Şimdi Ara

Websitem hakkinda dusunceleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasil olmus ? Olumlu ve olumsuz yonleri nelerdir? (sadece anasayfa bazinda degil tabi:D )

http://www.islamekseni.com

evet yorumlari bekliyorum.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sultanmehmet01 -- 22 Ağustos 2011; 18:26:06 >

• Çok basit ve sade olmuş bana güven vermedi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: enisberk

Çok basit ve sade olmuş bana güven vermedi .

anladim.peki sizce ne yapilmali bu konuda?Tavsiyeleriniz ?
  • Oldukca yetersiz bilen birisinden size yardim etmesini isteseydiniz keske

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasincix

Oldukca yetersiz bilen birisinden size yardim etmesini isteseydiniz keske

olabilir.Peki icerikten mi bahsediyorsunuz yoksa temadan? Icerikten bahsediosaniz ayni fikride degilim...2.500 sayfalik cok genis bir site.Ama tema da hakli olabilirsiniz.En cok goze batan neresi mesela?Ben tam objektif gozle bakamiyor olabilirim...
  • bana karmaşık,iç içe geldi.ana bölümü,yani makalelerin yer aldığı bölümü çok daha geniş hale getirip sağ kolonu sağ tarafa doğrsu yasla bence.
  • olmamış daha geliştirmen lazım kendini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    elise hakkinda gorusler
    10 yıl önce açıldı
    Model hakkinda
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • wp felan kur sitenin tam ortasında reklam var iş yapmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfbkrcn

bana karmaşık,iç içe geldi.ana bölümü,yani makalelerin yer aldığı bölümü çok daha geniş hale getirip sağ kolonu sağ tarafa doğrsu yasla bence.

evet olabilir.Ayrica sayfanin en altinda biraz temizlik yapmak gerek.ivir zivir :) Anasayfada cok ice ice olmasinin sebebi 2.500 sayfada icerisinden en onemlilerini anasayfadan desteklemek istemem...Sanirim biraz el atmak gerekcek anasayfaya.Flash kullanabilirm belki canlamasi acisindan(gerci flash de text kadar indexlenemiyor o ayri konu)
  • Çok dağınık ve karmaşık
  • Mobildeyim script hazırmı ? Bide kargo dahil 8 tl demişin kargo anlaşmasımı yaptınız ve ne kadar indirim yaptılar ?
  • wp kur derken ? Reklamin tiklanma oranin dusuklugunu mu kastediyorsunz? Evet alt sayfalar o konuda daha iyi... Sanirim herkes karisikligi konusunde hemfikir :D:D bu konuya bi el atmak lazim,kisa ve oz bir anasayfa iyi olacak gibi.Kotu gorunumu saglayan yer nere en cok onu merak ediyorum...
  • Pencere çizgileri olmamış reyiz
  • Ha bu arada butonların üstüne geldiğimizde çıkan ses çok saçma ve gereksiz olmuş.
  • logonun fontu Disnep fontu mu bana mı öyle geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Mobildeyim script hazırmı ? Bide kargo dahil 8 tl demişin kargo anlaşmasımı yaptınız ve ne kadar indirim yaptılar ?

hacim anlasmali.Kargo dahil toplam 8TL(urun basi).Kapida odeme..Adres tel yaziosun eve getiriyor firma.Anlasmlai yani.http://www.islamekseni.com/id46.html den bahsediosun sanirim.Indirim derken anlamadim?Fiyatlar fix..
  • Pencere cigilerini flashtan kaynaklaniyor.IE de olyuor sadece,Bir sure sonra kaldircam zaten.Ayrica flashlar cikan ses konusunu da kaldirsam.Tum yorumlari dikkate alacam ins.Iceirkten memnunum ama sizlerinde dedigi gibi , temalarda ufak tefek eksiklikle var.ama zamanla tabi.Site ayrica 3-4 aylik anca:D:D:D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sultanmehmet01

quote:

Mobildeyim script hazırmı ? Bide kargo dahil 8 tl demişin kargo anlaşmasımı yaptınız ve ne kadar indirim yaptılar ?

hacim anlasmali.Kargo dahil toplam 8TL(urun basi).Kapida odeme..Adres tel yaziosun eve getiriyor firma.Anlasmlai yani.http://www.islamekseni.com/id46.html den bahsediosun sanirim.Indirim derken anlamadim?Fiyatlar fix..

Ürünü siz paketleyip kargoya verip satmıyormusunuz ? Kargoyu gönderirken ne kadar ödüyorsunuz onu soruyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sultanmehmet01

quote:

Ürünü siz paketleyip kargoya verip satmıyormusunuz ? Kargoyu gönderirken ne kadar ödüyorsunuz onu soruyorum ?

Hayir.Ilgili firma satiyor.Biz araciyiz sadece.Partnerlik diyelim..anlatabildimmi?Satislari dogrudan biz yapmiyoruz...Bizden ve onlardan almaniz fark etmiyor.Urun ayni fiyat her zaman sabittir...sadece karlar bolunuyor okadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.