Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berkay27

peace cok tesekkur ederim demek wd passportla canavar gibi calisir hemde 1080p hemen aldiriyorum amerikadan

amerikadan mı aldırıyorsunuz kargoyla mı gelecek makul birsey olursa bende dusunebilirim
  • sonunda bugun musteri hizmetleri ile konustum order ı degistiremiyorlarmıs ama erken gonderip ayın 19 una kadar usa daki adrese gelecekmis

baslasın artık down loadlar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: noyancelebi

sonunda bugun musteri hizmetleri ile konustum order ı degistiremiyorlarmıs ama erken gonderip ayın 19 una kadar usa daki adrese gelecekmis

bende 300 kadar bluray film var her türlü kullanıyorum aslında şu alete ihtiyacım yok ama kaşıntı işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

quote:

sonunda bugun musteri hizmetleri ile konustum order ı degistiremiyorlarmıs ama erken gonderip ayın 19 una kadar usa daki adrese gelecekmis

bende 300 kadar bluray film var her türlü kullanıyorum aslında şu alete ihtiyacım yok ama kaşıntı işte

Bu filmleri nereden temin ediyorsunuz? Malum netten GB'larca indirmek zor iş, bir müzik clibi bile yaklaşık 200-600 mb ve mevcut hızlarla indirme hayal:)
  • hocam filmlerde atraksiyon yapmak istersen buradayım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: quasi522

quote:

Orjinalden alıntı: peace_346

quote:

Bu filmleri nereden temin ediyorsunuz? Malum netten GB'larca indirmek zor iş, bir müzik clibi bile yaklaşık 200-600 mb ve mevcut hızlarla indirme hayal:)

temin etmiyorum malum yerlerden buluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace_346 -- 11 Kasım 2008; 23:02:39 >

• quote:

hocam filmlerde atraksiyon yapmak istersen buradayım :)

4.5 gb 2.5-3 gunde iniyor gerekli programları kurarsan
  • quote:

quote:

hocam filmlerde atraksiyon yapmak istersen buradayım :)

4.5 gb 2.5-3 gunde iniyor gerekli programları kurarsan

2.5-3 gunde indirecek hangi baglantıya sahipsiniz acaba bende 7-8 saatte iniyor bir 720p film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace_346 -- 11 Kasım 2008; 23:24:49 >
  • hocam bu gun hasabı 24 saat uzerinden degil gece 1-2 den sonra sabah altıya kadar indirmeler ile oluyor yani peyder pey indiriyorum devamlı indirmiyorum cunki su anda oldugu gibi internette cok isim oluyor
    normalde 100 mb yardımcı programlarla 15 dk da iniyor 1gb 150 dk 4 gb 600 dk oda 10 saat eder
  • 2mbit bir hızla 4,7GB'lık bir film 5-6saatte iniyor arkadaşlar abartmayalım .Tabi 1080p'lik filmler en az 8GB oluyor bir de uzun bir filmse 12-13GB .

Bu player BluRay dosyalarını okuyor muydu?Nette 44GB'lık Transformers'ı buldum indirsem mi diye düşünüyorum .Cihaz türkiyeye uygun bir fiyatla girerse hemen alıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

2mbit bir hızla 4,7GB'lık bir film 5-6saatte iniyor arkadaşlar abartmayalım .Tabi 1080p'lik filmler en az 8GB oluyor bir de uzun bir filmse 12-13GB .

Bu player BluRay dosyalarını okuyor muydu?Nette 44GB'lık Transformers'ı buldum indirsem mi diye düşünüyorum .Cihaz türkiyeye uygun bir fiyatla girerse hemen alıcam.

beim 10saatlik hesabım 1mbit uzerindendi yani hesabımız aynı hocam bu arada blu ray formatı derken?

• quote:

2mbit bir hızla 4,7GB'lık bir film 5-6saatte iniyor arkadaşlar abartmayalım .Tabi 1080p'lik filmler en az 8GB oluyor bir de uzun bir filmse 12-13GB .

hiç indirmeyin derim ben 1 kere 50gb indirdim bilgisayar kaldırmadı

• @noyancelebi, BR formatından kastım,BR diskin direkt(riplenmeden) bilgisayara kopyalanması.DVD'deki .vob dosyaları gibi.

@peace_346, Bilgisayarın bir sorun yaratacağını sanmıyorum.Son 1-2 yılda çıkan tüm ekran kartlarında HD video hızlandırıcı var.Doğru program(Power DVD,Win DVD...) kullanıldığında bir sorun olmaz ama o kadar saati(yaklaşık 50 saat ) bir filme harcamaya değer mi bilemem .
  • quote:

@noyancelebi, BR formatından kastım,BR diskin direkt(riplenmeden) bilgisayara kopyalanması.DVD'deki .vob dosyaları gibi.

@peace_346, Bilgisayarın bir sorun yaratacağını sanmıyorum.Son 1-2 yılda çıkan tüm ekran kartlarında HD video hızlandırıcı var.Doğru program(Power DVD,Win DVD...) kullanıldığında bir sorun olmaz ama o kadar saati(yaklaşık 50 saat ) bir filme harcamaya değer mi bilemem .

bi yandan da demeye calıstıgım indirilen 720p veya 1080p videolardan farkları olmadıgı onun icin degmez mkv de zaten hem hd hemde dd veya dts de alıyorsunuz yeter bile

• Bu cihazin Popcorn Hour a gore avantajalrini ve dezavantajlarini
    aciklayabilirmisiniz?
  • Arşivini DVD de barındıranlar, harici DVD Rom (okuyucu) yada DVD-RW bağlayarak ihtiyacını görebilir sanırım.
  • wd tv cihazının harici dvd veya optik sürücü desteklediği hakkında bir bilgi yok ama usb den harici dvdler popcorn hour a 110 a takılabiliyor....

quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Arşivini DVD de barındıranlar, harici DVD Rom (okuyucu) yada DVD-RW bağlayarak ihtiyacını görebilir sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selodonanımhaber

Arşivini DVD de barındıranlar, harici DVD Rom (okuyucu) yada DVD-RW bağlayarak ihtiyacını görebilir sanırım.

böyle bir özelliği varsa tadından yenmez valla external bir Bluray player takarız. canavar gibi media center olur.
  • amerikadaki arkadaş bana bir tane aldı cihaz. şimdi getirtmek kaldı. yakın zamanda da gelmeyecek kendisi.

postayla gönderse ne kadar tutar sizce. geçenlerde bir arkadaş çocukları için zeka geliştirici bilimsel deneyler oyuncaklar falan sipariş verdi. bugün geldi siparişi postayla. kutu büyükçe 40x50 cm 51 dolar tutmuş posta masrafı.
    99 dolarlık alete 30-40 dolar posta ücreti vermek pek de mantıklı olmaz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: toggle

amerikadaki arkadaş bana bir tane aldı cihaz. şimdi getirtmek kaldı. yakın zamanda da gelmeyecek kendisi.

postayla gönderse ne kadar tutar sizce. geçenlerde bir arkadaş çocukları için zeka geliştirici bilimsel deneyler oyuncaklar falan sipariş verdi. bugün geldi siparişi postayla. kutu büyükçe 40x50 cm 51 dolar tutmuş posta masrafı.
    99 dolarlık alete 30-40 dolar posta ücreti vermek pek de mantıklı olmaz herhalde.

aynen oyle oluyor en asagı 35 dolara yollarsınız tabii hızlı posta isterseniz birde gemiyle geleni var sanırım tabi onun geleceği zamanı tahmin edemiyorum 1 ay civarıdır herhalde
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.