Şimdi Ara

Wentto Cep Telefonları Hakkında... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
101.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ersinfb

Merhabalar wentto A3 çift hatlı -3g ve andorid ne ararsan var alan ve kullanan varsa lütfen yorum yazsın , yeni bir çift hatlı almak istiyorum özellikleri ile a3 olabilir.
    http://www.filkamobile.com/Wentto-Mobile-Urun-Ayrinti.asp?UrunID=272

Wentto nun diğer modelleri ile kıyaslanamayacak kadar iyi !

Özellik olarak ciddi bir donanımı var.Fiyatı da özelliğine göre çok çok iyi bence !

http://www.mpazar.com/Wentto-A3-Cift-Sim-Kart-Gps-Wi-fi-3G-Android-Islemci-Siyah,PR-8048.html

Ürün Özellikleri
    Hat Sayısı
    : Çift Hat Android’in en önemli noktası ise Android Market üzerinden dağıtılan ücretsiz uygulamalardır. Android Market, diğer mobil işletim sistemlerinin marketlerine göre en çok ücretsiz uygulama barındıran bir mağazadır.
    Ağırlık
    : 170 GR Android’e konuşarak komut verilmektedır. Yani telefonunuza dokunmadan işlemlerinizi kolaylıkla yapabileceğiniz bir ortam sunulacaktır.Sesinizle sms atabilecek yani söylediğiniz hemen yazıya dönüşebilecek ve siz sms atabileceksiniz.İnternette aramanızı ses ile yapılacaktır.
    Boyutlar
    : 123*64*12.3 MM Harika Performans için Harika Donanım
    Ekran Boyutu
    : 4 İnç Ekran Çözünürlüğü 480*800
    Telefon Hafızası
    : ANDROID 2.3.4 650 MHZ / MODEM 507 MHZ WCDMA teknolojisi, mobil şebekelerde daha hızlı veri bağlantısı sağlar. şu anda 384 kbps’ye kadar. WCDMA teknolojisinin gelecek kuşaklarında, bu oran 10 Mbps’ye kadar artabilir. Olağan faaliyetlerin tümünü yapabilirsiniz: SMS veya MMS mesajları gönderme, oyun ve zil sesi yükleme, telefonunuzu PC takvimiyle veya şirketin intranetiyle senkronize etme, İnternet’i tarama. WCDMA, ayrıca video streaming için yeterince hızlıdır.
    Hafıza Kartı Tipi
    : Micro SD
    Pil Türü
    : 1500 mah li-on
    Konuşma Süresi
    : 3 Saat
    Bekleme Süresi
    : 180 Saat
    Şarj Süresi
    : 2 Saat
    Telefon Defteri
    : 1000 tel+sim1 250+sim2 250=1500 rehber hafızası
    Kamera
    : 3.2 mpx camera

• Wentto A3 için aşağıdaki ürün açıklaması yapılmış, gerçekten çok komik olmuş ( gelecek kuşaklarda ) piyasaya doğru dürüst çift hatlı android gelmeyecek herhalde...

ANDROID 2.3.4 650 MHZ / MODEM 507 MHZ WCDMA teknolojisi, mobil şebekelerde daha hızlı veri bağlantısı sağlar. şu anda 384 kbps’ye kadar. WCDMA teknolojisinin gelecek kuşaklarında, bu oran 10 Mbps’ye kadar artabilir. Olağan faaliyetlerin tümünü yapabilirsiniz
  • WENTTO A3 ürünü ithalatçı firmanın istanbulda ki merkezinde 5 dakika falan deneme fırsatım oldu , ilk önce belirteyim telefonun flash desteği yok , facebook ve you tube video izlenmiyor, dokunmatiği fena değil,telefon elde kaliteli izlenimi veriyor arka kapakta koca harflerle wentto yazıyor , 3g özelliği var ama internet hız çok ama çok yavaş google bile açarken uzun sürüyor , kamerası fena değil led flaşı var, ben almam ama internet yavaşlığını ve flash'ı problem etmeyecekler için iyi bir telefon gibi duruyor,ayrıca değişik bir ilave arka kapak yapmışlar uzun ömürlü pil vasifesi görüyor ( 2 pili aynı anda çalıştırıyor kapağın için pil var :) ) ama pek hoş durmuyor telefonu kalınlaştırıyor, bilginize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinfb -- 13 Şubat 2012; 17:58:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinfb

WENTTO A3 ürünü ithalatçı firmanın istanbulda ki merkezinde 5 dakika falan deneme fırsatım oldu , ilk önce belirteyim telefonun flash desteği yok , facebook ve you tube video izlenmiyor, dokunmatiği fena değil,telefon elde kaliteli izlenimi veriyor arka kapakta koca harflerle wentto yazıyor , 3g özelliği var ama internet hız çok ama çok yavaş google bile açarken uzun sürüyor , kamerası fena değil led flaşı var, ben almam ama internet yavaşlığını ve flash'ı problem etmeyecekler için iyi bir telefon gibi duruyor,ayrıca değişik bir ilave arka kapak yapmışlar uzun ömürlü pil vasifesi görüyor ( 2 pili aynı anda çalıştırıyor kapağın için pil var :) ) ama pek hoş durmuyor telefonu kalınlaştırıyor, bilginize...

bu gün gazetede gördüm donanımları iyi ama o fiyat çok .

• telefonun donanımsal flash desteği yokmuş. problem yaratırmı flash sız bir android?
  • Wentto A3 telefonunu kullanan ve yorum yapabilecek kimse var mı acaba? Almayı düşünüyorum.
  • Hiç mi kullanan yok bu A3 telefonu acaba. HB'da da satıştan kalkmış.
  • Kimseyi beklemedim ben aldım :) Biraz kullanayım deneyimlerimi yazarım :)
  • Arkadaşlar bu telefonu epey araştırdım, hızlıal'da 614 falandı(satıştan kalktı), hepsiburadadan aldım(599) ertesi gün satıştan kalktı. Telefonu kullanıyorum çokta memnunum, oyunlarda hiç sorun olmadı , görüntülü konuştum, Wİ-Fİ ağdan bağlandım 0,473 mb indirmeyi gördüm , kamerası 3.2 ama o da benim kriterim değil , Navigasyonu unutmamak lazım İGO'yu yükledim gayet başarılı , filkamobila'dan 50 tl'ye kapaklı bataryada aldım , ilk denememi bitirdim 4 günü gördüm.Filkaya HB'dada neden satıştan kalktığını sordum , 750 adet stoğun bittiğini 10 mayısta 3000 adet geleceğini söyledi.
    Yani arkadaşlar terredütllerle yaklaştığım bir model olmasını rağmen cesaret edip aldım , şimdilik memnunum. her nekadar filkadan sipariş ettiğim kapaklı bataryanın beyaz renk istememe rağmen , siyah gelsede ! , filka müşteri hizmetlerinde telf. çıkan beton gibi adam ''yanlış gelmiştir , aras kargoya verin değiştirelim'' desede '' ne iyi günler , ne buyrun , mahallenin bakkalı bile telefonu daha düzgün açardı heralde''
    Neyse herşeye rağmen HTC Sensation ayarında ama onun 2.5 katı ucuz olan bi tlfn. Çinde STAR A3 adıyla satılıyor.Youtube videoları var. Sorcakları olan varsa yardımcı olabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: vurdi

Hiç mi kullanan yok bu A3 telefonu acaba. HB'da da satıştan kalkmış.

A3 yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Eğer çift atlı bir akıllı cihaz arıyorsan gerçekten güzel bir seçenek (aslında piyasada alınabilir tek seçenek) Almadan önce bayağı çekincelerim oldu ama özellikle yut dışında Star A3 ismiyle satıldığını görünce ve videoları izleyince çekinmeden alım. Şimdi gelelim artılarına ve eksilerine

+Ram : 512 şu an için çok yeterli (yaklaşıl 300mb boş bellekle geliyor go launcher,facebook, twitter, hotmail, exchange mail, messenger, açık halde kullanılabilir 200mb kalıyor buda gerçekten ii)
    +İşlemci : 600mhz şu ana kadar takılan (gameforce oyunları hariç onarın da çoğunun desteği olmadığı için acıkcası kırık yüklediğim için) oyunla karşılaşmadım . Bazıları bayağı geç açılıyor ama açılıyor.
    +Ekran : 5 noktadan dokunmatik kapasitif şu ana kadar sorun yaşamadığım bir ekran
    +Rom :512 link2sd kullanıyorum bunu göz önünde tutarak söylüyorum. Yaklaşık 40-50 uygulamaya rağmen halen 100mb boş yer var
    + Ekran filmi hediye geliyor bu ii
    + HTC sensation kapakları (kılıf) biraz zorlamayla uyuyor. Kamera yeri biraz büyük olanları seçmek şartıyla(HTC Sensation tek farkı Kamera ile flaş'ın yerleri değişik )
    - Yanında gelen data kablosu dandik 1 hafta dayanmadı
    -------- Yanında gelen 8gb SD kart Dandik ötesi 20 günlük kullanım sonunda içindeki onlarca resmimle birlikte bozuldu kullanılamaz hale geldi (kesinlikle kullanmayın yeni bir microsd kart alın) Telefondaki yavaşlamanın geç açılmanın en büyük sebebi bu sd karttır. Yeni aldığım Class 6 bir microsd kartla telefon iki kat daha hızlı çalışıyor.(keşke class 10 alsaydım :( )

++++Kendi sitesinde yazılım desteği yok ama ispanyol ve rus sitelerinde bayağı rom ve yazılım var
    +Adobe flash desteği yok yazıyor. Ama işlemcimize uygun 1-2 tana flash sürümü var basit flash uygulamalarını açıyor.
    +Kamerası umduğumdan çok çok kaliteli Google playdan edineceğiniz bir kaç uygulamayla mükemmeller yaratıyor.
    +Sarjı bir akılı telefon için idare eder yaklaşık tam kullanımda 12-16 saat gidiyor.( İlk zamanlar çok kullandığınız için 12-16 saat giderken iki ayın sonunda ilk heves geçince 1-2 gün gidiyor. Ek olarak takılan 1750mah daha almadım bataryayı bu ay almayı düşünüyorum.) Günlük 50-60 Dk konuşma konuşma ve 20-30 mesaj çekme ve belli aralıklarla wi-fi bağlanıp maillerimi kontrol ettiğimde 2 gün çok rahat dayanıyor
    ---- Özelikle Wi-Fi açıkken bayağı ısınıyor. Bu nedenle cihazı root edip CPU 400mhz kadar düşürdüm. Ama çok fazla işe yaramadı .Şu an HTC sensationun silikon arka kılıfını taktım fazla hissetmiyorum ama ek batarya takınca ne olur bilmiyorum :(
    ++ 3G üzerinde Görüntülü görüşme yapabiliyoruz.
    ++++ Ayrıca Tango isimli programla wi-fi üzerinde bedava görüntülü veya sesli görüşme yapabiliyoruz en beleş tarafından
    Yanı idare edecek bir telefon öneririm .

• quote:

Orijinalden alıntı: beatnik21

Arkadaşlar bu telefonu epey araştırdım, hızlıal'da 614 falandı(satıştan kalktı), hepsiburadadan aldım(599) ertesi gün satıştan kalktı. Telefonu kullanıyorum çokta memnunum, oyunlarda hiç sorun olmadı , görüntülü konuştum, Wİ-Fİ ağdan bağlandım 0,473 mb indirmeyi gördüm , kamerası 3.2 ama o da benim kriterim değil , Navigasyonu unutmamak lazım İGO'yu yükledim gayet başarılı , filkamobila'dan 50 tl'ye kapaklı bataryada aldım , ilk denememi bitirdim 4 günü gördüm.Filkaya HB'dada neden satıştan kalktığını sordum , 750 adet stoğun bittiğini 10 mayısta 3000 adet geleceğini söyledi.
    Yani arkadaşlar terredütllerle yaklaştığım bir model olmasını rağmen cesaret edip aldım , şimdilik memnunum. her nekadar filkadan sipariş ettiğim kapaklı bataryanın beyaz renk istememe rağmen , siyah gelsede ! , filka müşteri hizmetlerinde telf. çıkan beton gibi adam ''yanlış gelmiştir , aras kargoya verin değiştirelim'' desede '' ne iyi günler , ne buyrun , mahallenin bakkalı bile telefonu daha düzgün açardı heralde''
    Neyse herşeye rağmen HTC Sensation ayarında ama onun 2.5 katı ucuz olan bi tlfn. Çinde STAR A3 adıyla satılıyor.Youtube videoları var. Sorcakları olan varsa yardımcı olabilirim.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070830/alcatel_ot995_black_akilli_telefon

bu telefon varken , wentto gibi kıytırık ne olduğu belli olmayan bir telefon demeye binşahit lazım ,kalkıp 500 küsür TL para mı verdiniz .
    hakikaten paranızı çöpe atmışsınız ,elin çinlisi için

wentto A3 chipset : CPU: MTK6573 yani ÇÖP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 22 Mayıs 2012; 4:31:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Arkadaşlar bu telefonu epey araştırdım, hızlıal'da 614 falandı(satıştan kalktı), hepsiburadadan aldım(599) ertesi gün satıştan kalktı. Telefonu kullanıyorum çokta memnunum, oyunlarda hiç sorun olmadı , görüntülü konuştum, Wİ-Fİ ağdan bağlandım 0,473 mb indirmeyi gördüm , kamerası 3.2 ama o da benim kriterim değil , Navigasyonu unutmamak lazım İGO'yu yükledim gayet başarılı , filkamobila'dan 50 tl'ye kapaklı bataryada aldım , ilk denememi bitirdim 4 günü gördüm.Filkaya HB'dada neden satıştan kalktığını sordum , 750 adet stoğun bittiğini 10 mayısta 3000 adet geleceğini söyledi.

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/cep_bilgisayari_pda_/722/125070830/alcatel_ot995_black_akilli_telefon

bu telefon varken , wentto gibi kıytırık ne olduğu belli olmayan bir telefon demeye binşahit lazım ,kalkıp 500 küsür TL para mı verdiniz .

Bizim insanımız kazıklanmayı sever, nerde çöp, dandik ürün var sıraya giriyoruz. Birde bilmeden sallayan araştırmayanlar güruhu var (alcatele ok atanlar) onlar başka bir katagori.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Yorum yaparken biraz dikkat edelim en azında önerdiğin ürün kötülediğin ürünle aynı klasmanda olsun.

Bu iki ürün ayrı klasmanlarda çünkü biri çift hat diğeri tek hatlı telefon. Zaten tek hatlı android bir cihaz istersen yüzlerce seçenek var.Gidipte ne wentto'ya nede alcatel'e para verip de almam
    Ama işim gereği çift hatlı telefon kullanmak zorunda olan biri olarak söylüyorum kötü bir seçenek değil. İhtiyaçlarımı karşılıyor ki buda en önemlisi maillerime bakabiliyorum, internete girebiliyorum, a-gps'i hiçte kötü değil (anında birkaç metre hatayla yerini buluyor)
    Şu an 1500-2000 TL satılan android cihazlarda insanların yaptığı her şeyi yapıyorum. (Diyeceksiniz onar ile nasıl karşılaştırırsın onlar 4 çekirdekli canavarlar. Haklısın gerçekten güzel telefonlar ama benim 12mp kameraya ihtiyacım yok. Benim 3d kameraya da ihtiyacım yok. Sadece o telefonların kaldırabileceği oyunları oynayacak vaktimde yok telefonda 1 okey oyunu yüklemişim haftada 1 kez açarsam iyi :) ama o 1500-2000 tl telefonların yapamayacağı tek bir şey yapıyor iki hattı aynı anda çalıştırıyor. )
    Yani önemli olan aldığın telefon ihtiyaçlarımı karşılıyor mu ?
    Benimkini karşılıyor
    Wentto A3 Kaliteli bir ürün mü dersen çok kaliteli değil ama şu an piyasadaki 2-3 tane çift hatlı android telefon seçeneğinin içinde en iyisi. Yani kötünün iyisi.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi udogan44 -- 23 Mayıs 2012; 13:35:43 >

• arkadaşlar ben wentto f5i aldım tuşkılıdı nasıl acılıyo yadım lütven
  • ürünler fena deyil iş görüyor yani.ama beklentiniz benimki gibi çok düşükse :))ben wentto f8 kllanıyorum interneti çok kotu,sureklı bellek dolu deyıp duruyor,iki sene olmadı alalı ıkıdır fılka mobile gönderiyorum her defasındada ıkı sene garantısı olmasına ragmen kusuru sende bulup servıs ücretini ödettiriyorlar.arayıp garantisi var dediğimdede zaten muhattap yok .bı bayan acıyor tabı oda kaçıncı denememde dusurebirsem onundekı sıstemde yazanı sana soyluyor.yanı pekte bır cozum olmuyorbu arada bu cihazdakı navigasyonda çok yavas ve saçma.yıne arıza yaptı dokunmatıgı yıpranmıs .yırmı gün once ellerıne ulastı telefon daha anca benı arayıp arızasını söyluyorlar daha bunu tamırı var bana gödermeleri derken herhalde bı yırmı gun daha gecer.sınır sıstemenız kuvvetlıyse alın derim bu fırmalardan bu cıhazları.ama şunda sakın unutmayın GARANTİ KISMI TAMAMYLE HİKAYE.düşünen arkadaşlara duyurulur.
  • Arkadaşlar wentto a3'ü annem için almayı düşünüyorum, çift hatlı olması özellikle ilgimi çekti.
    Sizce verilecek paraya dokunmatik daha kullanışlı, üzmeyecek bir telefon alınabilir mi?
    Hepsiburadada 529TL fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: creatures

Arkadaşlar wentto a3'ü annem için almayı düşünüyorum, çift hatlı olması özellikle ilgimi çekti.
    Sizce verilecek paraya dokunmatik daha kullanışlı, üzmeyecek bir telefon alınabilir mi?

Annenizi seviyorsanız almayın, o fiyata samsung'un SAR DEĞERİ DÜŞÜK onlarca cihazı mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Arkadaşlar wentto a3'ü annem için almayı düşünüyorum, çift hatlı olması özellikle ilgimi çekti.

Annenizi seviyorsanız almayın, o fiyata samsung'un SAR DEĞERİ DÜŞÜK onlarca cihazı mevcuttur.

Mesaj güzel oldu
    General Mobile DST Diamond Touch diye çift hatlı bir modeli var olmadı ona bakayım fiyatı daha uygun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Mesaj güzel oldu
    General Mobile DST Diamond Touch diye çift hatlı bir modeli var olmadı ona bakayım fiyatı daha uygun.

İllaha çift hat bakacaksanız nokia ve samsungun çift hatlı cihazlarına bakınız...

• arkadaşlar ben wentto f7 modelini kullanıyorum yaklaşık 10 aydır şimdi aynı telefonu f6 olarak satılıyor telefonu almamanızı tavsiye ederim. aldıktan 1 ay sonra ekrandaki görüntü tamamen gitti ve normal telefoncuya götürdüm garantiyle uğraşmadım 20 tl karşılığın yarımda olsa yapıldı ekran ışıkları kendi kendine fazla elektrik çekmiş ve patlamış tekrar ışık taktılar yapıldı. kamera hayatımda gördüğüm en kötü kameradır çektiğiniz resimler belli olmuyor ayrıca internetten video izlenmiyor ve telefonun kendi internetine girince hemen bellek doldu hatası veriyor bu yüzden opera mini programından girmek zorunda kalıyorum. telefona uygun oyun ve programlar mevcuttur internette ama hepsi uyumlu değil tek tek denemek gerekiyor. telefon menüsü türkçe ama tam bir rezalet bazıları tam türkçeye çevrilmemiş ingilizce yarısı. telefonun fabrika ayarlarına döndüremedim sitesindeki ve kullanma kılavuzundaki 1122 olan şifreyi yazdım ama şifre yanlış dedi fabrika ayarrlarına döndüremedim. bu wentto telefonlara vericeğiniz paranın üzerine biraz daha para koyun ve gidin adam akıllı samsung nokia falan telefonn alın wentto telefon tam bir rezaletttt paranıza yazık olur sadeceee

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.