Şimdi Ara

web cam sorunum çok aciL yardım lütfen kafayı yemek üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi kamera sorunum var...Laptopumun kendi kamerası yerine harici bi kamera kullanmak istiyorum kameramın markası vee modeli A4 tech Pk 635 ve işletim sistemi olarakta windows 7 uLtimate 64 bit kullanmaktayım...Kameramın driverini yüklüyorum ama uyumluluk sorunu veriyo yalnız amcapı açtığım zaman kendi dahili kameraya görüntüyü iletiyor yani laptopun kendi kamerası çalışıyo ne yaptm ne ettimse bi türlü halledemedim indirmediğim sürücü kalmadı 64 bit ile uyumlu driver indiriyorum gene tık yok bu sorunu nasıl halledebilirim...Bİlgisyarın kendi dahili kamerasını bi türlü devreden çıkaramadım..Şİmdiden herkese çok tşk ederim

• bilgisayarıma sag tıklayın oradan yönet e basıp çıkan pencerede aygıt yöneticisine basın ordan görüntü birimlerinden laptopunuzun kamerasını devre dışı bırakabilirsiniz
  • başka bi yol buldum biostan kamerayı görev dışı bıraktım ama usbden taktığım kamera hala aynı bi türlü görmüyor başka bi çözüm önerinzi varmıdır?
  • usb den taktığınız kamera aygıt yöneticisinde yüklenmiş olarak görünüyor mu ?
  • görünüyo kardeş ama sarı bi işaret var yani hatalı gözüküyor... windows 7 64 bit kullanıyorum bundan dolayı yapıyo cd sürücüsü çok eski uyumszluk var ama nasıl çözücem bilemiyorum yapmadığım kalmadı bunu yaptım gine olmadı napıcam bilmiorum:S

Windows Vista & 7 64 bit Yöntemi
    Windows Vista ve 7 (64 bit) kullanırken güncel sürücüde problem yaşıyorsanız bu yöntemi deneyebilirsiniz.

■4 GB üstünde Ram kullanıyorsanız :
    Bios –> Advanced Settings –> Chipset –> North Bridge Configuration –> Memory Remap Feature—>”Enable “ yapın.
    ■A4 Tech adına sürücüleriniz varsa hepsini kaldırın (Vimicro sürücüleri de dahil).
    ■Vimicro sürücüsünü indirin.______________.___________________İNDİR
    ■Yukarıdaki sürücüden sonra A4 Tech Pk-635 güncel sürücüyü indirelim. İNDİR
    ■Kamerayı bilgisayara takılı olmadığından emin olun. Vimicro sürücüsünü bilgisayara kurmaya çalışın ilk başta kabul etmeyebilir uyumluluk modu ekrana gelecek burada ’‘Önerilen ayarları kulanarak yükle” seçeneğini seçip devam edin kurulumun sonunda uayrı çıkacak ”Sürücü yazılımını yine de yükle” seçeneğini seçip devam edin. Kurulum bittiğinde hata mesajı gelecek önemsemeyin bilgisayarınızı yeniden başlatmak isteyecek onay verin.
    ■(Kurulumdan sonra masaüstünüzdeki ”amcap” iconuna kesinlikle basmayın)
    ■Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra kamerayı bilgisayarınıza takın ve bir müddet bekleyin. Ekranın sağ altında ‘‘aygıt sürücüsü yükleniyor” diyecek ama bulamayacak bizden manuel olarak disk ya da bir hedef seçmemizi isteyecek. Burada indirdiğimiz güncel sürücüyü bir klasöre açın ve hedef olarak bu klasörü seçin ve devam edin. ”Başarıyla yüklendi ve kullanıma hazır” mesajını aldığınıza zaman işlem tamamlanmış demektir.
    ■Şimdi masaüstündeki “amcap” ikonuna tıklayıp sonucu görebilirsiniz.
    ■Yukarıdakiler dışında birşey yapmayın özellikle indirdiğimiz güncel sürücüyü kurmak gibi.
    A4 Tech PK-635 kurulumunda kullanılan yöntemler (benim bildiğim) şimdilik bu kadar. Eğer kullandığınız işe yarar farklı yöntemle varsa benimle paylaşabilirsiniz.

• 32 bit program yüklediyseniz yönetici olarak çalıştırın sağ tıklayıpta yine olmazsa programı kaldırıp yeniden kaldırın webcam driverları bazen bu şekilde oluyor uğraştırıyor .
  • maalesef olmuyo ;(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorunu çözdüm kardeş tşk ederim :D
  • bişey değil
  • ARKADAŞLAR BENDEDE LONOVO S10-2 NETBOOK VAR ÜZERİNDE DAHİLİ KAMERA VAR FORMAT ATTIM KAMERA DRİVERİ SİLİNDİ TEKRARDAN NASIL AÇABİLİRİM ARKADAŞLAR Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK İYİ OLUR
  • notebook un modelini internette araştır kameranın driverını tekrar yüklemen gerekir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.