Şimdi Ara

Western Dgital Garanti süresi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde alınma zamanlari arasinda 1 sene olan 2 HDD var. 2 Side ayni yerden alinma...Bu HDD lerde önce aldıgımın garanti süresi sonra aldigiminkinden 1 sene sonra filan bitiyor. HDD nin ortalama garantisi 5 yıla denk geliyor.

2. Aldigim 2TB HDD 3 ay sonra arza sebebi ile garantiye gönderdim ve Degişerek yenisi geldi. Model filanda degişmişti.

İlk aldigim 1 TB Western Digital HDD :

2. Aldıgım Garantisi daha kısa olan 2 TB Wesern Digital HDD:

Şimdi bu sonradan aligim HDD nin garantisi neden bukadar kisa oldu? Digeri neden fazla :D Bütün HDD lerin Garanti süresi ayni degilmi? Burada sizce bana giren çıkan var mi?:D:D:D

1. aldigim 1 TB HDD de 72 Adet Bad sector gösterio. Bad sector var diyip göndersem bir tamir ve ya degişim işlemi olur mu?

• Türkiye yasalarına göre satın aldığınız bir ürün için en az 2 yıl garanti verilmesi gerekiyor. Bu sürenin üzerindeki garanti süresi, o markanın veya distribütör firmanın insiyatifinde. Yani firma isterse 2 yıl, isterse de 5, 10 veya ömürboyu garanti verebilir. Sizin durumunuzda ise, ilk aldığınız harddisk için 5 yıl garanti vermişler, belki de bir kampanyanın parçayısdı bu bilemiyorum, ama sonradan o süreyi 3 yıla düşürmüşler görünüyor. Dolayısıyla 2 senenin üzeri olduğu için, size verdikleri garanti süresi ile yetinmek durumundasınız...

Bad sector olayı garanti kapsamına giriyormu bilmiyorum. Western Digitalin sitesinden bu bilgiye ulaşmak mümkün olabilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.