Şimdi Ara

Wentto Cep Telefonları Hakkında... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
101.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.k.m

arkadaşlar bu telefonların menuleri hepsi aynımı ?bende Wentto F5 bu modeli almayı planlıyorum?bileniniz duyanınız varmıdır?sizce değermi almaya yoksa samsung 5603 alıcam kararsızım...

Yuhh Wentto F5'e bak, resmen Blackberry çakması, menüler falan. Ayıp artık bu kadarına da ya, hocam kesinlikle alınmaz, Samsung ile kıyaslama bile. 5603 gerçekten çok güzel bir cihaz, dokumatik hassasiyeti olsun, TouchWiz arayüzü olsun gerçekten kullanışlı. Ayrıca Gerçekten 3G mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 22 Eylül 2009; 13:58:01 >
  • Sakın almayın Wentto marka cihazları. Çin üretimi olduığundan menülerin bir kısmı kullanılamaz durumda. Antalya da SUDEKS firması satıyor cihazı. Sattıktan sonra cihazın sorunlarıyla başbaşasınız. Filka ya 2 defa gitti cihaz düzelsin diye. İkinci geri göndermelerinde garantisiz iade edilmiştir diye yazmışlar arıza kaydına. Yani başınız belada bu cihazı alırsanız. Aynı paraya çok daha güzel cihazlar alınabilir. Menu kullanılamaz durumda, güya FM radyosu var dinlemek mümkün değil. Satış sonrası hizmet ise tam bir rezalet. Hele de SUDEKS gibi satıcı firmaların kendilerini aradan çekip doğrudan FİLKAYA seni yönlendirmeleri hiç ahlaki değil.
    Almayın derim.
  • Merhaba arkadaşlar ; ben yaklaşık 5 aydır Wentto F5 kullanıyorum telefonda gördüğüm tek sıkıntı olarak şunu söyleyebilirim şarzı çok az gidiyor 2 gün gibi bir süre wireless kullanırsanız 1 gün anca gidiyor ancak fiyatına göre oldukça fazla özelikleri var bi kaç örnek vereyim ; messenger ,yahoo uygulamaları sorunsuz çalışıyor opera web uygulaması ile web ortamına bağlanabiliyorsunuz,wireless bulunduğunuz ortama göre bağlantı da herhangi bir sorun yaşamadım güzel bağlanıyor yani,özelikle şunu belirmek isterim 1.hat olsun 2.hat olsun karşı tarafın veya benim sesimde telefonda görüşme yaparken ses az gelme,az gitme gibi herhangi bir sorun yaşamadım (çünkü özelikle çift hat kullanan arkadaşların karşılaştıkları sıkıntıların en başında gelen sorunlardan birisidir),şebeke sinyallarindede bir sorun yaşamadım,menüsü hayet hızlı ve 3d efektli olarak görsel bir güzellik katmışlar,seside gayet net geliyor şarkı vs. diğer mp3 şarkıları dinlerken herhangi bir sıkıntı yaşamadım,Telefon rehberide kullanışlı arama yaparken zaten size soruyor sim1 , sim2 seçeneklerinden hangisinden arama yapacağınızı o yüzden direk arama tuşuna bastığınızda karşınıza seçenek çıktığı için buda size kolaylık sağlamış oluyor,Telefonun web sitesindende yazılımını yüklediğinizde bilgisayardan her türlü data alışverişi yapabiliyorsunuz ben kolaylıkça telefon hafızasındaki rehber kayıtlarımı bilgisayarıma yedekledim ki buda rehberlerinde fazla numara olanlar için büyük kolaylık ve güvenirlik sağlıyor,Televizyon özeliğini o kadar pek kullanmadım ama bulunduğum ortam sinyal alan ortam olmadığı için pek tatminkar sonuç alamadım,güzel özeliklerinden bir taneside bilgisayara bağladığınızda size 3 seçenek olarak sorması (yığın bellek,webcam,portcom) ve direk olarak usb den şarz olabilmesi bunun çok kolaylık sağladığını düşünüyorum,arama engelle seçeneğide bir güzellik katmış istenmeyen numarayı engelleyebiliyorsunuz, kısacası arkadaşlar fiyatına göre bence iyi bir telefon bir çok özellik var kullanabileceğiniz tabiki aynı özellikteki nokia,samsung telefonlar ile kıyaslayamayız ama şu var bütçesine uyan arkadaşlar için Fiyat performans ürünü olabilir.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışmışımdır umarım yeni telefon alacak olan arkadaşların kafasında yanlış bir imaj yaratmak değil niyetim incelemeden almasınlar araştırsınlar hadi eyvallah..

• beatles33

peki şifreli ağlara bağlanabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: infazcı/tr

beatles33

peki şifreli ağlara bağlanabiliyor mu

Şifresini girersen bağlanır.
  • safir modelini almıştım. hepsiburada daki yorumlarda telefonu çok övmüşler ama 5 para etmez. Allahdan hepsiburada iadeyi kabul etti de paramı kurtardım.
  • General mobile tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar.
    Bende Trident w-t9 ile wentto F008 arasında kalmış durumdayıp.
    GPS gibi özellikler geniş ekran ve ekonomik olması güzel görünüyor ama bana sürekli sıkıntı çıkaracaksa gerek bile yok.
    Sürekli mesajlaşan birisi değilim.
    Telefonu GPS ve aramalar için kullanacağım.
    Sizce hangi ekonomik telefon alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktassa

Arkadaşlar.
    Bende Trident w-t9 ile wentto F008 arasında kalmış durumdayıp.
    GPS gibi özellikler geniş ekran ve ekonomik olması güzel görünüyor ama bana sürekli sıkıntı çıkaracaksa gerek bile yok.
    Sürekli mesajlaşan birisi değilim.
    Telefonu GPS ve aramalar için kullanacağım.
    Sizce hangi ekonomik telefon alınabilir?

SAKIN HA ALMA ARKADAŞIM GİT ADAM GİBİ SAMSUNG NOKİA AL EN FAZLA 100-150 TL FAZLA VER AĞRIMAYAN BAŞINI AĞRITMA...İLLAKİ ÇİFT HAT DİYORSAN GENERAL MOBİLE AL...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARIKAN

SAKIN HA ALMA ARKADAŞIM GİT ADAM GİBİ SAMSUNG NOKİA AL EN FAZLA 100-150 TL FAZLA VER AĞRIMAYAN BAŞINI AĞRITMA...İLLAKİ ÇİFT HAT DİYORSAN GENERAL MOBİLE AL...

Nokia E63'ün sıfırı 350 TL civarında, 250 - 300 TL arasında birkaç aylık, sıfır ayarında cihaz bulabilirsiniz ki ikinci el bile bu Dandik Çinlilerin sıfırından kat kat iyidir. Bu şartlarda şu telefonlara 300 - 400 TL arası para verenlerin aklına şaşarım arkadaş.

* Symbian işletim sistemi ile yapamayacağınız şey yok,

* İnanılmaz bir şarj süresi var. (Normal telefon olarak kullandığımda 1 hafta bile bulabiliyor. Saatlerce Wifi'ye bağlı kalıyor ama pili çok az azalıyor. Wifi'yi yoğun kullanırsanız ve çok konuşutrsanız bile 2-3 gün gidiyor şarjı.)

* Wifi ise adam gibi (802.11 b/g = bu Çinler "g" desteklemez, o yüzden modemin dibinden bağlanmanız gerekir)

* Full Flash desteği; Skyfire kurarsan PC deki gibi webde gezinebilirsin, flash videoları izleyebilirsin. (aynen PCdeki gibi)

* Çok hızlı işletim sistemi var

* Kullanımı çok pratik.

* Çok sağlam (Kaç kere düşürdüm, 2 metreden betona düştü bir kere, kapağı bataryası fırladı ama ilginç ki çizilmiyor bile telefon)

* Nokia Kom A.Ş. Garantisi; ister Genpa, İster KVK beğendiğin servise ver. Üstelik bu servisler yıllardır hizmet veren servisler, bu Çinliler gibi göstermelik merdivenaltı servisler değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thedeparted -- 5 Temmuz 2010; 23:11:52 >

• Arkadaşlar wentto F6 cep telefonu almayı dusunuyorum yardımcı olur musun ?
  • wentto f4 için yorum yapabilen olursa sevinirim arkadaşlar...
  • beş para etmez bir telefon bu telefonun ithalatçı firmasıda beş para etmez aldığıma pişman oldum. Sipariş verdim ilk gelen telefonun arka kapağı tutmuyordu. Gönderdim bana yeni telefon gönderdiler onunda anten sorunu var kapalı bir ortama girdiğinizde telefon çekmiyor adı sanı duyulmamış enti marka telefon bunun yanında canavar gibi çekiyor. Yani kısaca sakın filkamobile.com dan wentto marka telefon almayın zaten ithalatçı firma filka mobile dir ben yandım başlası yanmasın
  • Wentto marha telefonlardan uzak durun tam bir baş belası
  • millet ben bir adet Wentto f4 aldım ama zil sesini bir türlü değiştirmeyi bulamadım acaba kullanan arkaşlarımız varsa zil sesini nasıl istediğim bir mp3 le değiştiricem açıklarsa çok memun olurum :)
  • NİSAN 2011 ayında Filka dan Wentto F8 marka cep telefonunu 350 tl ye 12 taksitle aldım. ancak daha 5 ay kullanmadan dokunmatiği bozuldu. ben de servize gönderdim. kendi kendine bozulan telefon için benden tamir ücreti istediler
    şu an telefon öylece evde duruyor. satsan satılmaz. atsan atılmaz halen borcunu ödüyorum.

Hayatımda bir çok yanlış yaptım ancak bu telefonu alacak kadar büyük bir hata yapmamıştım. külli zarar. ben en az 2 yıl kullanıtım diye beklerken 5. ayda bozuldu.

ayrıca bu telefonun diğer özellikleri de var

1-televizyonu hiç de güzel çekmiyor,
    2-internete girilince hemen hafıza doldu diyor. 150 kb ram koymuşlar. bu telefonu internete bağlanırım diye alanın aklına şa..şarım.
    3-Günlük şarj atmanız gerekiyor.
    4-İphone-Android savaşı olan bir devirde neden wentto aldım bilemiyorum kendimi asla affetmeyeceğim.
    5- Wenttoda java var ama sadece en eski sürün javaları destekliyor.
    6-bir kişiye 2 adet telefon numarası kaydedilemiyor.
    7-bilgisayar kaplosu veriyorlar ancak sakın kullanmayın. bilgisayar bağlantı kablosunu çıkarırken telefona kablonun takıldığı yer koptu. oda emanet duruyormuş zaten. Komsudan almışlar geri vereceklermiş ama unutmuşlar

Birde benim aldığım wentto en pahalılarından. bana bu kazığı atan filkadan benden sonra bir allahın kulu telefon ya da başka birşey alırsalar akıllarına tükürürüm
    Hiç paranız yoksa gidin yarım yamalak çalışan ikinci el bi iphone alın. sakın bu çin telefonlarına girmeyin. esasında bu telefonu memlekete sokan yetkililerden de şikayetçiyim.

aklınıza başınıza alın fiyatlara ve çalışmayan özelliklere aldanmayın.

vesselam

• arkadaşlar ben konuşurken ses değiştirme özelliği olan telefon arıyorum buda çin malında var dıyolar wentto f7 gibisinden ama gercekten konuşma esnasında sesimizi değiştirebiliyor muyuz örn.erkek ken kız kızken erkek oluyomu ç biliyosanız yardım edin acil de sağolun .
  • arkdasm bende wntt F5i kullanıyorum yalnız bnm sorunum telefon kilidiyle ilgili daha önceden war olan bi sifre war ve ben onu bi turlu bulamadım bana bu konuda yardımcı olusan cok sevinirim
  • ARKADAŞLAR WETTO F6 ALDIM BİLDİĞİNİZ CİN MALI TELEFON VE TEKNİK SERVİSİ HİÇ İYİ DEĞİL BIRIKIN ALMAYI AKLINIZDAN DAHİ GEÇİRMEYİN, AYNI ÖZELLİKLERE BAŞKA CİN MALLARI VAR YARI FİYATINA
  • Merhabalar wentto A3 çift hatlı -3g ve andorid ne ararsan var alan ve kullanan varsa lütfen yorum yazsın , yeni bir çift hatlı almak istiyorum özellikleri ile a3 olabilir.
    http://www.filkamobile.com/Wentto-Mobile-Urun-Ayrinti.asp?UrunID=272
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.