Şimdi Ara

West te efsane kalitedeki maç qq

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce westte seriye çıkmak için maça girdim sonuç 2 afk bot lane de motor oldu. Özet : Silver veya goldsanız boşuna para verip weste geçmeyin susturulmuş tr den farkı yok (burda da geliyo flamer ama daha az). arada smurf gelip oyununuza sıçıp gidiyor o kadar.

West te efsane kalitedeki maç qq

Edit: Tr de olsa gg easy noobs yazanlar olurdu. Diana umarım puanınız gitmez falan yazdı duygulandım orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhovKelesian -- 15 Temmuz 2015; 23:17:05 >

• Silver 5 korede de aynı batıda da aynı türkiyede de aynı euw silver 5 tr silver 5'ten ne kadar yüksek olabilir k
  • 550 maç ve w/l eksilerde.. Nasıl bir takım gelsin isterdin? Eminim daha beterlerini sen yapmışsındır zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Silver 5 korede de aynı batıda da aynı türkiyede de aynı euw silver 5 tr silver 5'ten ne kadar yüksek olabilir k

ben de onu dedim xd
  • En iyisi brezilya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

550 maç ve w/l eksilerde.. Nasıl bir takım gelsin isterdin? Eminim daha beterlerini sen yapmışsındır zamanında.

afk olmayan bir takım mesela. 550 maçın en az 520 si solo queue. tr de bronz 3 başlamıştım 30 maçta falan çıktım sonra tr de silver 3 ken weste geçtim ordan sonra w/l oranı eksilere düştü. benim gibi bir arkadaşım daha var daha az maçı var bronza düştü westte. ama trde rahatlıkla golda çıkardı bi hesabı yani böyle insanların maçına gelmesi senin de böyle olduğunu göstermez bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhovKelesian -- 15 Temmuz 2015; 23:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmkonuk

quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

Silver 5 korede de aynı batıda da aynı türkiyede de aynı euw silver 5 tr silver 5'ten ne kadar yüksek olabilir k

ben de onu dedim xd

qq konusu sanıp okumadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • westin tr den tek farkı küfür ve flame yok, neden yok millet report edilip mutelenmekten, banlanmaktan korkuyor. tr free server reportlansan bile ban, mute yok
  • Son 3 sezonumdaki toplam ranked game sayısı senin bu sezonundakinden az qnq. Nasıl bu kadar çok oyun spamlıyorsunuz anlamıyorum valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w/l op build op 1.5 k hpye thornmail op
  • Westin low elosu TR dekinden kötü , tek başına çıkabilmen için 2-3 lig üst düzeyde oynaman lazım . Yani Silverda taşımak için en az bi Plat oyuncu kadar iyi oynaman lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Son 3 sezonumdaki toplam ranked game sayısı senin bu sezonundakinden az qnq. Nasıl bu kadar çok oyun spamlıyorsunuz anlamıyorum valla.

geçen sezon bu zamanlar 30 oldum şu an normal game winim 230. normal oyundan zevk almıyorum. yeni aldığım heroları denemek için oynuyorum arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: von Goethe

w/l op build op 1.5 k hpye thornmail op

2100 golda 25 ad 100 armor. karşıda 3 tane sadece aa atabilen champler var. haklısın dh çilingiri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhovKelesian -- 16 Temmuz 2015; 1:05:59 >
  • arkadaşın anlatmak istediğini anlayamamışsın yeterince hp ye sahip olursun thornmail alırsın eyvallah ama hp azken gerek yok thornmaile, magic resist 0. dianayı iyi kastırmışsınız
  • Direk ligine baktım VEEEE SİLVER 5 . West sana fazla kardeş tr dön bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: SendqrenS

Direk ligine baktım VEEEE SİLVER 5 . West sana fazla kardeş tr dön bence

tm. silversanız geçmeyin dedim ben de. west bana fazla evet. 2 afk bana çok çok fazla
  • West leş ya, TR en iyisi zaten west çilingir=TR bronz.Westte adamlar bir susmuyor chat hep dolu ve en ufak hatanda ana bacı sövüyorlar ama TR öyle mi? Ne kadar saygılı, nezih oyuncular var.Oyun zevkimizi doruklarında yaşıyoruz.

TR>NA>EUW tabii ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

West leş ya, TR en iyisi zaten west çilingir=TR bronz.Westte adamlar bir susmuyor chat hep dolu ve en ufak hatanda ana bacı sövüyorlar ama TR öyle mi? Ne kadar saygılı, nezih oyuncular var.Oyun zevkimizi doruklarında yaşıyoruz.

TR>NA>EUW tabii ki.

doru
  • silver 5 her yerde silver 5 tir
  • Yanlışın var, west cennet. Konu kilit üye ban.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.