Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

mkv destegi var da bana biraz çakma bir cihaz gibi geldi.

Key Features :
    Video media: .RM , RMVB , FLV , AVI , ASF , DIVX , MPG , DAT , MPV , MP4 , VOB , WMV , MPEG , MOV , TS , M2TS , MKV

Şimdi bunların hangisi doğru?İkiside aynı sayfada yazıyor.Ayrıca DD veya DTS'nin adı bile geçmiyor(ya da ben göremedim )

Playerback Formats:

Video:
    .support Real Media 8/9/10, D1@30fps(.RM,.RMVB)
    .Support MPEG-1(.MPG or.DAT)
    .MPEG-2 up to 25Mbps and 720P(.MPG,.MPEG,.VOB)
    .MPEG-4 SP/ASP,720p@30fps(.AVI,.MP4)
    .XviD D1@30fps(.AVI)
    .WMV7/8 SP/MP,D1 @30fps(.SAF,.WMV)
    .WMV9/VC-1 SP/MP,D1 @30fps(.ASF,.WMV)
    .AVI audio codec:MP3 OGG

Audio:
    .MPEG-1 Layer 3,24--320kbps(.MP3)
    .OGG Vorbis(.OGG)
    .MP2
    .Microsoft PCM Wave(.WAV)
    .Real Audio 8/10(.RA)
    .Advance Audio Coding LC(.AAC)
    .Microsoft Windows Media Audio,16-384kbps(.WMA)

• baser.org sitesine ben de mail attım.
    Az önce cevap geldi.
    Pek inanasım gelmedi ama yine de sizlerle paylaşıp fikrinizi alayım istedim.

quote:

Selam.
    Öncelikle Teşekkür ederiz.
    Ürünler Gümrüğe Takılır ve Gümrük bedeli talep edilir ise Tarafımızdan karşılanmaktadır.
    Ürün 15 gün içinde elinize ulaşmaması durumunda ücretinizden kesinti yapılmadan iade edilmektedir.
    Ürünler 1 Yıl Üretici fabrika garantisindedir. Arızalı olması durumunda tamir edilmeyip ürün bire bir değiştirilmektedir.
    Saygılarımla
    Abdullah BAŞER
    Director

14 Kasım 2008 Cuma 13:43 tarihinde <***@gmail.com> yazdı:

*** Dükkanınızdan soruşturma bilgileri e-maile gönderildi.:
    ----------------------------------------------------
    İyi günler,

Sitenizden alışveriş yaptığımız taktirde ürünlerin Hongkong'dan gönderileceğini yazmışsınız.

Eğer ürün gümrüğe takılırsa, nasıl bir yöntem izliyorsunuz?
    Ürünleriniz garanti kapsamında mıdır, değil midir?

Bu konularda sitenizde bir bilgiye rastlayamadım.

Aydınlatırsanız sevinirim, Teşekkürler...

• Bu kadar emin konuştuğuna göre ya yalan söylüyor ya da sokmanın bir yolunu biliyorlar.
  • durum şu bence:
    hediye olarak gönderilen 150 euro değeri altındaki büyüklüğü fazla olmayan kargolar gümrüğe takılmamaktadır...
    muhtemelen customs decleration' da (gümrük beyannamesinde) isminize hediye olarak gönderildiği ibaresi düşülecektir...

Edit: yazım hatası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space_frog -- 14 Kasım 2008; 17:22:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: etpalaz

baser.org sitesine ben de mail attım.
    Az önce cevap geldi.
    Pek inanasım gelmedi ama yine de sizlerle paylaşıp fikrinizi alayım istedim.

quote:

Selam.
    Öncelikle Teşekkür ederiz.
    Ürünler Gümrüğe Takılır ve Gümrük bedeli talep edilir ise Tarafımızdan karşılanmaktadır.
    Ürün 15 gün içinde elinize ulaşmaması durumunda ücretinizden kesinti yapılmadan iade edilmektedir.
    Ürünler 1 Yıl Üretici fabrika garantisindedir. Arızalı olması durumunda tamir edilmeyip ürün bire bir değiştirilmektedir.
    Saygılarımla
    Abdullah BAŞER
    Director

14 Kasım 2008 Cuma 13:43 tarihinde <***@gmail.com> yazdı:

*** Dükkanınızdan soruşturma bilgileri e-maile gönderildi.:
    ----------------------------------------------------
    İyi günler,

Sitenizden alışveriş yaptığımız taktirde ürünlerin Hongkong'dan gönderileceğini yazmışsınız.

Eğer ürün gümrüğe takılırsa, nasıl bir yöntem izliyorsunuz?
    Ürünleriniz garanti kapsamında mıdır, değil midir?

Bu konularda sitenizde bir bilgiye rastlayamadım.

Aydınlatırsanız sevinirim, Teşekkürler...

Şimdiye kadar hiçbir satıcıda gümrük bedelini karşılarım diye bir ifade görmedim, hani derler ya " too good to be true" inanılamayacak kadar iyi.

Bir de şöyle bir ifade var:

HDMI v1.3 Output (for DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD and Dolby Digital Plus pass through

sanırım kendi sinyali çözemiyor ses sistemine aktarıyor

• Evet arkadaslar sonunda adamları ikna ettim ve cihazım yollarda su an SWEDESBORO NJ de yarın adrese gelir herhalde :) Toshiba XDE 2 gun once geldi. ayın 22 sinde elime gecince deneyimlerimi paylasırım
  • ÖZELLİKLE TOSHİBA İÇİN ÇOK MERAK EDİYORUZ SONUÇLARI..
  • tabik hocam :)
  • Arkadaslar WD HD Player da UTF8 desteği var fakat, kullandığı fontun Türkçe olup olmadığı burda önem kazanıyor. Font Arial vs. gibi Türkçe destekleyen bir karakterse sorun çıkmayacaktır, aksi takdirde "find and replace" :)
    Ben de Amerika'dan sipariş verdim, Aralık 20'de elimde olur, bu arada gittigidiyorda bazı uyanıklar ürünü 400 TL'ye okutmaya çalışıyorlar. Aman diyim kanmayın.
  • bu arada aslında cihaz ile ilgili WD'in planları neler başka bu tipte ürünleri sunacak mı mesela network bağlantısı olan bir cıhaz (external hddlerinde world edition serilerinde ethernet mevcut) veya bu cihazın işlteim sistemi linux tabanlımı benim tahminim öyle olduğu yönünde ayrıca güncelleme yazılım olacakmı??? hiç bir kaynakta bundan bahsedilmedi şimdiye kadar.... ama yakında netliğe kavuşur tümü son olarak cihazın piyasaya sürülme tarihi WD'e yakışacak şekilde noel arefesi yani cihazdan iyi satış beklentisi var WD'nin bence bir kaç aya kalmaz yeni bir gelişkin modelini çıkartacaktır WD
  • Şöyle içerisine hd takılabilen, kablosuz ağ, internet bağlantılı, arkasında daha fazla çıkışı olan bir model çıkartıp bir de WD disklerle birlikte indirimli satarlarsa tadından yenmez.
  • başer firmasının konu ile ilgili acıklama maili asagıda. strawberry'ninde uygulaması bu sekilde gumuruge takılma durumunda veyahut parfumu begenmeme durumunda geri gonderirseniz paranızı hesabınıza anında yatırıyorlar.

Sayın xxxxx
    Bir Yanlış anlamayı ortadan kaldıralım. Biz Ordan getirtmiyoruz.
    Size doğrudan HongKongdan gönderiyoruz. Elinize Ulaşması bizim garantimizde. Uluslara arası Taşıma Firmaları (EMS,TNT,DHL,UPS ) vasıtası ile Garantili Sigortalı olarak Adres Teslimi gönderiyoruz. Sitemizin Ana sayfasında HongKong Merkezli olduğumuz açıkça yazılmıştır.
    Saygılarımızla.
    Abdullah BAŞER
    Director

14 Kasım 2008 Cuma 17:35 tarihinde xxxxxx@yahoo.com> yazdı:

Abdullah bey

forum icerisinde sitenizle ilgili ve nasıl malzeme getirtebileceginize dair yazısmalar var. bunları okuyup cevap verebilirmisiniz?
    Cevabı banada gonderebilirsiniz.

saygılar

• Ya ben mi yanlış görüyorum 189ytl olan cihaz nasıl 489$ olur anlamış değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasalhague -- 15 Kasım 2008; 17:18:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasalhague

Ya ben mi yanlış görüyorum 189ytl olan cihaz nasıl 489$ olur anlamış değilim.

Adamlar ilg oldugunu ogrenince basmıslar demek zammı
  • talep çok olunca fiyat 129 $ a çıkmış............
  • zaten çıkış fiyatı 129 dolardı. ilk günden beri sitesinde 129 yazıyor
    sadece bestbuy'da özel bir fiyat vardı 99$ olarak
  • Yok hayır Amazon'da da 100 dolarla başlamıştı ben görmüştüm :)
  • Arkadaşlar ürünü satın alan olursa umarım bir inceleme yapar burada, bizde öğrenmiş oluruz...
  • ben razıyım 30$ fazladan vermeye, gelsin yeter ki.. tabi kampanyalı gelse fena olmaz. Best Buy Bursada Nisan da açılıyor. eheh yani o kadar sabrederseniz birçok indirimden faydalanırız belki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

ben razıyım 30$ fazladan vermeye, gelsin yeter ki.. tabi kampanyalı gelse fena olmaz. Best Buy Bursada Nisan da açılıyor. eheh yani o kadar sabrederseniz birçok indirimden faydalanırız belki..

Darty de ingiltere markası ama fiyatlar oradaki gibi degil hocam

buradaki fiyatlar ulke normlarına gore belirlenmektedir ornegin sony 46x4500 best buyda 5000 usd zannedermisinki buradada o fiyata olacak. best buy ın sitesindeki fiyatı 2 ile carp buradaki fiyatı bulursun.

birde amazonda fiyat gittikce artıyor gercekten. sanırım cihaza ilgi cok oldu fiyat yukseltiyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.