Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
802.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ahilgaz

quote:

Orjinalden alıntı: ahilgaz

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetce19

Hayır Bitdefender Total Security 2009 kullanıyorum kaspersky,avira,avg,f-secure,norton programlarının bulamadığı virüsleri tespit ediyor.Ozelliklede Rootkit virüsleri.Kesinlikle o dosya trojanlı adıda backdor.hupigon.121015

Arkadaşlar bu program lazım bana ama bu trojan olayı kafamı bulandırdı. Adamlar kendi programlarına virüs mü koymuşlar yani? Peki başka yerden düzgünü bulunamaz mı? Bir de belki bazan virüs programları olur olmaz şeylere de trojan falan diyorlar, bu ihtimal var mı? Korktum yükleyemedim,bir de exe dosyası maazallah.

Kendi sorumun cevabını kendim buldum. Tahmin ettiğim gibi virüs programının hatası Aynı şekilde McAfee de virüs var diyormuş. AMa programı geliştirienin dahil olduğu bir forum buldum ki linki aşağıda. Adam virüs programlarından şikayetçi ve hata onlarda diyor. Virüs programlarından nefret eden bir olarak ben de adama inanıyor ve programı indiriyorum.

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10111&pid=93858

Umarım dedikleri gibi antivirüs programları hatalıdır ama ben yinede güvenip çekemedim bunun yerine XmediaRecode diye bir program buldum DTS sesi AC3'e çevirmek için gayet başarılı bir program 1.6 gb lık dts sesi 25dk da AC3 'e çevirdi memnunum kullanıyorum.
    http://www.videohelp.com/tools/XMedia_Recode

• dostum çok iyi olur , belki dönemsel fw falan vardır bi atıp denersen incelemeni bekliyorum. bende wd'nin hardisklerinden almayı düşünüyorum. belki fw çözüm olabilir. inşallah bana bozuk gelmez ya..bizde de şans yokki !....
  • total video converter ile dts i ac3 e cevirdim. aynı alt yzıda oldugu gibi ac3 un ismini film ile aynı yaptım ve mkv mergegui ile icine gomdum .film sesi gordu fakat kayıt cok hızlı nasıl halledebilirim

bu arada yukarıdaki bahsettiginiz programlarıda deniyorum fakat olmuyor
  • Almanya'da okuyan eşimin bir akrabası var. Bu ayın sonunda buraya gelecek. Bu cihazı benim için Almanya'da nerden alabilir?
  • quote:

Almanya'da okuyan eşimin bir akrabası var. Bu ayın sonunda buraya gelecek. Bu cihazı benim için Almanya'da nerden alabilir?
    almanyadaki internet sitelerinden, kapıda ödeme şeklinde alabilir.. benim teyze oğlu mediamarkt'a falan sordu , oralarda yokmuş. sonunda internetten sipariş verdi.
  • İnternet'ten sipariş verdiği sitenin adını biliyormusun ?
  • http://www.t-online-shop.de/tonline/catalog.do?action=ShowProductDetail&productId=49630&ref=gads&gclid=CJGD98-huJcCFQxUtAod13PYSg sanırım buradan aldı. kapıdan ödeme..başka sitelerde vardı ama onlara pek güvenmedi. buradaki online satış sitelerinde ki olumsuzluklar oralarda da sıkça oluyormuş. ürün var gibi gözükmesine ragmen olmaması, geliş tarihinin gecikmesi v.b..
  • Link için teşekkür ederim.
  • önemli değil... şimdi telefon açtım benim cihaz 6 gün geçmesine ragmen henüz gelmemiş. bugün yarın gelmezse benim işte yattı. hafta sonu teyzem gelecek ona yetişmiyor.. şimdi siteye mail atacaklar bakalım ne cevap gelecek.. ulan kıçı kırık bi player almak için maymuna döndük yaaa. yapmadığımız hokkabazlık kalmadı. dün haberlerde; alışveriş sitelerinden alınan ürünlerin vergileri ile ilgili bi düzenlemeden bahsediyordu , haberi dinleyen oldumu yurtdışı için bi düzenleme varmı acaba..
  • MKV için herkese IstarHD tavsiye ederim, Türkçe altyazı desteğide var... Tabi 100 dolar değil fiyatı ama hiçbir sorunda çıkarmıyor.

DTS filmlerin sesleride Audio Converter ile 5-10 dakikada AC3 e çevirdikmi sorun kalmıyor... genelde film download ederken AC3 olmasına dikkat ediyorum, mutlaka AC3 olarak riplenmiş versiyonuda vardır her filmin o an yoksada çıkar... Yok arada unuttum DTS indirdim diyelim oda 5-10 dakikamı alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydoot -- 11 Aralık 2008; 16:38:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fh-b170

önemli değil... şimdi telefon açtım benim cihaz 6 gün geçmesine ragmen henüz gelmemiş. bugün yarın gelmezse benim işte yattı. hafta sonu teyzem gelecek ona yetişmiyor.. şimdi siteye mail atacaklar bakalım ne cevap gelecek.. ulan kıçı kırık bi player almak için maymuna döndük yaaa. yapmadığımız hokkabazlık kalmadı. dün haberlerde; alışveriş sitelerinden alınan ürünlerin vergileri ile ilgili bi düzenlemeden bahsediyordu , haberi dinleyen oldumu yurtdışı için bi düzenleme varmı acaba..

sen bosuna beklemem bence almanyada falan kalmadi o ürün herkes ilerki bi tarihe gün veriyor.Senin verdigin adresde yukarda versandfertig in 4 Wochen yaziyor 4 hafta icinde teslimat biticek ürün ellerine ulasacak yani.http://www.pixmania.com/de/de/1778320/art/western-digital/mediaplayer-gehause-wd-tv.html# burda böyle bir sirket var ürün ellerinde varmis 119euro yalniz kargo ile falan 150ye gelir rahat 14 gün geri iade garantisi falan varmis yaziyor sitede baya bisiler istersen bakiver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernoova -- 11 Aralık 2008; 20:40:26 >

• mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noyancelebi -- 11 Aralık 2008; 21:00:54 >
  • Sanırım hemen hiçbir yerde bulunmayışının sebebi, -sadece- ürüne olan taleple ilgili değil. WD, cihazın HDMI çıkışından kaynaklanan soruna bir çözüm getirmeye uğraşıyor galiba. BHPhoto gibi çok büyük bir firmada bile 10 gündür stokta yok görünüyor. Yabancı forumlarda, cihazla ilgili yeni bir f/w'nin ayın 15'i gibi çıkacağı söyleniyor, görmek lazım.
  • bence bu ürün ocak sonu veya şubattan önce gelmez. Ayrıca aşağıdaki linkte MKV için altyazı desteklenmediği yazılmış. umarım doğru değildir.

http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19034

Downside is not subtitle support for MKV.

quote:

Orjinalden alıntı: muratcam11

boşuna sipariş vermeyin ay sonunda sanalmarketimde satışa sunulacak.
    http://www.sanalmarketim.com/urun/722b8f4ce80cb7a9000863cfcf58a090/WESTERN-DIGITAL-WDAVP00BE-WD-TV-HD-Media-Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 11 Aralık 2008; 21:47:08 >

• newegg de var ürün 119 usd kargo hariç tabiki amerikadan aldıracak arkadaşlar için (direk Türkiyeye gönderirmi newegg bilemiyorum) , 2 hafta önce 99 du fiyat indirim vardı tüm ürünlerde , 30 kişi de yorum yapmış 3 kişi hariç geneli memnun üründen.

Edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanu -- 11 Aralık 2008; 22:28:33 >
  • goruyorum ki bazı arkadaslar topici tam okumadan mesaj yazıyorlar
    cihaz turkce altyazıyı desteklese neolur desteklemese ne olur okunmadıktan sonra
  • quote:

sen bosuna beklemem bence almanyada falan kalmadi o ürün herkes ilerki bi tarihe gün veriyor.Senin verdigin adresde yukarda versandfertig in 4 Wochen yaziyor 4 hafta icinde teslimat biticek ürün ellerine ulasacak yani.http://www.pixmania.com/de/de/1778320/art/western-digital/mediaplayer-gehause-wd-tv.html# burda böyle bir sirket var ürün ellerinde varmis 119euro yalniz kargo ile falan 150ye gelir rahat 14 gün geri iade garantisi falan varmis yaziyor sitede baya bisiler istersen bakiver
    biz sipariş ederken 6-7 gün içinde teslimat yazıyordu.. demek bu sanal alışveriş şirketleri her yerde aynı.. hemde t-online almanyada bayağa güvenilir bi şirketmiş..ayrıca dışarda bile zor bulunan cihaz bize biraz zor gelir..
  • Su an sadece bir site var redcon diye 3 gün icinde almanya 4 gün icinde avusturyada elinde olucakmis onu bekliyorum bende gelirse ordan alicam.

tarih olayindaki sorun western digital firmasindan kaynaklaniyormus belirli bir tarih vermiyorlamis bi kac mail atmistim hep böyle cevaplar geliyor.
  • Ay sonuna gelir inşallah.Yılbaşına kadar bekleyebilirim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.