Şimdi Ara

Web Sitesi Yapmak İsteyeler Buraya(Acemiler için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    web sitesi yapmak isteyen bir sürü kişi vardır.Ama web sitesi yapımı için gereken kodları öğrenmek çok zor gelir.Bu zamanımızda Frontpage gibi programlar oldukça kodları öğrenmek gerekmemektedir.Şimdi daha hiç websitesi yapmayanlar için birkaç adım yazıyorum.
    1:Öncelikle acemilik döneminde benim tavsiyem hazır site araçlarıdır.Bu hazır site şablonlarını mynet gibi sitelerden bulabilirsiniz.(unutmayın daha acemiyseniz free hosting alın)
    2:Hazır site şablonu çok kolaydır sadece gereken şeyleri ekleyip,yaz dıktan sonra yayınla dersiniz yayınlarsınız.
    Bu tamamen acemilere göredir.
    Birazdaha profesyönel olduktan sonra benim tavsiyem frontpage dir.Ama frontpage de yapcaksınız bir hosting bulmanız lazımdır.(eğer frontpagede ilk denemeniz ise free hosting alın)
    Hosting Bulma:donanimhaber formunda bir sürü bulabilirsiniz.
    Yalnız unutmayın free hosting aldığınız zaman site adresinizde sitesin ismini veya bir kısmını görürsünüz.www olmaz yani çoğu kişi anlayamaz bunun içindewww.yonlendir.com a girin ve ordan uzantı alabilirsiniz(bedava)örneğin önceden titanichikayesi.sitemynet.com olan siteyiwww.titanichikayesi.org.tr.tc haline bedavaya getirebilirsiniz.Bu işi hallettinizmi o zaman şimdi asıl zor olan kısma başlayabilirsiniz.frontpage i açın ve orda yazıcağınız yazıları yazın.şimdi menüleri yapmak için yana veya üste çizgi çizin ve menü isimlerini yazın sonra onlara sağ klik yapıp köprüyü oluşturun.tabi köprüyü oluşturmak için oluşturcağınız dosyanın olması lazımdır.
    Şimdi sıra resim eklemek.Resim eklemek çok basittir.dosyanın üstüne gelin kopyala deyin sonra sayfaya gelip yapıştırın ve boyutu ayarlayın.
    Arka plan:Sayfanın üzerinde boş bir yere gelin ve sağ klik yapıp sayfa özellikleri diyin
    açılan pencereden arka plan diyin ve renkleri seçin o uygular.
    Yayınlamak:Frontpage de HTML diye bir menü vardır oraya girin ve ordaki kodların kopyalayıp hosting sitesine girin ve orda kod yerine yapıştırın sonra köprüleri de yapıp yayınla diyin
    Bundan sonrada kodlar için internetten araştırma yapın kodları bulursunuz onları öğrendikten sonra artık not defterinde tasarım yapıp ücretli hostingler alabilirsiniz

gncwebmasters
    sorularınız için:artistmonterial_94@hotmail.com
    not:alıntı değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankos -- 20 Ocak 2006 14:53:51 >

• evet gerçektenwww.yonlendir.com domain için çok güzel bir sitedir arkadaşlara bunu yazman güzel olmuş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3108184/tm.htm

forum kirliliği yapmayalım
  • sprachen sana katılıyorum
  • ne forum kirliliği, arkadaş kendisi mi yazdı, alıntı mı yapmış bilmiyorum ama yazmış işte. nesi kötü bunun?
    sprachen verdiğin link ile bu yazının alakası nedir? o linkte bu yazının aynısı mı var nedir anlamadım.
    sonuç olarak eğitici bir yazıya, forum kirliliği yapma diye tepki veriyorsunuz ya, bravo abi.

djkarabasan "BAN" smiley ini yanlış kullanıyorsun, o tepki verirken kullanılır, protesto etmek için kullanılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finney

ne forum kirliliği, arkadaş kendisi mi yazdı, alıntı mı yapmış bilmiyorum ama yazmış işte. nesi kötü bunun?
    sprachen verdiğin link ile bu yazının alakası nedir? o linkte bu yazının aynısı mı var nedir anlamadım.
    sonuç olarak eğitici bir yazıya, forum kirliliği yapma diye tepki veriyorsunuz ya, bravo abi.

djkarabasan "BAN" smiley ini yanlış kullanıyorsun, o tepki verirken kullanılır, protesto etmek için kullanılır.

yürekten katılıyorum ilk önce şunları banlayında paylaşan insanların hevesini kırmayın

host reklamı+ 2.000 defa açıldığını iddaa ettiğim hazır forum soruları şimdi oturup düşünün ? kim haklı
  • bunun tamamı benim yazımdır bir yerden alıntı yapmadım hepsini kendim yazdım bu finney e
    vede neden kötü diyosunuz anlayamadım
    bu söyleseniz sevinirim
    not:ayrıca verdiğin linkte benim yazdığımla aynı şeyler yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frankos -- 20 Ocak 2006 14:55:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @finney dostum doğru söylüyorsun. Arama yapıldığı zaman ortaya çıkmayan çok topick var bazen hatalı anahtar kelimeler kullanıyoruz ve topick ortaya çıkmıyor. Bence bu topickten önce kirlilik yapan çok yopick var önce onları banlayın.

Bu arad @finney asp de problem var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 21 Ocak 2006 1:10:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

@finney dostum doğru söylüyorsun. Arama yapıldığı zaman ortaya çıkmayan çok topick var bazen hatalı anahtar kelimeler kullanıyoruz ve topick ortaya çıkmıyor. Bence bu topickten önce kirlilik yapan çok yopick var önce onları banlayın.

Bu arad @finney asp de problem var

ok samplus, hallederiz dostum

ister sorununu burda yaz, ister pm at ok?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.