Şimdi Ara

WEB SİTE KURDUKTAN SONRA VERGİSİNİ NASIL VERECEĞİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben html css ile bir site kurmak istiyorum. Siteyi kurduktan sonra doğal olarak Adsense hesabı açıp reklam alacağım. Büyük ihtimalle 3 5 para da geçer elime. Peki bunun sanırım vergisi varmış ve vergi vermek zorundaymışız. Ben 18 yaşından küçüğüm bunları yapmaya yetkim var mı? Ayrıca vergiyi nasıl vereceğim?
    Konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verebilir mi lütfen?

Şimdiden teşekkür ederim.

• Sen kazandığın parayı bana gönder, ben içinden vergisini ödeyip kalanı sana gönderirim  

Bildiğim kadarıyla bireysel olarak vergi ödeyemiyorsun, en azından şahıs şirketi kurman lazım.

• controller_ kullanıcısına yanıt
    O zaman bizim iş yaş ben bu yaşta nasıl kurayım şirketi
  • Normalvatandaş N kullanıcısına yanıt

Babanın üstüne kurabilirsin şirketi sonra şirkete ortak olabilirsin.

• bersgurs kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında mantıklı öyle ama hele şu siteyi bir kurayım bakalım olacak gibiyse kurarız.
  • muhtemelen eline para geçmeyecek.

babanın üstüne yaparsın şirketi (baban devlet memuruysa olmaz) getirdiğinden çok götürür ondan şirket falan kasma yap geç
  • Html ve css ile site yapıp para kazanan son kişi şuan torunları ile vakit geçiriyor. Bence eline bir baskül alıp şansını farklı bir sektörde denemelisin.

• yaman01 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin tavsiyeniz nedir yani hangi dil?
    1. olarak web sitesinden para kazanma olayını unut çünkü %90 reklam engelleyici var

ama web site içine kendi youtube videolarını eklerseniz bundan para kazanabilmen olası olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Şubat 2021; 9:31:32 >
    türkçe tutorial izlemeyi bırakman benim önerim
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ne tavsiye edersiniz çok meraklıyım böyle şeylere
    ingilizce tut izlemeni eğer web alanında bir şeyler öğrenmek istiyorsan html css js öğrenip sonrasında backendin ne olduğunu öğrenmeni öneririm. yaşın on altıdan büyükse hiç birini önermem varını yoğunu sınava ver derim
    Html css bittikten sonra js geçmeyi düşünüyorum. Sonradan belki php sizce mantıklı mı?
    değil ikibindokuzdan kalma türkçe html tutorialları izliyorsun muhtemelen ondan sana mantıklı gözükebilir
    Hocam dediğiniz gibi yapmayı deneyeceğim çok teşekkür ederim.
  • Sen önce parayı kazan, gerisi kolay rahat ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.