Şimdi Ara

Wentto Cep Telefonları Hakkında... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
101.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ayrıca yazmayı unutmuşum ses kaliteside çok kötü ses karşımızdakine az gidiyor ve sizede az geliyor sesini yükseltmeme rağmen istenilen düzeyde değil tek güzel tarafı klavyeli olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: udogan44

---- Özelikle Wi-Fi açıkken bayağı ısınıyor. Bu nedenle cihazı root edip CPU 400mhz kadar düşürdüm. Ama çok fazla işe yaramadı .Şu an HTC sensationun silikon arka kılıfını taktım fazla hissetmiyorum ama ek batarya takınca ne olur bilmiyorum :(
    ++ 3G üzerinde Görüntülü görüşme yapabiliyoruz.
    ++++ Ayrıca Tango isimli programla wi-fi üzerinde bedava görüntülü veya sesli görüşme yapabiliyoruz en beleş tarafından
    Yanı idare edecek bir telefon öneririm .

selam bende babamın isteği üzerine sipariş vermiştim netten ve dün geldi. baya inceledim gercekten fena değil.. facebook falan indirdik. yalnız viber, tango gibi programları yükleyemedim.. uyarı veriyordu. siz nasıl yüklediniz?

bu arada ısınmayı farkettim.. bu root dediğiniz şeyi ben becerebilir miyim?

ayrıca tavsiye edeceğiniz oyun var mıdır? (diamond dash tarzı bir oyun yukledim babam için gayet iyi calısıyor)

ha bu arada sygic navigasyon yukledim ama memnun kalmadık. kullanımı kolay navigasyon var mıdır?

• ‎22.10.2010 tarihinde Hepsiburada sitesi üzerinden 349 TL ye Wentto F8 modelini aldım. Telefon bana geldiğinde bataryası ve hafıza kartı bulunmamaktaydı. Aradım adamları özür dileriz falan dediler ama beni tam 4 ay uğraştırdılar batarya ve hafıza kartını göndermek için. Yılbaşından hemen önce hafıza kartını, Şubat ayında bataryayı gönderdiler. Daha sonra batarya geldi bir de ne göreyim Joystick çalışmıyor. Hafıza kartına navigasyon yüklü değil. Gönderdim servise Joystiki yaptılar navigasyon yüklediler. Fakat telefonun sıkıntıları bitmedi. Daha sonra Şarj girişi ve kulaklık girişi bozuldu. Ben de usb girişten 5 ay şarj ederek kullandım. 2012 haziran ayında servise gönderdim şarj ve kulaklık girişi çalışmıyor diye. Adamlar 20 iş günü sonunda bana telefonu geri gönderdiler. Vay efendim senin telefonun garantisi bitmiş diye. Aradım hata varmış sistemlerinde tekrar gönder dediler. Gönderdim.. Telefonun usb girişi telefondan ayrı kutunun içinde parçalanmış olarak geri gönderdiler. Aradım saydım sövdüm. orada bir teknik servis yetkilisi var ismi Sibel, kendisi özür dileriz hemen benim adıma gönderin 1 günde çıkışını sağlayacam dedi. Ben de 22 temmuz da gönderdim. 23 Ağustosta geri geldi telefon açılmıyor. Aradım Bahar hanım ve Havva hanım çıktı telefona. Bana yaptıkları açıklama şöyle: " Efendim biz size iyilik yaptık. telefonunuzu yapmaya çalıştık. yapılmadı. Anakartı yanmış.. değişmesi gerekiyor. E, sizin telefonda garanti dışı malum. Gerçi parasını da verseniz yapmayız." Aynen bu şekilde bana gönderdikleri kağıtta da böyle yazıyor. Bende ağzıma geleni saydım. Sancaktepe tüketici haklarına da haklarında suç duyurusunda bulundum. Bilirkişi telefonu araştıracakmış.

Velhasılı arkadaşlar. Bakın şu anda bu telefonun fiyatı 300TL. Almayı düşünenlere tavsiyem: Sakın ha.. Hiçbir özelliği yok. Yemin ederim ki hiçbir özelliği yok. Navigasyon diyolar hiç bir halta yaramıyor. İnternete girmiyor. Televizyon desen ancak 12. katta bir iki kanal çekiyor. Oyun desen yüklenmiyor. Ben haziran ayında 250 TL verip Blackberry curve 8520 aldım. 2. el ama vallahi ondan bin kat iyi. En azından biliyorum ki bi arızası olsa teknik servisi belli.

• Wentto güzel telefonwww.wenttomobil.com
  • Arkadaşlar Wento F6 tema sorunum var yardım edermisiniz lütfen
  • merhaba, bende wentto pc tablet var. yanlışlıkla güvenlik şifresini etkinleştirdim. şimdi açmak için şifre soruyor. ususi olarak herhangi bir şifre koymadım. fabrika ayarındaki şifreyi de bilmiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinhus@hotmail.com

NİSAN 2011 ayında Filka dan Wentto F8 marka cep telefonunu 350 tl ye 12 taksitle aldım. ancak daha 5 ay kullanmadan dokunmatiği bozuldu. ben de servize gönderdim. kendi kendine bozulan telefon için benden tamir ücreti istediler
    şu an telefon öylece evde duruyor. satsan satılmaz. atsan atılmaz halen borcunu ödüyorum.

Hayatımda bir çok yanlış yaptım ancak bu telefonu alacak kadar büyük bir hata yapmamıştım. külli zarar. ben en az 2 yıl kullanıtım diye beklerken 5. ayda bozuldu.

ayrıca bu telefonun diğer özellikleri de var

1-televizyonu hiç de güzel çekmiyor,
    2-internete girilince hemen hafıza doldu diyor. 150 kb ram koymuşlar. bu telefonu internete bağlanırım diye alanın aklına şa..şarım.
    3-Günlük şarj atmanız gerekiyor.
    4-İphone-Android savaşı olan bir devirde neden wentto aldım bilemiyorum kendimi asla affetmeyeceğim.
    5- Wenttoda java var ama sadece en eski sürün javaları destekliyor.
    6-bir kişiye 2 adet telefon numarası kaydedilemiyor.
    7-bilgisayar kaplosu veriyorlar ancak sakın kullanmayın. bilgisayar bağlantı kablosunu çıkarırken telefona kablonun takıldığı yer koptu. oda emanet duruyormuş zaten. Komsudan almışlar geri vereceklermiş ama unutmuşlar

Birde benim aldığım wentto en pahalılarından. bana bu kazığı atan filkadan benden sonra bir allahın kulu telefon ya da başka birşey alırsalar akıllarına tükürürüm
    Hiç paranız yoksa gidin yarım yamalak çalışan ikinci el bi iphone alın. sakın bu çin telefonlarına girmeyin. esasında bu telefonu memlekete sokan yetkililerden de şikayetçiyim.

aklınıza başınıza alın fiyatlara ve çalışmayan özelliklere aldanmayın.

vesselam

Daha önce denildiği gibi bu telefonlar ülkeye telefon olarak girmiyor. ÖTV Kanununa ekli (IV) Sayılı listenin sonunda bu malların aksam ve parçaları kapsama dahil değildir diye not düşülmüş. Cep telefonları da bu listeye dahil. Yani anlayacağınız telefon bordu aksam ya da parça niteliğinde olduğundan yurda ÖTV'siz sokulabiliyor. Çinden gelen boardlara ülkemizde kasanın içine yerleştiriliyor. Böylece al sana telefon.
    Bu sayede ÖTV ödenmeden ülkemize sokuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Ocak 2013; 17:31:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: UHDUD

ARKADAŞLAR WETTO F6 ALDIM BİLDİĞİNİZ CİN MALI TELEFON VE TEKNİK SERVİSİ HİÇ İYİ DEĞİL BIRIKIN ALMAYI AKLINIZDAN DAHİ GEÇİRMEYİN, AYNI ÖZELLİKLERE BAŞKA CİN MALLARI VAR YARI FİYATINA

Haklısınız.
    F6 bildiğimiz Nokia E71 çakması. İnsan orjinal bir tasarım ortaya koyar ya bu ne.
    Şıp demiş burnundan düşmüş.
    İşte resimler. E71
     Wentto Cep Telefonları Hakkında...

F6
     Wentto Cep Telefonları Hakkında...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 25 Ocak 2013; 17:44:12 >

• arkadaslar wentto 0900 modeli nasıldır fiyatı ne kadardır bilgisi olan lütfen bana iletsin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.