MErhaba arkadaslar web tasarimciliginda yeniyim ve bir sorunla karşi karşiyayim altta verdigim kodda oynamalar yaparak kendi istedigim vaziyete soktum ama bunun veritabanini nasil olusturmcam yani formu doldurup gonder dedigimde formda doldurulan bilgiler nasil elime gecicek ne yapmam gerek bilen arkadaslar yardim etsin lutfen(Koddanda anlaşildigi gibi site html ve Frontpagede Yapiyorum siteyi)
<p> <!--webbot bot="PurpleText" preview="Görüş Formu - Gereksinim duyduğunuz bilgileri toplamak için aşağıdaki formu özelleştirin. Varsayılan olarak, form verileri FrontPage Sonuçları Kaydet bileşeni kullanılarak web sunucusundaki bir metin dosyasına kaydedilir. Bu durumu değiştirmek için Form Özellikleri'ni düzenleyin." --> </p> <hr> <p>Web sitemiz, ürünlerimiz, kurulusumuz veya akliniza gelen her konudaki fikirlerinizi bize iletin. Tüm görüs ve önerilerinize açigiz. </p> <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--">
söylediğin şey web sitesi değil web uygulamasına giriyor. bunun için asp,php gibi güçlü dilleri bilmen gerekiyor.(tabi sql'de) javaScript ile istediğin şey yapılırmı bilmiyorum
bakınız; asp, php, cgi, cold fusion, jsp, csp
kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme