Şimdi Ara

Webcam'dan TV'ye bağlantı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Webcam dan televizyona bağlantı mümkünmüdür? PC olmadan doğrudan televizyona bağlamak istiyoruz.
    Bu işi yapan kameralar baya pahalı, webcam lar ucuz, nasıl çözüm olabilir?

Sevgiler

• Teknik olarak Web cam leri çalıştırmak yada görüntü almak için driver ları olması gerekiyor. Pc olmadan çok ta mümkün değil.

En azından bilemiyorum..
  • evt program olması lazım belki bu tür webcamler vardır ama herhangi bir webcam bu işi görmez , ben şahsen webcam olarak güvenlik kamerasını tv kartı aracılığıyla kullanıyorum

bendeki kamera televizyona direkt bağlanabiliyor , fiyatları da 25-30 milyon civarında , görüntü yakalaması gerçek zamanlı ve çözünürlüğünden çok memnunum şahsen tavsiye ederim

neyse herhangi bir elektronikçide veyawww.gittigidiyor.com vewww.turksan.com adresinde bu tür kameralar bulabilirsin

• Liero XP de nasıl oynanır.
    Lütfen yardım
  • AverTV7 Box external işini görür sanırım.95 dolar.Ucuz kameralar da var.
  • Abi ben 25-30 liraya kamera bulamadım siz bir marka model yazabilirmisiniz.

Sevgiler

quote:

Orjinalden alıntı: LonelyTurk

evt program olması lazım belki bu tür webcamler vardır ama herhangi bir webcam bu işi görmez , ben şahsen webcam olarak güvenlik kamerasını tv kartı aracılığıyla kullanıyorum

bendeki kamera televizyona direkt bağlanabiliyor , fiyatları da 25-30 milyon civarında , görüntü yakalaması gerçek zamanlı ve çözünürlüğünden çok memnunum şahsen tavsiye ederim

neyse herhangi bir elektronikçide veyawww.gittigidiyor.com vewww.turksan.com adresinde bu tür kameralar bulabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.