm bende.

http://forum.teknodonanim.com/media-playerlar-1814/89491-wd-tv-live-hd-media-player-incelemesi.html

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.