Bildirim
Wesley Sneijder frikik iyi tribun cekimi benden gelsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tesekkurler bende de kale arkasi cekimi var yarin unutmazsam yuklerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gol sevinci dikkatinizi çekti mi, bütün takım çullanmış Sniejder in üzerine, adam altta kalmış zor kurtarmış kendini -
aynen sonra kafasını tutup yüzünü ekşitti baya darbe aldı böyle sevinçmi olur
bruma caktırmadan tekmeledi paso -
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Gol sevinci dikkatinizi çekti mi, bütün takım çullanmış Sniejder in üzerine, adam altta kalmış zor kurtarmış kendini
Futbolcular manyak gibi sevinirken 9.saniyedeki abi de tribüne ayıp olmasın diye seviniyor resmen. -
Lig maçına göre daha iyi bağırdık , nneden?
Çünki gerçek taraftar staddaydı , tek maçlık gelip stadın yolunu bilmeyip çekirdekçi tayfa yoktu stadda..her tribün üzerine düşeni küfürsüz şekilde yerğne getirdi
18. saniyeden sonra bruma düşman olsa böyle vurmaz -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
Sizinkiler birbirlerine elliyorlar ona ne demeli ?
Kaleye adam koyduklari icin gol oldu yoksa gol olmaz idi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalede o adam olmasa sneijder öyle mi vururdu acaba? -
Serbest vuruş olunca herkes telefonları çıkarıp başlıyor videoya zaten belli Sneijder asacak, artık bir özelliği yok binlerce kişi çekmiştir statta -
quote:
Orijinalden alıntı: Andres Escobar
-
şu cevaplara bak ya ben ne yazmışım bunlar ne cevap vermiş ben kötü birşeymi söyledim hemen saldırıya geçiyorsunuz anlamadımki bu ne kin bu ne celal -
quote:
Orijinalden alıntı: ultrAsGalat
Lig maçına göre daha iyi bağırdık , nneden?
Çünki gerçek taraftar staddaydı , tek maçlık gelip stadın yolunu bilmeyip çekirdekçi tayfa yoktu stadda..her tribün üzerine düşeni küfürsüz şekilde yerğne getirdi
Ne saçmalıyorsun ki sen acaba! Ben numaralıda izledim maçı yeni açık ne yönlendirme yaparsa gayet güzel şekilde numaralı da onlara karşılık verdi. Öte yandan çekirdekçi tayfa nedir Allah aşkına? Benim yanımda baba ve oğul oturuyordu. Adam evladını almış gelmiş bir GS sevdalısı olarak store'dan alış-verişini yapmış. Sosisli'yide almış oturmuş evladına bu sevgiyi aşılıyordu. Bu insanlar çekirdekçi tayfa mı? Eğer onlar çekirdekçi ve gereksiz görülüyorsa bence sen o stada hiç girme! Terbiyesizliğin alemi yok. GS kimsenin tapulu malı değil. İsteyen gelir sevdasından bağırır ses tellerini yırtar gider. İsteyen gelir çekirdeğini alır oturur maç izler. Sana veya başkasına soracak halleri yok. Aç açına maça girip çıkıyorsunuz birde o maça evladını götüren kulübe para kazandıran adamlara laf ediyorsunuz. Yazıklar olsun!
-
Küfürbaz hanzo takımı gelmişti. Alayı da daha önce görmediğimiz insanlardı. Saçmalıyorsun resmen yeter artık, her konuda abuk subuk mesajın var. -
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
Tesekkurler bende de kale arkasi cekimi var yarin unutmazsam yuklerim
beklemedeyiz -
Bağırmayacak taraftar tşyatroya gitsin ya da lig tv den izledin
O kadar
Kaleci çok güzel atlamış. -
Evladım neyin kafasını yaşıyorsun sen
Benzer içerikler
- futbolculardan imzalı forma nasıl alınır
- passolig satılan bilet sayısı öğrenme
- futbolcularla seremoniye nasıl çıkılır
- forma orjinallik sorgulama
- gs gol müziği
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X