Şimdi Ara

WD mi SEAGATE mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim msi cx61 laptopum win 10 yıldönümü güncellemesi sonra çok yavaşladı (arkadaşınki yavaşlamadı aksine uçtu) ve arada sırada "cırt" şeklinde hdd sesi rahatsız ediyor. Şimdi hdd değiştirmeye karar verdim istediğim özellik sessiz ve 7200rpm olması. Wd ve seagate'nin 7200rpm 32mb cash olan modelleri var bu iki üreticinin ürünlerini daha önce kullanmadım ve kullananlardan yardım bekliyorum.

Sizin tercihiniz hangisi?

1)http://www.vatanbilgisayar.com/seagate-25-500gb-sata-30-32mb-cache-7200rpm-notebook-disk.html

2)http://www.vatanbilgisayar.com/wd-2-5-500gb-scorpio-black-sata-3-0-7200rpm-32mb-notebook-disk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneiderx -- 20 Ağustos 2016; 13:17:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Wd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wd +1
  • Seagate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 21 Ağustos 2016; 0:23:51 >
  • Ssd

• Wd

• Cevaplarınız için her kese çok teşekkür ederim allah razı olsun! WD seagate den daha mı sağlam sessiz mi, bide 128gb ssd kullandım yukarıda belirttiğim wd ile ssd arasında yüksek bi fark olur mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    SATA 3 MÜ YOKSA SATA 2 Mİ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sneiderx

Cevaplarınız için her kese çok teşekkür ederim allah razı olsun! WD seagate den daha mı sağlam sessiz mi, bide 128gb ssd kullandım yukarıda belirttiğim wd ile ssd arasında yüksek bi fark olur mu?

Alacagin bir ssd hdd den 10 kat daha iyidir

Hardiskler daha sata 2 barajini asamiyor ssdler sata 3 barajini aşan modelleri mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Ağustos 2016; 1:23:11 >
  • Seagate Markasından Çok Problem Yazılıyor İnternette Riske Girmeyip WD Alın Bence

• Sad ile mekanik arasında her zaman çok bariz farklar vardır.

Wd ile seagate kıyasında sessizlik ve sağlamlık konusunda budur diye konuşmak zor çünkü her ikisininde onca modeli var.

Şahsi fikrim daha öncede belirttiğim gibi wd. Rma noktasında seagate daha rahattır ama disk pat diye gidince yemişim rmai.

• SSD den sasmayin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.