Şimdi Ara

Wesley Sneijder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bugün çıkarılması doğrudur yanlıştır onu tartışmayacağım ama diğerleri sneijdera pas atmıyor diyenleri gördükçe uyuz oluyorum. Kötü oynayınca kötü oynadı demeyi bilin önce. yeni geldiği için özellikle onu izliyorsunuz belki ama onun yerine farklı bir oyuncuyu takip etseniz maç boyu ona da bazı pozisyonlarda pas atılmadığını görecekseniz. sneijder biraz da kendini kabul ettirecek arkadaşlarına. öyle paslar atacak, öyle şutlar atacak ki arkadaşlarının aklında olacak hep, sıkıştığımda ona veririm diyecek. henüz kendi kalitesine yakın bir oyun oynamadı sneijder. bunu kabul etmek lazım. ve de maçın başından sonuna kadar markaj altında oynuyor. pas almak için kaçıyor rakibi hemen ensesinde bitiyor. o pozisyonlarda pas alsa efektif kullanamayacak muhtemelen ki öyle de oldu etkili yerlerde topla buluşamadı. zaman ilerledikçe bunları aşacaktır. iyi oynadıkça da takımın saygısını kazanacaktır. kimsenin pas atmama gibi bir kastı olamaz. tabi takımda onun yapmak istediklerini anlayacak teknik oyuncu sayısı az onun da etkisi var.

• Tespitler doğru ancak sneijder ne kadar kendini kabul ettirirse ettirsin, diğer GS oyuncularda onun önemli bir hücuma yönelik orta saha oyuncusu olup mourinho'nun has adamlarından biri olduğunu kabul etmeli, yani benimseseyip onu daha fazla oynatmarı gerekiyor. Eskişehir maçında sneijder ümit davala'ya gidip diğer oyuncuların uzun pas oynamaları'nın kendisinin etkinliğini azaltığı konusunda veryansın etmişti. Bence hem sneijder hemde drogba birazda olsa takımın düzenini bozdu diyebilrim sadece biraz zaman ve bazı oyuncuların egolarından kurtulması gerekiyor.

2 hafta önce selçuk inan bir tweet attı, sneijder'e frikikleri denettireceğiz dedi,tamam selçuk iyi frikikçi ancak sneijder'de kesinlikle çok iyi frikikçidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nercer

Tespitler doğru ancak sneijder ne kadar kendini kabul ettirirse ettirsin, diğer GS oyuncularda onun önemli bir hücuma yönelik orta saha oyuncusu olup mourinho'nun has adamlarından biri olduğunu kabul etmeli, yani benimseseyip onu daha fazla oynatmarı gerekiyor. Eskişehir maçında sneijder ümit davala'ya gidip diğer oyuncuların uzun pas oynamaları'nın kendisinin etkinliğini azaltığı konusunda veryansın etmişti. Bence hem sneijder hemde drogba birazda olsa takımın düzenini bozdu diyebilrim sadece biraz zaman ve bazı oyuncuların egolarından kurtulması gerekiyor.

2 hafta önce selçuk inan bir tweet attı, sneijder'e frikikleri denettireceğiz dedi,tamam selçuk iyi frikikçi ancak sneijder'de kesinlikle çok iyi frikikçidir.

o twitter hesabı fake arkadaşım biliyorum o olayı. Bunlar oyuncuların yeni sistemine alışmasına bağlı çözülecek şeyler. demek istediğim kasıtlı olarak atmama gibi bir durum söz konusu değil ama psikolojik olarak sneijder takıma geldi bende onun yapabileceklerini yapabilirim deyip bir şeyleri gösterebilme çabası olabilir tabi. bu kesinlikle kıskançlık veya kasıt değil. insanın doğası gereği olabilecek şeyler. sneijder bunları aşabilecek bir oyuncu yakında değişir şu anki görüntü. ama ben şunu kabul edemiyorum drogba her duran topta selçuktan alıyor topu. o penaltıyı selçuk kullanmalıydı o kritik dakikada öyle bir değişiklik yapılmamalıydı. frikikler konusunda da benim için 3. sıradadır drogba. hiç bi zaman en iyilerden olmadı o konuda. illaki biri kullanacaksa sneijder selçuk kendi aralarında paylaşsınlar.

• haklısın ama sistemi sneijder üstüne kurmalı takım bence bütün toplar ona atılmalı oyunu o kurmalı
  • Ben FB'liyim ancak Sneijder'in GS'de başarılı olmasını istiyorum. GS'de oynamış veya başka takımda sorun etmem çünkü takım fanatikliğinden çok futbol fanatiğiğim sonuçta iki transfer'de çok önemli isimler, hatta GS maçına gitmeyi bile planlıyorum.

Drogba daha öncede chealse'de oynarken frikik yüzünden ballack ile kapıştı böyle sıkıntıları olan bir oyuncu tabi beklentiler yüksek. Bence drogba'dan çok sneijder'in etkinliği nasıl artar hoca bunu düşünmeli. Sneijder dediğimiz adam fifa tarafından en iyi orta saha vs vs seçilmiş biri ayrıca total futbolun kalbinden gelen ajax'ın alt yapısından yetişme hollanda milli takım kaptanı ve yaşı daha 28. Şimdi bu yaşta bu kariyerde (Real Madrid'te bile iyi sezon geçirmiş) inter'in 3 kupa almasını sağlayan çok önemli bir oyuncu, avrupa'da bu bahsettiğim özelliklerde kaç oyuncu sayabilirsin ve saydıklarından kaçı türkiye'ye gelir. Belki diego vs vs işte bu yüzden bu çoçuk hoş tutulmalı elbette 6 ay top oynamaması sıkıntı ancak kıvama gelirse arkadaşları ayak uydurursa pas trafiği anlamında cimbom çok faydasını görür bu adamın. Bizimde futbol sever olarak gözümüz gönlümüz açılır, sadece terim ezbere oyuncu değiştir gibi sneijderi çıkardı. Gelecek hafta sneijder ile başlasın 60 dk kadar gol gelmesin çıkaracağı adam şüphesiz sneijder, oynamaz oynamaz ancak bir top gelir bugün sol çaprazdan vurduğu gibi ayağın üstü ile asar. Rıdvan dilmen diyorki sneijder yüzyılın pasını atmaya çalışıyor kardeşim zaten bu adam öyle paslar attığı için wesney sneijder. O yüzden hoş tutmalı bu adamı, başlangıçta bazı bedelleri olsa bile diyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: nercer

Ben FB'liyim ancak Sneijder'in GS'de başarılı olmasını istiyorum. GS'de oynamış veya başka takımda sorun etmem çünkü takım fanatikliğinden çok futbol fanatiğiğim sonuçta iki transfer'de çok önemli isimler, hatta GS maçına gitmeyi bile planlıyorum.

Drogba daha öncede chealse'de oynarken frikik yüzünden ballack ile kapıştı böyle sıkıntıları olan bir oyuncu tabi beklentiler yüksek. Bence drogba'dan çok sneijder'in etkinliği nasıl artar hoca bunu düşünmeli. Sneijder dediğimiz adam fifa tarafından en iyi orta saha vs vs seçilmiş biri ayrıca total futbolun kalbinden gelen ajax'ın alt yapısından yetişme hollanda milli takım kaptanı ve yaşı daha 28. Şimdi bu yaşta bu kariyerde (Real Madrid'te bile iyi sezon geçirmiş) inter'in 3 kupa almasını sağlayan çok önemli bir oyuncu, avrupa'da bu bahsettiğim özelliklerde kaç oyuncu sayabilirsin ve saydıklarından kaçı türkiye'ye gelir. Belki diego vs vs işte bu yüzden bu çoçuk hoş tutulmalı elbette 6 ay top oynamaması sıkıntı ancak kıvama gelirse arkadaşları ayak uydurursa pas trafiği anlamında cimbom çok faydasını görür bu adamın. Bizimde futbol sever olarak gözümüz gönlümüz açılır, sadece terim ezbere oyuncu değiştir gibi sneijderi çıkardı. Gelecek hafta sneijder ile başlasın 60 dk kadar gol gelmesin çıkaracağı adam şüphesiz sneijder, oynamaz oynamaz ancak bir top gelir bugün sol çaprazdan vurduğu gibi ayağın üstü ile asar. Rıdvan dilmen diyorki sneijder yüzyılın pasını atmaya çalışıyor kardeşim zaten bu adam öyle paslar attığı için wesney sneijder. O yüzden hoş tutmalı bu adamı, başlangıçta bazı bedelleri olsa bile diyorum ben.

+1905 arkadaşım tamamen düşüncelerimi yazmışssın bu konuda ve kesinlikle olay budur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    9 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.