Şimdi Ara

WD Dahili disk problemleri (üst üste)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yıldan beri Western Digital marka disklerle sorun yaşıyorum ve bu sorun sadece benim başıma mı geliyor diye merak ediyorum. Önce bilgisayarımda kullandığım 500 GB lik eski sayılabilecek bir WD disk çalışmamaya başladı. İçerisinden sanki elektriği gidip geliyor, kapanıp açılıyor gibi bir ses geliyordu. ciivvvv,cuvvvvv gibi... Garantisi geçmiş olduğu için gittim yeni bir disk aldım. 1 TB Caviar Black olan iyi bir WD modeli... Aldığım günün ertesi günü o da aynı sesleri çıkarmaya başladı... İçerisine bütün bilgilerimi attığım için garantiye götüremedim. Bu arada bilgisayarımda üst üste disk bozulmaları yaşadığım için pc de elektrik sorunu olabileceğini düşünüp power supply i değiştirdim. bilgisayarımın içerisinde kuvvetli donanımlar bulunduğundan 450w lik yetmeyebilir diye düşünüp daha güçlü bi güç kaynağı taktım. bu arada kullandığım anakart ve diğer donanımlar 1 senelik , gayet yeni ve güçlü donanımlar...

Bu değişikliklerden sonra gittim tekrar aynı model bir WD disk aldım. 1 hafta içerisinde o da bozuldu ve kafa vurma sorunu yaşadı. Vatan Bilgisayardan aldığım iki disk bir hafta içerisinde üst üste bozulmuştu... Bu iki diski ancak aylar sonra garantiye verebildim şimdi dönmelerini bekliyorum.

Bu arada yaklaşık 1 ay önce şirketimiz için bir WD500 gb disk aldım. Aldığım gün kafa vurmaya başladı. Elimde mi bir sorun var diye düşünmeye başladım ciddi ciddi... Aynı gün götürdüm serviste kontrol ettiler ve hemen değiştirdiler. 1 ay önce aldığım bu disk de biraz önce kafa vurmaya başladı... Gerçekten kafayı yemek üzereyim. WD marka disklerde bu tip sorunları yakın zamanda yaşayan başkaları da oldu mu diye merak ediyorum.

Teşekkürler.

• senın sorununun aynısı ben daha ıkı gun önce yaşadıom çözumu basıt sata power kablosu değiştir bi problem kalmaz
  • Daha önce yaşadığım ilk problemden sonra ikinci diskte power kablosunu değiştirmiştim aslında. Diğer diskte bozulmuştu. Garip.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.