arkadaslar öncelikle merhaba aranızda yeniyim ve siteye bi arkadasımın tavsiyesi ile başvurdum ..
şikayetime gelince:
MedyaMarkt den samsun rf 511 adlı bilgisayarı aldım . 6gb ram 2gb ekran kartı i7 işlemci bilgisayar resmen ucuyorr AMA ! basketbolu cok sevdiğim için NBA 2K11 adlı oyunu yükledim , bilgisayarın oyun performansı oldukca yüksek olmasına ragmen oyun kasıyor .
..............internette yaptıgım arastırmaya göre benim webroot antivürüs programım bu oyunun kasmasına neden oluyormus ve gecici olarak devre dısı bırakılıp oyun sorunsuz oynanıyormus sormak istediğim şey su webroot antivürüs programını gecici olarak nasıl devre dışı bırakıcam ??????
YARDIMCI OLAN VE DURUMLA İLGİLENEN ARKADASLARA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM !!!!
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Sağ altta (saatin yanında) simgesi olmalı. Ona sağ tıklayıp "exit" veya "disable" diyebilirsiniz. Ayrıca o program işinize yaramıyorsa silip başka bir muadilini kurabilirsiniz.
peki kapattıktan sonra geri nasıl acabilirim ????
quote:
Orijinalden alıntı: tet_1907
peki kapattıktan sonra geri nasıl acabilirim ????
Sorun ettiğiniz şeye bak :) laptop çok hoşmuş güle güle kullanın ve tadını çıkarın. ;) soruna gelince, tkr active butonu olmasi lazim. Yada pc resetlenince tekrar aktif olacaktir. Muhtemelen geçici olarak devre dışı bırakır.
madem sorun çıkaıyor tamamen kaldırın.
arkadaslar . oyunu yüklüyorum crack yapıyorum ve oyuna tıkladıgım zaman windows belirtilen aygıta , yola dosyaya erişemedi diyo ve bi kac kez daha tıkladıgım zaman webroot anti vürüs programım nba 2k11 oyununu siliyor