Şimdi Ara

webmaster ücretleri ne kadardır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    php, ajax,jquery, javascript, photoshop, xhtml bilen webmaster ücretleri ne kadar
    Yardımcı olursanız memnun olurum
    Saygılarımla

• Benim kulvarim hep microsoftteknolojileri olmustur. Saydiginiz ozellikler is hayatinda web interface developer olarak bilinen halk dilindeki adi arayuzzcu olarak bilinen meslek grubuna daha yakin gozukuyor. Bu meslek grubunun maaslari te rubeye bagli olarak istanbul sartlari adina konusursam 1500 ila 4500 tl arasinda degisiyor. En yuksek 4500 alan gordum belki daha fazla alan da vardir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Benim kulvarim hep microsoftteknolojileri olmustur. Saydiginiz ozellikler is hayatinda web interface developer olarak bilinen halk dilindeki adi arayuzzcu olarak bilinen meslek grubuna daha yakin gozukuyor. Bu meslek grubunun maaslari te rubeye bagli olarak istanbul sartlari adina konusursam 1500 ila 4500 tl arasinda degisiyor. En yuksek 4500 alan gordum belki daha fazla alan da vardir.
    Cevabınız için çok teşekkür ederim
    üniversitedeyken bu proğramlara yönlendirildik
    üniversite bitince gerçek hayatta microsoftteknolojilerinin daha iyi olduğunu öğrendik
    şindi microsoftteknolojileri proğramlarını öğrenmeye çalışıyorum yalnız yukarıda bahsettiğim
    proğramlar kadar iyi bilmiyorum daha yeni öğreniyorum.
    Saygılarımla
  • Microsoftun daha iyi oldugunu kim ogretti?
  • sdagli7 S kullanıcısına yanıt
    PHP ve Java'dan bir haber ve büyük bir ihtimalle Microsoft çalışanlarıdır
  • Micro$oftcular burunlarindan kıl aldirmazlar hocam. Evet Turkiyede open sourcedan daha fazla piyasasi vardir ancak hicbir zaman daha iyi olduğunu kabul etmem. Simdi yazilim firmasi acmaya hevesli .net developerlar kismet olurda o firmayi acarsa odeyecekleri lisans paralarini duyunca anlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdagli7 -- 15 Mart 2014; 9:15:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdagli7

Micro$oftcular burunlarindan kıl aldirmazlar hocam. Evet Turkiyede open sourcedan daha fazla piyasasi vardir ancak hicbir zaman daha iyi olduğunu kabul etmem. Simdi yazilim firmasi acmaya hevesli .net developerlar kismet olurda o firmayi acarsa odeyecekleri lisans paralarini duyunca anlayacaklar.
    Merhaba arkadaşlar,

Uzun süreli benle çalışacak webmastercı arıyorum tek işi siteye veri aktarımı yapıp reklamlar sağlayacak bir e ticaret sitem var yardımcı arıyorum ücret vs için pm atınız çalıştığımız bölge İstanbul Eminönü. Ofis şeklinde çalışıyorum tekim yardımcı arıyorum.
  • web sitesi kurmak için geliştirmek için ne kadar ücret alır bir kişi?Aylık 100 tl mi?
    Ben resident evil üzerine bir site kurmak istiyorum ama bilgim yok.Daha doğrusu bir forum sitesi kurmak istiyorum kaliteli.
    Üyeler siteyi geliştirirler sonrasında ingilizcesi profesyonel seviyede olanlar resident evil üzerine dökümanları çevirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 21 Ekim 2017; 17:37:35 >
  • rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Aylik 100 tl biraz az sanki saatlik 100 tl'den hesapliyorum ben bir sey yapacaksam (web kodu yazmiyorum)... Universite ogrencisi bile saati 50 TL'ye ozel ders verirken yazilimcinin aylik 100 tl'ye calismasi abes olur.

Bu cesit sitelerin artik cok getirisi kalmadi. Forumlar olsun, bir konu hakkinda detay iceren siteler olsun. Daha cok bunlarin hepsinin bir arada toplanabildigi super-siteler var artik. Mesela Reddit. Redditte eminim /r/residentevil vardir. Onun haricinde yine wikia sablonu var. Vikipedi gibi, belli konular hakkinda referans bilgi olusturmasi icin yapilmis bir sistem. Basit google aramasi gosteriyor ki varmis da zaten wikiahttp://residentevil.wikia.com/wiki/Resident_Evil_Wiki

Ille forum kuracagim derseniz GitHub'da tonlarca minimal/kompleks forum kodu vardir. Kullanimi ucretsiz olanlardan. Alirsiniz onlardan birini gelistirirsiniz. Programciya para vermenize gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Aylik 100 tl biraz az sanki saatlik 100 tl'den hesapliyorum ben bir sey yapacaksam (web kodu yazmiyorum)... Universite ogrencisi bile saati 50 TL'ye ozel ders verirken yazilimcinin aylik 100 tl'ye calismasi abes olur.

Bu cesit sitelerin artik cok getirisi kalmadi. Forumlar olsun, bir konu hakkinda detay iceren siteler olsun. Daha cok bunlarin hepsinin bir arada toplanabildigi super-siteler var artik. Mesela Reddit. Redditte eminim /r/residentevil vardir. Onun haricinde yine wikia sablonu var. Vikipedi gibi, belli konular hakkinda referans bilgi olusturmasi icin yapilmis bir sistem. Basit google aramasi gosteriyor ki varmis da zaten wikiahttp://residentevil.wikia.com/wiki/Resident_Evil_Wiki

Ille forum kuracagim derseniz GitHub'da tonlarca minimal/kompleks forum kodu vardir. Kullanimi ucretsiz olanlardan. Alirsiniz onlardan birini gelistirirsiniz. Programciya para vermenize gerek kalmaz.

aylık 300 tl olsa ne olur acaba?
    Bir ara oyunçeviri sitesi bağış topluyordu paylaşımlarının devamı gelmesi için.
    Resident evil üzerine böyle bir bağış toplama olayı olurmuki fanları tarafından?
    Birde altı üstü bir websitesi yani en fazla 400 tl olur heralde binlere ulaşmaz fiyat olarak.
    500 tl çok fazla 1000 tl de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 21 Ekim 2017; 20:7:35 >

• rainfall2535 R kullanıcısına yanıt
    Aylik 300'e birak yazilimciyi dogru duzgun editor bile bulamayabilirsin. Icerik editoru.

500-1000 TL'ye yaptiracagin web sitesi de o dedigim tarz github'dan ya da bir yerden kopyalanip azcik modifiye edilmis site olur. Otesi olmaz. Zaten o kadari lazimsa, uygun tabii. Bir kerelik kurdurur, admin panelinin nasil kullanildigini ogrenirsin. Sonra buyuk hatalar olmadikca tekrar aramazsin o yazilimciyi.

Burada python'la yapilmis basit bir forum sitesinin kodlari var mesela bak:https://github.com/MicroPyramid/django-simple-forum/tree/master/django_simple_forum

Resident evil nedir bilmiyorum, yorum yapamayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 21 Ekim 2017; 20:16:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

Aylik 300'e birak yazilimciyi dogru duzgun editor bile bulamayabilirsin. Icerik editoru.

500-1000 TL'ye yaptiracagin web sitesi de o dedigim tarz github'dan ya da bir yerden kopyalanip azcik modifiye edilmis site olur. Otesi olmaz.

Burada python'la yapilmis basit bir forum sitesinin kodlari var mesela bak:https://github.com/MicroPyramid/django-simple-forum/tree/master/django_simple_forum

Resident evil nedir bilmiyorum, yorum yapamayacagim.

Bir bilgisayar oyunu serisi ile alakalı tüm bilgileri bir forum sitesinde toplamak istiyorum.Tıpkı forumdonanımhaber sitesinin birçok bilgiye ev sahipliği yapması gibi.
    Şu site gibi olsun yeterli.https://residentevil.org/forums/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 21 Ekim 2017; 20:17:36 >

• django_simple_forum 'u kurayım dedim, README.rst 'deki talimatları uygulayarak fakat daha talimatlarda gariplik dikkatimi cekti; önce setup.py ile kurun diyor ardından virtualenv ile requirements.txt içeriğini kurun diyor, fakat setup.py zaten requirements.txt içindekileri zaten başta kuruyor, sonradan virtualenv ile kurulmasının anlamı nedir? Nitekim o şekilde kurmayı denedim maxOS bilgisayarım ecel terleri döktü, hata verdi kurulmadı.
  • Ben de anlamadim acikcasi, baktim simdi README'ye, gercekten oyle demis. Genelde virtualenv acip pip install ... yapiyorum boyle seyleri. Setup dosyasi normalde requirements'i kuruyor.
  • Zaten README.md yerine README.rst (Python'un ReStructuredText formatı) kullanmış olmasından hafif kıllandım (ufak şeyler bazen önemlidir) sonra demo linki baktım yok, SS yok. Ya bir de basit bir forum demiş fakat Python'a django-compressor, lxml gibi bir yığın modül eklemiş, Magento, OpenCart, Wordpress, Drupal kurarken PHP o kadar uzantı istemiyordu : )
  • Maaş olarak soruyorsan aşağı yukarı 5 bin civarı maaşları var freelance olarak soruyorsan yapılan işe göre değişir bi proje alırsın 2 bin tl, bi proje alırsın 50 bin tl :)
  • Önemli olan bir projenin kaç bin TL olduğu değil, saat ücreti. Ona bakarsak bir inşaat işcisi ayda 1500TL'den 3 senede 54000TL'lik iş yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdagli7

Micro$oftcular burunlarindan kıl aldirmazlar hocam. Evet Turkiyede open sourcedan daha fazla piyasasi vardir ancak hicbir zaman daha iyi olduğunu kabul etmem. Simdi yazilim firmasi acmaya hevesli .net developerlar kismet olurda o firmayi acarsa odeyecekleri lisans paralarini duyunca anlayacaklar.

MS un yeni teknolojileri su an icin acik ara en iyisi. gerek ASP NET CORE mimarisi gerek NET NATIVE mimarisi gerek yenilenen VS 2017 ...

odeyecegimiz lisans nedir ? 380 euro VS 2017 Prof.

eee ben sirket kurunca , sene sonu devlete %35 vergi zaten oduycem. bu harcamalarimi devlet vergimden dusucek. yani her turlu kar da olucam :)

Ekleme: almanyada 5 sayfali en dandik site kurulumu bile 3000 eurodan basliyor. prof siteleri senelik 15.000 euro dan baslayan lisanslarla satiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justaprogrammer -- 17 Aralık 2017; 18:44:44 >
  • sen calisan mi ariyorsun? Calisacakmisin
  • tamamen tecrüben ile alakalı. misalen şu şartları sağlıyorsanız yılda 200.000$ kazanabilirsiniz.
    link:https://www.crossover.com/seniortechnicalproductmanager

(net kazanç) üstelik türkiyede veya dünyanın istediğiniz yerinde olarak. illa taşınmak zorunda değilsiniz.

tabi adamlar şunu diyor

"work with the top 1% of global talent on long-term, challenging projects in high-paying, 100% remote roles." işte %1 deki nitelikli eleman olursak bizi güzel bir gelecek bekliyor. kimse annesinin karnından linux kernel developer olarak çıkmıyor.

bu da türkiyeden crossover ile çalışanlar.
    https://www.crossover.com/turkey/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.