Evet arkadaşlar çoğu kişinin yaşadığı bir problem ve film izlerken bi hayli can sıkıcı bir durum. Benim de notebook um var işlemci , ram gibi donanım eksikliği yüzünden webte online film izlemek zor. çoğu filmde donuyor.Kendimce bir çözüm geliştirdim ve artık rahatlıkla film izliyebiliyorum.
GEREKLİ PROGRAMLAR zaten her pcde olan programlar
İnternet Download Maneger ( idman ) crakli sürümleri internette mevcut İlivid buda vidyo indirme programı
KMplayer hd kalitede vidyo izleme için en iyi programlardan biri GOMplayer bazen KMplayer da ses ve görüntü aynı anda oynamıyabilir 2 sinden birinde mutlaka düzgün çalışır sizde daha iyi player oynatıcı olduğunu düşünüyorsanız onu kullanabilirsiniz
Şimdi asıl meseleye gelelim idman zaten vidyo indirme özelliği olan program bence en iyisi idman ama idmanda olmayan bi özellik ilividde var vidyo inerken izliyebiliyosunuz ilividde idman gibi bölerek indiriyor. ben %2-3 inince vidyoyu açıyorum ve film bitine kadar inme oranınla izleme oranı zaten aynı gidiyor tabi bu sizin internet hızınızada bağlı ama benim internetim çok hızlı değil 150-200 kb indirme hızı benim film izlememe yetiyor.
vidyo yada filmi açıyruz İDMAN yardımıyla url sini alıyorum idmanla indirmeyi tıklayınca en üsteki adres URL dir daha sonra kapatın. İlivide URL yi yapıştırın ve indirmeye başlayın %3 olunca filmi açıp izlemeye başlıyabilirsiniz .
İşlem bukadar.............
şunlarıda eklemek isterim olumsuz yönü filmi tek parça bulursanız sürekli URL alıp indirmeyle uğraşmassınız bunun için bence en iyi website
---------------------------------------------->>> www.bicaps.com 1-2 si değil tüm filmler tek part ve tüm filimler 720p ve 1080p izleme seçeneği çoğu filmi buradan bulabilirsiniz tek part halinde
birde zaten idman var indirir izlerim diyenler olabilir onların tercihi idmanla bir filmi 1- 1 buçuk saatte indiriyorum 480p kalitedeki ilividle 3-5 dk bekleyip filmi izlemeye başlıyorum çok fazla film izliyen biri olarak saatlerim film indirmekle geçiyordu.