Bildirim
WEP ve WPA aynı network'te desteklenir mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kaynak donanımda şifreleme için compatible mod var ise haberleşir.
sanırım net bir cevap oldu.
yani şifreleme mesela wpa2 kullanıyorsundur.
ancak tercihlerde de wep compatible mode seçeneği var ise işaretleme yaparsın. gibi..
bu durumda wpa2 şifreyi kırmak da kolay olur sanırım.. -
Selam Ustat,
Router Security ayarlarında..
None
WPA
WPA2
WPA and WPA2
802.1x WEP
Non-802.1X WEP
Authentication Only
Secenekleir mevcut..
Sanırım bu iş olmayacak..Neyse ben kabloya takılmaya devam edeyim en iyi..
Saygılar. -
Sanırım sinyali tekrarlamak istiyorsunuz. Eğer öyle ise;
pPirelli de Non-802.1X WEP seçip 104 bit ascii seçip max.11 karakterli bir şifre verin. Bir üstte wireless mode seçeneklerinde "open" seçili olsun.
Diğer cihazda da muhtemelen site surrvey (bağlanmak istediğiniz AP 'i bulma) seçeneği vardır. Bu bölümde pirellinin bilgilerini girin.
Muhtemelen olacaktır.
Diğer cihazın marka/model bilgilerini verirseniz daha kesin birşeyler söylenebilir. -
zyxel üründe var bu compatible mod ama hiç denemedim doğrusu.
wep değil de wpa olarak bir seçenek var. senin ürün nedir acaba, seni bu kadar cezbettiğine göre.. -
Arkadaşlar,
OK konuyu dah anet aktarmak için içiden bulundugum durumu net anlatayım.
23 aylık bir kızım var ve malesef eşim çalıştıgı için bakıcılar ile buyuyor.
Bazı kötü tecrubelerimiz oldugu için butcesi olan herkese evi IP kameralar ile gozetlemesini tavsiye ederim.
Benim evde 3 adet Linksys WVC54GCA wireless IP cam vardı.
Bunlar sorunsuz WAP2'yi destekleyen makineler. TPZ yok (kamerayı haraket ettiremiyoruz)
Ancak kameralardan biri bozuldu ve GOLD's iade ettim.
Ana firmaya gitti stoklarda olmadıgı için iade kuponu aldım bende PEGASUS marka NC601 model Wireless IP Camera aldım hatta TPZ ozelligide var.Kurdum ve nefis calisiyor.Harika bir alet odanın her yerini işten gozetliyebiliyorum. Ayrıca sesleri dudyorum ve bende ses yolluyorum!
Ancak NC601'in menusunde birtek WEP... Kutusundada zaten WEP 64-128 yazıyor atlamışım bunu.
Yani wireless agımı WEP'e dusursem diger wvc54GCA kameralarıda buna indirgesem sorun cozulur ama bunu acıkcası istemiyorum.
Cunku aga girilirse kameralarıda hacklerler ve buda hic istemedigim birsey.
Ozetle durum bu....
Bende mecburen Pegasus'u router'la aynı odaya koyup kablo ile ethernetten bagladım yinede işimi goruyor.
Ama bir iki kamera daha almayı dusunuyordum Pegasus marka eger WPA sorununu cozebilseydim.
Bu arada arka odalarda wireless sinyal kalitesi sorunuda yasıyorum..
Hatta bakın salon duvarının arkası bebek odası ve bebek odasına koydugum kamera cekmiyor.
Bir duvar bu kadar mı etkiler..ilginç.
Elimde bir Linksys router var WAG160N buda atıl oldu QUiknet'e gectigimden beri.
NAsıl degerlendirebilirim bilmiyorum.
Saygılar, Sevgiler,
-
merhabalar ;
yazışmaları okudum. nasıl alakalıdır bilmiyorum fakat benim bir problemim var. modemim airties rt 206 - acsses poin rt 302 bunlar arasında aktarmayı bir türlü yapamadım. rt206 wpa2 şifreli rt 302 wpa2 olmuyor. bir türlü aktarma işlemini yapamadım. rt 302 öyle duruyor bi bilgisi olan varsa yardımcı olusanız sevinirim. -
up
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X