Şimdi Ara

Wenice'nin 'en' leri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BeyLer Bir SoruM oLacaKtı meraktan Wenice de en güçlü character ve de guild hangisiiii??? bekliyommm

Wenice'nin 'en' leri?

• walla bende wenicede guild e girmek istiyorum guild i olan arkadaşlar varsa lütfen benide alsın lar lvl 22 şimdilik nik : Night_Blue
  • quote:

Orijinalden alıntı: Envy_16

walla bende wenicede guild e girmek istiyorum guild i olan arkadaşlar varsa lütfen benide alsın lar lvl 22 şimdilik nik : Night_Blue
    en hacker :sniper_TR
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber_fg

en hacker :sniper_TR

Alıntıları Göster
    ___1Shot___ :) en zengini :) adamda para bittigini gormedim 10 m bir silah icin harcadi yetmedi yanlislikla verdigi kalkana dort m harcadi yetmedi bilmem suna buna para harcadi oyundaki 5 k plscisler ___1ShoT___ u gordumu baslkasin dilenmeye :) 5 k diilde 500 falan isteyin :) kirli ciki o :)
    hackerlik mevzusuna gelirsek :) haci biz hackerlikle alakmiz yok :)
    biliyon mevzuyu ya turke kufur ederler soyarim turkyu yada fransiz ermenisi susu busu soymusumdur n eyani 10 tane char almisim serverde :) adimizi cikartmanmi gerek :)
    elalem neleri goturuyor :)
    ama SpraYY haric hic bir turk soymus diilim bu gururum var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punsier -- 23 Temmuz 2006; 16:43:24 >

• oo sniper_tr ye laf yoq bi kere down .dan hotan 5 yıldız trade götürmüştü :D aLLah razı olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Punsier

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    abi damarına mı bastım be.. :D walla haklısın ama bazı türkler war gel de soyma .. ana awrat küfr edyolar gördüğü yerde para dilenyolar uff..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _YeSHiL_

oo sniper_tr ye laf yoq bi kere down .dan hotan 5 yıldız trade götürmüştü :D aLLah razı olsun :D
    quote:

Orjinalden alıntı: _YeSHiL_

oo sniper_tr ye laf yoq bi kere down .dan hotan 5 yıldız trade götürmüştü :D aLLah razı olsun :D

eheuheue bende vardım orda şimdi söyleyebilirmiyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • solee.e.e.e.e.e
  • NERDEEEE LA NE İŞ BEA TÜRKLER HERKESİ KORUR BU İŞ BÖLE
    AHBENDE 50 Yİ GÖRSEYDİM KEŞKEDE Bİ TÜRK KORUMASI YAPACAK TIM ama NERDEEE
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyakuza

NERDEEEE LA NE İŞ BEA TÜRKLER HERKESİ KORUR BU İŞ BÖLE
    AHBENDE 50 Yİ GÖRSEYDİM KEŞKEDE Bİ TÜRK KORUMASI YAPACAK TIM ama NERDEEE
    beyler türk türk kü korur diyoruz venice deyim ama hiç bi türk den doğru dürüst yardım göremedim lütfen bana yardım edermisiniz bi köpek aldım açlıkdan öldü garibim.benim char ında iki kilometreden nefesi kokuyo walla.şu kurt yüzünden beş kuruş param kalmadı pot bilem alamıyom nolacak bilmiyom walla.biri bana bi 150 k lık yardım da bgulujnsa çok iyi olur fazlasıda olabilir tabi varsa inşallah bana yardım edecek bi babayiğit çikar.sabah 12 gece 12 1 arası online olurum...

• quote:

beyler türk türk kü korur diyoruz venice deyim ama hiç bi türk den doğru dürüst yardım göremedim lütfen bana yardım edermisiniz bi köpek aldım açlıkdan öldü garibim.benim char ında iki kilometreden nefesi kokuyo walla.şu kurt yüzünden beş kuruş param kalmadı pot bilem alamıyom nolacak bilmiyom walla.biri bana bi 150 k lık yardım da bgulujnsa çok iyi olur fazlasıda olabilir tabi varsa inşallah bana yardım edecek bi babayiğit çikar.sabah 12 gece 12 1 arası online olurum...

Alıntıları Göster
    bana pm at hallederis

• quote:

Alıntıları Göster
    şu işi burda yapmayın bari

• quote:

Orijinalden alıntı: bycapslock

şu işi burda yapmayın bari

Alıntıları Göster
    GERÇEKTEN BEN BU GÜN LVL 17 OLMAMA RAĞMEN TÜRKÜN TÜRKE DALDIĞINI GÖRDÜM VE İKİSİNİ DE BİR ELDEN GEÇİRDİM İKİSİDE BİRBİRİNİ REZLEDİ VE FRİENDE EKLEDİLER
    BENCE EN İİ CHAR KANUNİDİR BEYLER

• quote:

Orijinalden alıntı: sirlancelot

GERÇEKTEN BEN BU GÜN LVL 17 OLMAMA RAĞMEN TÜRKÜN TÜRKE DALDIĞINI GÖRDÜM VE İKİSİNİ DE BİR ELDEN GEÇİRDİM İKİSİDE BİRBİRİNİ REZLEDİ VE FRİENDE EKLEDİLER
    BENCE EN İİ CHAR KANUNİDİR BEYLER

Alıntıları Göster
    konu veni ce nin en iileri biri para istiyo biri başka bişe dio ya gece gece bunları okurken cok zevk alıyorum super yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ne bilelim baba 3 gün rüyama girdi köpek alacağim ne var ne yok sattım aldım. aldım ama sonra apişip kaldım pot alcak para kalmadı:D ama sağolsun Theeric abimiz yardım da bulundu şimdi allaha şükür ii durumdayım idare ederiz yani biraz para kasmam lazım o kadar ama theeric abimiz sağolsun yine yoksa ezik ezik dolaşiyordum şimdi:D

• En botcu OSMANLI
  • quote:

walla bende wenicede guild e girmek istiyorum guild i olan arkadaşlar varsa lütfen benide alsın lar lvl 22 şimdilik nik : Night_Blue
    LOL violonce angthu alleyezonme sal BB babyrose Kanuni elite luciole Suntzhu demonlord angthu_vn 1shot özhan aklıma gelen en güclü adamlar ama daha cok war dedim gibi sadece aklıma gelenler bunlar. Bana kimse bunu nie saymadın demesin o yüzden. Bide Kechi kardesimiz war atlmadan olmas Serseri mayın izmirli tam 35 göztepeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur_Bey

En botcu OSMANLI
    bi soru sungur ..abi ye.. ya da kardeshe bu bot sheyi nasıl olyo .. bi izAh Edsen diom????
  • quote:

Orijinalden alıntı: _YeSHiL_

bi soru sungur ..abi ye.. ya da kardeshe bu bot sheyi nasıl olyo .. bi izAh Edsen diom????

Alıntıları Göster
    Botu melkora serkana sor kardesim kurmuyorum o yüzden bi bilgimde yok sadece kascam derken bi yerini yırtarsın bunlar botla lvlini atlar sora kendini bisi sanıp elaleme hava atarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sungur_Bey

Botu melkora serkana sor kardesim kurmuyorum o yüzden bi bilgimde yok sadece kascam derken bi yerini yırtarsın bunlar botla lvlini atlar sora kendini bisi sanıp elaleme hava atarlar.

Alıntıları Göster
    harbi bu bot olayını iice merak ettim.knight da oynuyordum koxp verdi ama ben kurmamişdim hiç denemedim yani.silkroad bot nasıl oluyor merak ettim ama iice...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.