Şimdi Ara

Wentto Cep Telefonları Hakkında... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
2
Favori
101.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ademcengiz

Arkadaşlar Dikkat,
    Telefon olarak inceledim, güzel özellikleri var, ancak:
    Cihaz 2 MEGAPIXEL değil, 0,3 MEGAPIXEL yani en fazla 640x480 çözünürlükte fotoğraf çekebilirsiniz, alacaksanız bunu bilerek alın!!!

Bütün çin mallarının kameraları aynı hepsi640*480 çekmekte.HİÇ OLMASSA BU GARANTİLİ VE DE KAÇAK İMEİ Sİ YOK ALINABİLİNR.

• wentto dg900 da görüntülü konuşma ve radyo varmııı?*
  • HAYIR YOKTUR.GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA OLMASI İÇİN FREKANSININ 2100 YADA UMTS OLMASI GEREKMEKTEDİR.
  • peki hocam wentto telefonlarında hiçmi yok görünntülü konuşma herhangi bir modelinde_?
  • ŞU ANDA HİÇ BİR WENTTO TELEFONDA GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA YOK..
    ÇİFT KAMERA KOYUYORLAR.....BU ÇİFT KAMERA DEMEK GÖRÜNTÜLÜ KONUŞMA DEMEK DEĞİLDİR.
    İNSANLARI KANDIRIYORLAR......CİN MALLARININ BÜTÜN ÇİFT KAMERALI OLANLARINDA ANCAK İKİNCİ KAMERA İLE TRAŞ OLUNABİLİNİYOR.
    YUKARIDADA AÇIKLADIM....KESİNLİKLE FREKANSLARINA BAK------2100-----UMTS --OLMASI GEREK BUNU DIŞINDA HEPSİ YALAN........SEVGİLER
  • bende eşime DG699 modelini aldım, telefon zili ses ayarı ile mesaj bildirim ses ayarını farklı farklı yapamıyorum. Yani, mesaj sesini bir defa çalma olarak ayarladığımda telefon zili de bir defa çalıyor. Telefon zil sesini yükselttiğimde mesaj sesi de yükseliyor. Bunun çözümünü bilen var mı acaba ? Birde,tek tuşta direkt telefon defterine girilebiliyor mu?
  • benim bişe dikkatimi çekti kulaklıkta ses oldukça az :S çözümü olan varsa yazsın lütfen. bide işletim sistemi nucleus muş belki işinize yarar çözümlerde...
  • slm arkadaşlar bende dg900 var dün aldım ama buna tema oyun vb. şeyler yüklenmiyormu acaba bilen varmı ?
  • sanırsam yüklenmiyor ben daha bulamadım inş bulursam söylerim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademcengiz

Arkadaşlar Dikkat,
    Telefon olarak inceledim, güzel özellikleri var, ancak:
    Cihaz 2 MEGAPIXEL değil, 0,3 MEGAPIXEL yani en fazla 640x480 çözünürlükte fotoğraf çekebilirsiniz, alacaksanız bunu bilerek alın!!!

ne kadar garantili de olsa üzerinde 2 MP yazıpta kameranın 0.3 MP çıkması sahtekarlığın daniskasıdır. Ben garantili de olsa Çin Malı ( DİKKAT ÇİN ÜRETİMİ DEĞİL, ÇİN MALI) ve Çin de ne idüğü belirsiz yerlerde üretilip sözde Türk markası adı altında satılan ürünlerin karşısındayım.

Almayın Aldırmayın derim...
  • Hocam benim çin malı cihazda da (anycool t838i diye geçiyor) bilgisayara takınca mt6227 şeklinde tanıyor.

Hepsi aynı, sadece üzerine marka basıyorsun. Ben de imeilerini kaydettirip bu sar değeri belirsiz cihazlara wento diye marka basarım al oldu yasal cihaz. ya peki SAR? beyninize yazık valla yazık.
  • www.filkamobile.com adresinde gerekli raporları temin edebilirsiniz. bol keseden atmayın bence :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CSNV

www.filkamobile.com adresinde gerekli raporları temin edebilirsiniz. bol keseden atmayın bence :)

Bol keseden atma değil SAR RAPORLARINI İNCELEDİM ve RESMİ OLARAK GEÇERLİ BELGELR DEĞİL. Ayrıca raporlarda hiçbir yerinde Wentto markası geçmiyor. Wuxi Sunsky Tech. diye bir üretici adına düzenlenmiş rapor bunlar. Model ismi kısmında ise 5 farklı model den bahsediliyor. Şimdi bana söyler misin ben bu SAR DEĞERLERİNİN O WENTTO TELEFONLARA AİT OLUP OLMADIĞINI NEREDEN BİLEYİM?

BU KADAR DA SAFÇA İNANMAYIN HERŞEYE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 12 Mart 2009; 19:38:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thedeparted

quote:

www.filkamobile.com adresinde gerekli raporları temin edebilirsiniz. bol keseden atmayın bence :)

Bol keseden atma değil SAR RAPORLARINI İNCELEDİM ve RESMİ OLARAK GEÇERLİ BELGELR DEĞİL. Ayrıca raporlarda hiçbir yerinde Wentto markası geçmiyor. Wuxi Sunsky Tech. diye bir üretici adına düzenlenmiş rapor bunlar. Model ismi kısmında ise 5 farklı model den bahsediliyor. Şimdi bana söyler misin ben bu SAR DEĞERLERİNİN O WENTTO TELEFONLARA AİT OLUP OLMADIĞINI NEREDEN BİLEYİM?

peki kullandığın marka telefonların raporlarının onlara ait olduğunu nerden biliyorsun. inanmaktan başka elimizden bişey gelmiyor...

• quote:

quote:

quote:

peki kullandığın marka telefonların raporlarının onlara ait olduğunu nerden biliyorsun. inanmaktan başka elimizden bişey gelmiyor...

Çünkü kullandığım telefona ait SAR raporunda elimdeki telefonun üreticisinin ismi, markası ve modeli yazıyor. Wentto nun yayınladığı SAR raporlarında WENTTO ADI GEÇMİYOR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 12 Mart 2009; 19:38:50 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü kullandığım telefona ait SAR raporunda elimdeki telefonun üreticisinin ismi, markası ve modeli yazıyor. Wentto nun yayınladığı SAR raporlarında WENTTO ADI GEÇMİYOR!!!

çünkü wentto üretici değilde ondan sadece pazarlamacı bu telefonlar çok çeşitli marka adı altında satılıyor hepsinin asıl modeli mt6227 alan üstüne marka vurup satıyor o yüzden kendi adına düzenlenmiş raporlar yok ;)

• quote:

çünkü wentto üretici değilde ondan sadece pazarlamacı bu telefonlar çok çeşitli marka adı altında satılıyor hepsinin asıl modeli mt6227 alan üstüne marka vurup satıyor o yüzden kendi adına düzenlenmiş raporlar yok ;)

O zaman Wentto alacak telefonlarını kendi adına kendi markasıyla Almanya'daki Laboratuvara gönderecek, kendi markasıyla SAR raporlarını düzenletecek. Ben bilemem o raporların lu anda Wentto adıyla satılan telefonlara ait olduğunu ya da Wentto ların SAR değerlerinin güvenilir olduğunu.
  • arkadaşlar ben wentto markasıyla 5 ay kullanılmış ikinci el bir tel almam ile tanıştım. daha önce hiç duymamıştım bu markayı. fiyatı ve görünüşü cazip geldi satın aldım. fakat telefonla kiminle konuşuyorsam bana dedikleri laf şu:SESİN COK AZ GELİYOR BİRAZ BAGIR. ama ben karsı tarafı gayet net bir şekilde duyuyordum.bende denedim ve gercektende ses az gidiyor karsı tarafa.satın aldıgım bayiye gittim ve durumu anlattım,telefonu filka mobile geri yolladı(servise).daha sonra sıfır tel yolladılar bana
    WENTTO DG699 MODELİ şimdi 1 aydır bu telefonu kullanıyorum ama aynı sorun bu telefondada var.ben memnun degilim
  • arkadaşlar bu telefonların menuleri hepsi aynımı ?bende Wentto F5 bu modeli almayı planlıyorum?bileniniz duyanınız varmıdır?sizce değermi almaya yoksa samsung 5603 alıcam kararsızım...
  • BU TELEFONLARA PARA VERME HEPSİNİN HERŞEYLERİ AYNI YANLIZCA ADLARI DEĞİŞİK....TELEFON DEĞİL HEPSİ OYUNCAKKK.
    BEN ŞU AN KULLANIYORUM ADAM GİBİ KALİTELİ BİR TELEFO N OLAN SAMSUNG 5603 ALINIR KULLANILIR.HİÇ DÜŞÜNMEDEN 5603 AL..
    quote:

Orijinalden alıntı: m.k.m

arkadaşlar bu telefonların menuleri hepsi aynımı ?bende Wentto F5 bu modeli almayı planlıyorum?bileniniz duyanınız varmıdır?sizce değermi almaya yoksa samsung 5603 alıcam kararsızım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.