Şimdi Ara

Wepcam da karşı görüntü gelmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptobum ile facebook tan görüntülü arama başlatiyorum.Benim görüntüm karşıya gidiyor fakat karşı görüntü bana gelmiyor bu neden kaynaklanıyor olabilir bi yardimci olabilirmisiniz?
    Biraz daha acayim konuyu şimdi masaüstüyle görüntülü konuşma başlattiğim zaman görüntü bana gelmiyor.Fakat masaüstü başka bir pc ile görüntülü konuşabiliyor bunun nedeni nedir yani sıkıntı benim laptopta driverlari tam laptopun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frmdost -- 22 Temmuz 2013; 1:41:07 >

• Konuştuğunuz kişinin bilgisayarının kamerası olmayabilir. Ya da facebook video call tam olarak yüklenmemiştir.
  • Konuştuğum kişi başkalarıyla kameralı görüşüyor.Kamerasi var hocam kamerası olmasa niye açiyim bu kınuyu.Sıkıntı benim laptopta gibi görünüyor.Benim görüntüm gidiyor onun görüntüsü bana gelmiyor.Driveri sildim yükledim birşey değişmedi:S
  • GünceL+++
    Bi çözüm bulamadım bu soruna arkadaşlar??
  • GünceeeLL++++++
  • quote:

Ya da facebook video call tam olarak yüklenmemiştir.
    Dediğim gibi Facebook video call tekrar yüklemeyi denedin mi
  • Denedim kardeşim denemezmiyim.Denemediğim yol kalmadı acaba kameradamı bi ariza var.Bu Video transferi nasıl oluyor ki?
  • Araştırdım. Bence sizin bilgisayarınızın sorunu değil.
    Çünkü bütün forumlarda ilgili konularda öyle yazmıyor.
    Ya da karşı tarafın internet hızı seninkinden daha düşük.
  • Skype dan görüşüyorum sıkıntı yok.Fakat facebookta bi sıkıntı var.Karşı görüntü gelmiyor işte.Facebook calling kaç kez sildim sildim yeniden yükledim.Banamısın demiyor:S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.