Geçtiğimiz ay Amazon'dan Weider cfm whey natur flavour sipariş etmiştim ürü elime ulaştı kullandım ve yenisini sipariş ettim.Değişiklik olsun diye 2 kutu çikolatalı sipariş verdim ürünler geçen hafta elime ulaştı fakat ürünlerin hava koruma jelatinleri yoktu ve ürünler shakerde hiç köpürmüyor sizde Amazonda sahte ürün satışı mümkün olabilir mi?Ürünlerde jelatin yırtılma izi yoktu ama bir önceki natur flavourda hava koruma jelatini vardı.Cevaplarınızı bekliyorum.
amazon'un kendiği sattığı ürünlerden aldıysan sorun olmaz ama amazonda sistem sahibinden.com gibi yani aldığın satıcıyada bağlı. Bu arada nasıl geçti o ürünler gümrükten ? doktordan belge falan gerekiyor sanırım ya da milli sporcu olmak
quote:
Orijinalden alıntı: ADEBISI
amazon'un kendiği sattığı ürünlerden aldıysan sorun olmaz ama amazonda sistem sahibinden.com gibi yani aldığın satıcıyada bağlı. Bu arada nasıl geçti o ürünler gümrükten ? doktordan belge falan gerekiyor sanırım ya da milli sporcu olmak
Ben Avusturya'da yaşıyorum hocam,sanırım satıcı ile iletişime geçmem gerekiyor en doğru bilgi için.Teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme