Şimdi Ara

WD Green Power Bad Sector Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2tb diskimde bad sector oluşmuş. Fiziksel değil anladığım kadarıyla mantıksal hatalar var. Hd tune ile tarattım 4 küp bad sector var. Küpler 763mb olarak bölümlendirilmiş. Nette hdd regenerator diye bir programdan söz ediliyor. Diske format mı atıyor. Programı çalıştırıp diski taratırsam bilgiler gider mi? diskte 1600gb dosya var. Öneriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapethelife -- 21 Ağustos 2012; 21:11:38 >

• önerim programı kullanın. program bad sector alan sektörleri görünmez hale getirir. bir daha görünmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokselkir

önerim programı kullanın. program bad sector alan sektörleri görünmez hale getirir. bir daha görünmezler

Yorum için teşekkürler. Fakat şöyle bir sorum var bad sector oluşan disk veri diskim. içinde 1600gb lık dosya var. Bu program diske format atıp mı bu işlemi yapıyor. Yoksa veriler kaybolmadan direk bad sectorleri mi işaretliyor?
  • önce yedekleyeceksiniz sonra format
  • hdd regenerator programıyla tarattım bad sector bulmuyor. Bad sector işaretleme programı kullandım oda bad sectorleri görmüyor. Hd tune da dediğim gibi birkaç küp bad sector var. hdd de 161 gb boş yer var. şuan hangi dosyayı atsam bozuluyor. Tam bozuk yere denk geldim. Bu olay bad sector'ün fiziksel olmadığını mı gösteriyor? Diskime normal format atsam düzelir mi bu olay?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.