Şimdi Ara

WD Harici disk desktopta görmüyor lrptopta görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 tb wd harici harddisk aldım 3 gün önce 500 gb doldurdum.2 gün kullandım sorun yoktu bu sabah açtım pc de görünmüyor hiç bir işarette yok disk yönetimindede görünmüyor ilk baştan arkadaki ışığı kısa bir süre yanıyor sonra kesiliyor.
    fakat leptopa taktım onda bir sorun yok çalışıyor.sabahtan beri araştırıyorum ama bulamadım.desktopta ne değiştide görmüyor yardım edermisiniz

• güç almaz belki usb den diyeceğim adaptör var değil mi, hangi sürüm hangi model yani..

bide başka pc de dene.. laptoptan haric başka bi desktopta, onda da sorun varsa hdd de bişey olabilir, ama onda giriyosa, senn pc de bişey vardır virüs falan tarat.
  • 2.5" mi 3.5" mi?

Bende 2.5" 250gb wd passport var onda da bir ara masaüstü bilgisaayrımda kullanamamıştım daha sonra anakart cd sinden usb sürücüsünü tekrar yükleyince düzelmişti.
  • kök usb yi kullanıma kapatmışım onu açınca düzeldi..sağolun
  • sevindim :) kök usb derken ?? :D
  • valla donanım eklemeyerlerinde gezinirken kök usb kapalı aç diye bişi vardı onu açınca düzeldi..
  • ama bu seferde pc harddisk takılıyken açılmıyor usb yi çıkartıp öyle açmam gerekiyor bunun bir çaresi varmıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir fikrim yok... bios sıfırlarmısın ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.