Şimdi Ara

West Side Hakkında Bildiğiniz Her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • West Side, Thug Life, Rapçiler arasında yaşananlar bildiğiniz her ne varsa anlatır mısınız.
    Blood ve Crip gibi çetelerin arasında geçen olaylarda olur
    2Pac, Eazy-E, NWA, Ice Cube, Dr.Dre, The Game, Snoop Dogg ve daha sayamadıklarım aklınıza ne geliyorsa anlatın hadi saldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7 Bilir ve Ölür -- 25 Mart 2011; 23:39:30 >

• uyuşturucu sağlığa zararlı başka da birşey bilmem
  • 2Pac ölmüş la
  • 2pac ölmüş mü orası aslında pek belli değil öldüğü söylendikten 7 gün sonra herhalde albümü çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7 Bilir ve Ölür

2pac ölmüş mü orası aslında pek belli değil öldüğü söylendikten 7 gün sonra herhalde albümü çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam

nick-mesaj uyumu
  • onu bunu bırakta sansar dan sonrası yalan
  • biri 2pac ölmemiş gangster hayatını sevdiği için kendini ölmüş göstertmiş ve şu anda bir gangstermiş öyle diyorlar

bide 7 sayısıyla ilgili bişey vardı arkadaşın dediği gibi 7 gün sonra değilde önce albümü çıkmış 7 de vurulmuş 7 kişi saldırmış falan birsürü 7 li şeyler vardı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • WestSide denince akla ilk gelen isim 2pac'tır tartışılmasız
  • 2014 cıkıcak falan diyolar ama her ünlünün arkasından denen şeyler bunlar
  • oha 2pac öldümü
  • Tupac'ta illuminati(sanırım böyleydi) örgütünün içindeydi. Ve bu örgüte karşı çıktığı için öldürülmüş olabilir gerçekten. Veya bunlardan bıkıp kendini öldü gösterip hayat sigortasını(50.000.000$) alıp hayatını yaşıyordur belkide. 2+0+1+4=7 ediyor buda 7 day theory nin bir parçası olabilir. Bilemiyorum yani
  • yeni parçası çıkmış diye duymuştum ben ne kadar doğru bilinmez
  • 1327
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.