Şimdi Ara

Wd Cavair Green 2TB Acil Yorum ve Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam topladım sistem içerisinde Wd Cavair Green 2TB 64Mb harddisk de sipariş verdim... bugün forumlara baktım ve Cavair Green hakkında hiç iç açıcı yorumlar okumadım... Kullanan arkadaşlardan ricam Cavair Green hakkındaki yorumlarını yazsın.. oyun ve çizim amaçlı aldığım sistemde kullanacağım..

• hocam green serisi depolama amaçlı kullanılır genelde
    daha hızlı bir disk alsaymışsınız daha iyi olurmuş
  • arkadaşlar bende bir tavsiye alabilirmiyim?

2TB-3,5" dahili hdd arıyorum;Marka,model ve ne gibi özelliklere dikkat etmeliyim?

şuanda sistemde 2 tane 1TB-3,5" Samsung dahili hdd var çok memnunum,hiç bir sorun yok
    bunlarda sadece film ve klip gibi videolar vardır,bu amaçla kullanılıyor,buna göre
    2TB lık hdd olarak neyi almalıyım?
  • wd cavair black 2tb ile değiştirtim siparişi bende artık cavair blacklı kullanıcılardanım :)

@yamanci35 hocam depo olarak kullanacak isen western digital cavair green 2tb al fiyatı 200 lira civarı
    yok performans istiyorum diyosan western digital cavair black 2tb 64mb bellekli o muhteşem harddisk i alacaksın :) fiyatı 310 lira
  • depo derken bunu anlamadım?

yukarıda yazmıştım sadece hd film,hd clip izlemek için bu hdd leri kullanıyorum
  • kasıt ettiğim arşiv olan dosyalarını ( film, resim, program vs ) cok fazla kullanmadın verılerını diger saklamak için istiyosan cavair green i seç
  • anladım teşekkürler.

ben uzun senelerdir hep samsung hdd kullanıyorum hiç sorun yaşamadım ama sanırım samsung un 2tb lik hdd si yok?
    wd alacağım o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung un 2Tb şu modeli var mesela ama 32mb önbellek ve 5400 rpm dönüş hızına sahip bi wd cavair black veya cavair green kadar performansı olurmu olmazmı o kadarını bılmıyorum. sen wd den vazgeçme al forum geneline bak çoğu Wd kullanıyor yada tavsiye ediyor... bu kadar kişi boşuna söylemiyor demi geç sende wd ye
  • tamamdır
  • wd iyidir dostum dert etme. çift aşamalı bir rpm sistemi kullanıyor zaten. yükte iken 7200 rpm e çıkabiliyor.
  • WD 1.5 TB Caviar Green kullanıyorum, öyle abartıldığı kadar yavaş değil. Hatta WD 250 GB 7200 devir eski diskimden daha hızlı. Green modellerin devir sayısına takılmayın.
  • caviar black genelde performans için tercih edilir caviar green daha çok depolama amaçlı. eğer hddnize işletim sistemi kurmayacaksanız oyun falan yükleyip oynamayacaksanız caviar green almanız daha mantıklı. sırf depolama içinse caviar greenin dosya ulaşım hızı daha iyidir.
  • Bende de 1tb green serisi var Xp işletim sistemi var üstünde gayet iyi çalışıyor.Benim beklentilerimi karşılar nitelikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

WD 1.5 TB Caviar Green kullanıyorum, öyle abartıldığı kadar yavaş değil. Hatta WD 250 GB 7200 devir eski diskimden daha hızlı. Green modellerin devir sayısına takılmayın.

+1000

Ben de 1.5 GB Green ve 1.5 GB Seagate 7200 var...
    Herkesin aksine Green'i depo olarak kullanmak yerine Seagate'i depo olarak kullanıyorum.
    Çünkü Green çok daha performanslı, kararlı, sessiz ve serin çalışıyor. Fazlası var eksiği yok
    'Green sadece depo olarak kullanılır' lafı Black kullananların uydurması
    5200 rpm olduğuda yalan, öyle bir bilgi yok. Öyleyse de benim Seagate 7200'den daha hızlı çalışıyorsa isterse 1200 rpm olsun, ben haticeye değil neticeye akarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rex1 -- 7 Aralık 2010; 3:30:36 >

• arkadaşlar peki bu WD20EARS Caviar Green 2TB 64MB diski NMT cihazları içerisinde kullansak uygun olurmu? 2TB dolusu filmi indekslerken yavaşlık olursa felç eder beni de..
  • Arkadaşlar ben de farklı bir başlık açmayayım dedim, bugün almayı düşünüyorum, hangisini tavsiye edersiniz? Sadece depolama amaçlı kullanılacak. Sessizlik ve veri güvenliği en önemli etken.

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_35092_SAMSUNG_HDD__HD204UI_U___3_5inc__2TB__SATA2__Dahili_Disk.html

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/western-digital-2-tb-7200-rpm-sata-64mb-green-power-sabit-disk_30.010.1396.0039.htm

Samsung biraz daha hızlı görünüyor test sonuçlarına göre. Kullanan arkadaşlar varsa yorum yazarlarsa çok sevinirim...

• Arkadaşlar WD Green 2TB kullanıyorum ve gayet sesiz ve performaslı ki zaten depolama amaçlı kullanacaksanız 5400 rpm bile olsa perk fark etmez önemli olan güvenlik ve devamlılık. Bir çok disk kullandım şu ana kadar bir Wd sorun çıkarmadı inş. da çıkarmaz. 4.5Tb disk kullanıyorum hepsi WD Green...

Caretta_99 tavsiye eder !
  • 2tb ve bi sürü 1 tb green kulanıyorum ve depolama amaçlı gerçekten
    sistem kurmak gibi bi hata yapmayın sakın green e
    adı üzerinde green çevreci bi hdd az ısınıyor ve diger hddlere göre yavaş o yüzden
  • selam arkadaşlar.. wd 2 tb caviar black aldım sistem 1.5 tb seagate +2 tb c.black ve 500 gb seagate oldu . işletim sistemini nasıl kurmamı önerirsiniz... windows 7 x64 kumak için.
  • ben samsung kullanıyorum dostum çok sessiz ve sıkıntısız daha önceden seagate kullanıyordum ama aşırı mekanik ses gelmeye başladı bir süre sonra.

samsung 1tb sata 32mb ön bellekli 3 adet diskim var çok çükür sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.