Şimdi Ara

Weider marka protein tozu ve tepki

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar weider markasına bu denli tepki neden anlamadım ? Bundan önce 2 kg alıp kullandım 200 lira civarında para verdim eve pahalı ama kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Bana soruyorlar ne kadara aldın şu kadar diyorum hemen çok vermişsin parana yazık nitrofull alsan daha iyi hemde çok ucuz 4 kg su 100 lira o para ona verilir mi falan

Evet haklısınız verilmez belki ama ilk deneyimlerimiz olduğu için ürünler hakkında bilgim olmadığı için ilk başta kaliteyi tercih ediyorum.

Geçenlerde bir arkadaşa weider ürününü önerdim hemen mesajlarım alıntılanıp reklamcı bu filan diye baskı yapıyorlar.

Siz de lütfen görüşlerinizi yazınız

• ne kadar süredir spor yapıyorsun , bu işte supplementlerin etkisi var tabiki de fakat en önemli etkiyi sana yaptığın antrenmanlar ve beslenme verir.
  • hocam ben uzun süredir yapıyorum ben ürün hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim
  • Pahalı.
  • Pahalı ve aynı amaçta olan daha başka kaliteli ama fiyatı uygun olan markalar mevcut .. Weiderin bukadar pahalıyken diğerleri neden bukadar uygun,onuda insan düşünmüyor değilt tabi ..
  • İki ürün de aynı etkiyi yapacakken niye markaya para ödeyeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

İki ürün de aynı etkiyi yapacakken niye markaya para ödeyeyim ?

İşte bunu söylüyorsunuz da ürünleri kullandınız mı ? Ben kullandığım için geçenlerde bir arkadaşa olumlu sonuç aldığımı ve daha sağlıklı olabileceğini söylemiştim sizde reklamcı geldi falan gibisinden birşeyler dediniz bunun nedenini yazmıyorsunuz ?

Mesela 30 gr 23 gr var weider
    optimumda 30 gr 23 gr protein var
    Karbonhidrat değerleri de aynı veya başka şeylerde aynı deseniz anlayacağım.

Kısa cevap vermeyin bilgi verin lütfen

Not: Geçenlerde bir yorum okumuştum adam sponsor oldukları 30 bin dolar civarında para ödeyecekler bu kimden çıkacak senden benden çıkacak o yüzden bu kadar pahalı demişti fakat türk bir markayı söyledi herhangi sponsorluğu olmadığı için ucuz olduğunu söylemiş banada mantıklı geldi arasındaki çok az etki için 150 lira farkı ödemenin saçma olduğunu söyledi benimde kafama yattı araştırmak lazım bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whey protein tozu Amerika'dan
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pahali olunca kaliteli mi oluyor o zaman niye yurtdisinda en cok weider degil de optimum tercih ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Pahali olunca kaliteli mi oluyor o zaman niye yurtdisinda en cok weider degil de optimum tercih ediliyor

ben öyle birşey demedim

weider marka kullandım ve daha hızlı sonuç aldım 2kg kadar
    birde 500 gr nitrofull kullandım hiç etki yok

Kullanıp arasındaki farkı hızlı gördüğüm için böyle dedim
    optimum'a gelince şimdi bu markayı da markaya para vermemek için kullanacağım bende farkına vardım markanın para olduğunu fakat bazı proteni tozu markalarında cidden fark oluyor
  • Neyin bilgisini istiyorsun anlamadım ki, ederinden pahalı buluyorum bu kadar basit. Aldığımız şey protein, dediğin gibi 2 ürünün de 30 gramında 24 gr protein varsa niye pahalıyı tercih edeyim ?

ayrıca protein tozundan öyle 1 kutu kullanmakla etki anlayamazsın. 6 ay şunu kullandım, sonraki 6 ay başka ürünü kullandım desen anlarım da 1 ayda kaç gram kas aldın ki anlayabiliyorsun ? hadi kası ölçtün tamam, peki bu sadece proteine mi bağlı oldu ? diğer herşey bire bir aynı mıydı ? antrenman şiddetlerinin bile aynı olması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 13 Haziran 2013; 16:50:48 >
  • quote:

Neyin bilgisini istiyorsun anlamadım ki, ederinden pahalı buluyorum bu kadar basit. Aldığımız şey protein, dediğin gibi 2 ürünün de 30 gramında 24 gr protein varsa niye pahalıyı tercih edeyim ?

Haklısınız size hak veriyorum fakat bu ürünün kullanan milyonlarca kişi var sadece birşeye bakarak bunu anlayamayız kullanarak veya çok fazla bilginiz varsa neden bu kadar pahalı olduğunu biliyorsanız o zaman sıkıntı yok bunu demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Neyin bilgisini istiyorsun anlamadım ki, ederinden pahalı buluyorum bu kadar basit. Aldığımız şey protein, dediğin gibi 2 ürünün de 30 gramında 24 gr protein varsa niye pahalıyı tercih edeyim ?

Haklısınız size hak veriyorum fakat bu ürünün kullanan milyonlarca kişi var sadece birşeye bakarak bunu anlayamayız kullanarak veya çok fazla bilginiz varsa neden bu kadar pahalı olduğunu biliyorsanız o zaman sıkıntı yok bunu demek istiyorum.

Weider o kadar çok satan bir marka değil, hele amerika gibi tonla çeşit markanın piyasada olduğu bir ülkede weiderın pazar payı çok düşük kalıyor.

Hatta bak bb.com da popüler markalarda adı bile geçmiyor, var sen düşün.

Weider marka protein tozu ve tepki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 13 Haziran 2013; 16:54:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Pahali olunca kaliteli mi oluyor o zaman niye yurtdisinda en cok weider degil de optimum tercih ediliyor

ben öyle birşey demedim

weider marka kullandım ve daha hızlı sonuç aldım 2kg kadar
    birde 500 gr nitrofull kullandım hiç etki yok

Kullanıp arasındaki farkı hızlı gördüğüm için böyle dedim
    optimum'a gelince şimdi bu markayı da markaya para vermemek için kullanacağım bende farkına vardım markanın para olduğunu fakat bazı proteni tozu markalarında cidden fark oluyor

Nitrofulldan tabi etki almazsin leblebi tozu cunku o. 1 kutu toz bitirince hemen etkisi belli olmaz steroid degil bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba arkadaşlar, weider'in protein tozu ile ilgili olarak diğerlerine göre elbet biraz fark var. Glutamine içermesi, yüksek protein ve BCAA oranı vs vs.Fakat tabi ki bende pahalı olduğuna katılıyorum. Size katılamadığım konu ise şu, her ürüne sırf pahalı ve her şeyi içeriyor diye, vücudunuz mükemmel tepki verecek diye birşey yok. Hepimizin vücut yapısı ve hormon salgı düzeyi farklı.Netice itibariyle en güzeli yine deneme yanılma yöntemidir ki, benim weider'den tepki alamayan bir arkadaşımda var.
  • bb.com da 181. sırada:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.