beyler benim wd 1tb passaport harici hdd var.Birka gün önce arkadaşıma verdim ve aldıktan sonra 2-3 gün okul çantamdan çıkarmadım.Harddiski taktığım zaman ışık yanıyor ve sonra normalde gelmeyen zııızzz diye bir ses geliyor ce pc okumaya başlıyor ama yavaş yavaş ve bir süre onra ışık sönüyor ve okumaya yeniden başlıyor.Ben bu harddiski nasıl çalıştırabilirim
darbe falan mı aldı acaba .. bılgılere ulasamıyorsun degıl mı ? ..
yok ulaşamıyorum içinde önemli şeyler vardı.Darbe olabileceğini sanmıyorum çünkü çok güzel bi tarafına koymuştum ama olabilir belkide
sende degılde arkadasında olmusdur belkı .. neyse bıraz karısık durum ezbere bısıler yazmak yanlsı olur .. ama googleda bu sorunu yasayan cok var.. ben bır ıkı lınk gondereyım ıncele belkı yardımı olur ..
ya harddisk önemli değil yenisi alınır ama içindeki veriler önemliydi.Başka çözüm önerisi olan sorun donanımsal olabilirmi çünkü böyle cızz diye bi ses geliyo sürekli ve şiddetli bi ara yavaş yavaş okuyordu artık windowsta bile gözükmüyor yavaş yavaş okuyordu dediğim o üst çubukta bi hareketlenme vardı verilere yine ulaşamıyordum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme